Anavar

Kemisk navn for Anavar er Oxandrolone . Det er Dihydrotestosteron med milde anabolske og ingen androgene egenskaber forbundet med det. Det er i form af tabletter, eller vi kan sige, at det er en oral steroid. det er C 17 alfa-alkyleret steroid . Det er perfekt til de mennesker, der ønsker, at deres muskler skal se godt ud, da det hjælper med at opbygge kropsform og muskelmasse.

Anavar bruges også af bodybuildere, wrestlers og sportsfolk til at forbedre deres præstation. Selvom anabolske i naturen, men Anavar giver gode resultater med mindst bivirkninger, er det derfor, det er meget almindeligt anvendt.

Anavar bruges også som en ordineret medicin af læger til behandling af osteoporose , at opbygge musklerne i tilfælde af forbrændingsskader og også for de patienter, der har en sygdom med at forårsage muskelsvind.

Anavar har ingen bivirkninger for de patienter, der bruger det til behandlingsformål. Anavar bruges også til at miste fedt i kroppen. Hvis der tages korrekt diæt med træning, er det sandsynligt, at du mister fedt i kroppen.

Når det er indtaget, blandes det meget hurtigt i blodet. Selvom andre steroider også blandes hurtigt, men Anavar blandes hurtigt på grund af, at det har en meget kort halveringstid på ca. 9 timer. Netop af denne grund er dens daglige dosis meget nødvendig. Det kunne tages en eller to gange dagligt. Normal dosering for mænd kunne variere mellem 50 til 80 mg Anavar pr. Dag i ca. 6 til 8 uger, og for kvinder varierer den fra 10 til 20 mg Anavar per dag.

På grund af Anavars anabolske natur, er det ikke beregnet til at øge kropsmassen eller til bulking. Hvis du bruger det, vil det ikke give dig store gevinster i muskelopbygning, men det vil give stærke muskelvæv. Anavars største fordel er at bevare muskler og metabolisk aktivitet.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-bivirkninger-arnold-swarzenegger

 

Da Anavar gør muskelvæv stærkt og stærkt muskelvæv hjælper med stor metabolisk aktivitet, og dette vil til sidst øge den hastighed, hvormed kropsfedt ville blive brugt i kroppen til energi.

På grund af denne grund bruges det mest af atleter i deres forberedelse og også af bodybuildere. Hos kvinder er virkningerne af Anavar meget venlige. Faktisk giver Anavar flere fordele til hunnerne sammenlignet med mænd. Dette skyldes, at kvindernes følsomhed over for hormoner er større sammenlignet med mænd.

For det meste kvinder bruger det som en fedtforbrænder, hvilket giver dem smertefri og sult mindre vægttab uden for mange bivirkninger og også give krop og muskler et godt udseende. Derfor er det også et yndlingsvalg for kvinder også. På grund af dette kaldes det også “The Girl Steroid”.

Anavar har også nogle milde bivirkninger forbundet med det. Bivirkninger opstår, når du tager det i en meget lang periode og i mere mængde. Den største ulempe ved Anavar er, at det er for dyrt, selvom det findes på det sorte marked, men man kan ikke være så sikker på ægtheden af det, der er købt derfra.

Anavar

Anavar

Da det er DHT og på grund af dette hårtab og acne kan forekomme. Men hårtab kun hos mænd, der har fået denne hårtabssygdom genetisk overført.

Der kan være højt blodtryk og høje kolesterolniveauer men kun for dem, der ikke lever en sund livsstil, og disse sygdomme overføres ikke genetisk til brugerne også. På grund af den ikke aromatiske karakter af Anavar har den taget bivirkninger af vandopbevaring og Gynecomastia ud af ligningen.

Anavar Referencer

  1. https://books.google.com.tr/books?id=w4ZUJAdleTsC&pg=PA358&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  2. https://books.google.com.tr/books?id=0vXTBwAAQBAJ&pg=PA640&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false

 

Se Også :

Anavar Kur

 

Anavar Køb