Anavar Dosering

Anavar-doseringer er nogle af de enkleste, vi nogensinde planlægger, da der er nogle solide standarder, som vi kan gå forbi.

Når man undersøger mange forskellige anabolske androgene steroider er dette ikke altid tilfældet, da total dosering ofte kan variere enormt afhængigt af de individuelle mål, der er til rådighed og endda i høj grad drejer sig om individuel respons.

Anavar doseringer er lidt lettere at planlægge, og selvom vi muligvis ikke kan give dig en klip og tør en størrelse, der passer til alle svar, kan vi komme temmelig tæt på; især hvad angår kvindelig brug.

Doseringer af mandlige Anavar

Mænd, der supplerer med Anavar, finder det altid bedst under skæring af brugsfaser. Det Oxandrolone hormon er simpelthen ikke velegnet til at opbygge masse hos mænd, faktisk kan vi næsten mærke det ubrugeligt til dette formål.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • anavar-bivirkninger-kob-steroider-45

 

Det er sandt at massen kan opnås på grund af brug, men det vil ikke være meget, og det vil tage en ret stor dosis for at få en lille smule. Yderligere, da dette er en af de dyreste anabole steroider på markedet, med alt det, der betragtes som dette, det bare gør det til et dårligt og ineffektivt valg til en bulkingcyklus.

De fleste mænd, der planlægger passende Anavar-doseringer til deres skærecyklus, finder ud af, at de har valgt det bedste tidspunkt at supplere med dette hormon.

Til dette formål har de fleste mænd brug for 50 mg Anavar per dag med 80 mg Anavar per dag, selvom meget dyre langt mere effektive.

Nogle mænd finder Anavar-doseringer på 30 mg pr. Dag for at være alt, hvad de virkelig ønsker, og selvom dette vil give dem et løft, vil det være mildt; meget mild, da Oxandrolone hormonet er en meget mild steroid til at begynde med.

Uanset din samlede anavar-dosering vil de fleste mænd synes, at denne steroid er mest effektiv i slutningen af en skærecyklus, generelt vil det være 6-8 uger med total Oxandrolon-brug.

Kvindelige Anavar-doseringer

Mens et ineffektivt bulkmiddel for mænd, kan kvinder supplere Oxandrolone hormonet langt mere effektivt i vækstperioder uden for sæsonen. Kort fortalt hunner er langt mere følsomme over for hormonet, og selvom mildt er en mild steroid ofte alt, hvad de nogensinde har brug for.

Selvom brugen af bulking uden for sæsonen kan være fordelagtig, vil det være den slankekure, der forbliver som den bedste tidsperiode. Hvis du kun vil supplere hormonet i en fase, skal du og bør vælge slankekur hver gang.

De fleste alle kvinder finder Anavar-doseringer på 10 mg Anavar pr. Dag for at være alle Oxandrolone de har nogensinde brug for. Hvis 10 mg Anavar pr. Dag ikke giver dig bedre end anstændige resultater, vil intet. Selvfølgelig vil nogle ønske sig mere, og der er mange kvinder, der kan tolerere Anavar-doseringer så høje som 20 mg Anavar per dag, men vær advaret, sådanne doser kan øge oddsen for viriliseringssymptomer.

Under alle omstændigheder, bulking eller skæring, finder de fleste kvinder Anavar-doseringer i disse intervaller at være perfekte. Uanset total dosering er det generelt 6 ugers brug at være tilstrækkelig. Hvis der er behov for mere, anbefales det, at du afbryder brugen i 3-4 uger, inden du begynder yderligere 6 ugers løb.

Hvad kan man forvente

Uanset køn, som de fleste vil supplere med Oxandrolone-hormonet under skære- eller slankefaser, er følgende en liste over fordele, som den enkelte kan forvente:

  • Muskelvævskonservering
  • Forøget vævsgenerering
  • Bevarelse af styrke
  • Forbedret metabolisk hastighed
  • En hårdere fysik
Anavar Dosering

Anavar Dosering

Disse effekter kan ses uanset de samlede doser af Anavar, men unødvendigt at sige større doser vil se disse resultater på en mere udtalt måde.

Selvfølgelig vil kvinder, der supplerer med steroidet i vækstperioder uden for sæsonen, se muskelvævsgevinster og stigninger i styrke; mænd vil også bemærke moderate stigninger i styrke, hvis Anavar-doseringerne er høje nok, men anstændig fysisk vækst er usandsynlig.

Anavar Dosering Referencer

  1. https://books.google.com.tr/books?id=0vXTBwAAQBAJ&pg=PA640&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  2. https://books.google.com.tr/books?id=afKLA-6wW0oC&pg=PT483&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  3. https://books.google.com.tr/books?id=5GpcTQD_L2oC&pg=PA131&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false

 

Se Også :

Anavar Kur

 

Anavar Køb