Anavar Profil

Af alle de ønskelige anabolske steroider til vores rådighed overgår meget få Anavars popularitet. Ekstraordinært mild, men alligevel meget effektiv, Anavar kan bruges af både mænd og kvinder, og det er en sjældenhed. Så kvindevenlig, Anavar er en af de få steroider, der er ansvarlige for den kondition, der ser ud så mange stræber efter at få, men det siges ikke, at det fjerner sine mandlige relaterede fordele.

En af de ældste steroider på markedet, Anavar har været en del af arsenal af præstationsforbedringer siden 1960’erne. Siden den tid er det blevet et af, hvis ikke det mest almindeligt forfalskede, anabolske steroid nogensinde. Hvis det ikke er den mest forfalskede, er det helt sikkert den mest almindelige forfalskede orale steroid. Af denne grund er det bydende nødvendigt, at du træder let, når du foretager et køb.

Det kan tage lidt tid at finde en leverandør, du kan stole på, og selvom der er en rigelig mængde forfalskede produkter på markedet, er der masser af høj kvalitet Anavar, hvis du lægger tid til at jage det ned. Under alle omstændigheder, hvis vi antager, at du har evnen til at få dine hænder på et kvalitetsprodukt, lad os se på nøjagtigt, hvad du får fat på.

Anavar Basics:

Anavar er det populære handelsnavn, der gives til den milde dihydrotestosteron (DHT) afledt anabolsk steroid Oxandrolone. En oral steroid, Anavar hører til C17-alfa-alkylerede (C17-aa) steroider; en forskel, der er nødvendig for dens overlevelse, og en der giver den en hepatotoksisk karakter.

Ved at have en meget kort aktiv halveringstid, skal Anavar tages dagligt, da dens halveringstid kun er ca. 9 timer. Selvom det skal tages dagligt og har en vis levertoksicitet, er det heldigvis meget mildt, og leverskader er meget usandsynligt med ansvarlig anvendelse. Vi vil gå nærmere ind på dette steroids hepatotoksiske karakter i bivirkningsafsnittet.

Ligesom mange steroider har Anavar evnen til at fremme kvælstofretention og proteinsyntese og derved tilvejebringe forbedret anabolisk aktivitet; dog er dens primære træk andre steder. Anavar bruges ofte til at behandle tilstande såsom anæmi på grund af dets evne til at fremme antallet af røde blodlegemer, hvilket kan være meget gavnligt for den præstationsforbedrende atlet. Gennem en sådan handling forbedres iltes blod, og som et resultat er muskeludholdenhed. Dette spiller også en vigtig rolle med hensyn til bedring og lige så vigtig hjerte-kar-effektivitet.

Da dens evne til at fremme antallet af røde blodlegemer er af afgørende betydning for dens evner, binder Anavar også ret godt til androgenreceptoren. Jo fastere en steroid binder, jo stærkere kan dens anabolske egenskaber vises. Denne binding til androgenreceptoren fremmer også direkte lipolyse, og det betyder, at Anavar faktisk kan fremme fedttab direkte.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-bivirkninger-arnold-swarzenegger

 

Meget anabolsk, Anavar er kun mildt androgen og viser kun lidt til ingen androgen egenskaber. Dette gør det til en fremragende steroid for kvindelige atleter, da den har en af de laveste viriliseringsvurderinger, man kender. Hvad dette betyder er, at fremme af maskuline-lignende egenskaber er meget usandsynligt med denne steroid; de er dog ikke umulige. Ansvarlig brug er et must, hvis virilisering skal undgås, og individuel respons skal altid tages i betragtning.

Bivirkningerne af Anavar:

Selvom det er enormt mildt, har Anavar nogle få bivirkninger; de er dog ekstremt sjældne med ansvarlig brug. Af bivirkningerne af Anavar vil de af DHT-art være de mest almindelige. Den ene kommer især med emnerne om hepatotoksicitet og virilisering, som begge berettiger lidt opmærksomhed. Bivirkningerne inkluderer:

Acne: Af alle bivirkninger af Anavar er acne den mest almindelige. At holde din hud ren og tør på alle tidspunkter er nok til at beskytte de fleste; Hvis du imidlertid er genetisk følsom over for acne, er du muligvis nødt til at give det en lille ekstra indsats. Hvis du virkelig er følsom over for acne, kan du finde dermatologiske medikamenter nødvendige. I nogle tilfælde, hvis du er ultrafølsom, kan du opleve, at DHT-forbindelser ikke er noget for dig.

Hårtab: DHT har evnen til at forringe hårsækkene; dette vil dog kun være en bekymring for dem, der er disponeret over for mandlige skaldethed. I sådanne tilfælde kan 5-alfa-reduktaseinhibitoren Finasteride tilbyde en smule beskyttelse, da det er en androgenundertrykker. Det skal dog bemærkes, at dem, der ikke er disponeret over for mandlige skaldethed, ikke vil være i fare for hårtab. Yderligere, dem, der er disponeret, mens de alligevel ville miste håret, kan brugen af Anavar muligvis fremskynde det.

Prostataforstørrelse: Selvom det er meget usandsynligt, kan misbrug af Anavar som DHT-baseret sammensætning føre til prostataforstørrelse, som med alt, hvad der kan forårsage en DHT-opbygning. Hvis din prostata er sund, og det er den eneste gang, Anavar skal bruges, og du supplerer ansvarligt, vil de fleste mænd have det godt. Alligevel, hvis prostataforstørrelse finder sted af en eller anden grund, er det her Finasteride viser sig at være uvurderlig.

Hepatotoksicitet: A C17-aa anabolske steroider , denne forskel henviser til en strukturel ændring af Oxandrolone hormonet i den 17. carbon position. Denne ændring gør det muligt for hormonet at overleve oral indtagelse og overleve den første passage gennem leveren.

Uden denne ændring ville leveren ødelægge det meste af hormonet, før kroppen kunne bruge det; men det gør det også giftigt for leveren. Mens alle C17-aa-steroider har en giftig karakter, varierer den toksiske karakter af hver afhængig af den aktuelle steroid. I tilfælde af Anavar er det omkring så lavt, som det muligvis kan være, og hvis ansvarlige gøres brugt såvel som overskydende alkohol, er oddset for leverskade meget usandsynligt.

Virilisering: Virilisering henviser til fremme af maskuline-lignende egenskaber hos kvinder som f.eks kropshårvækst , en uddybning af stemmebåndene og klitorisforstørrelse. virilisering bringes videre af androgen aktivitet, men heldigvis viser Anavar meget lidt androgene egenskaber.

Ikke desto mindre, hvis du er følsom overfor forbindelsen, kan du opleve, at du viser uønskede træk, og brug skal stoppes øjeblikkeligt. Hvis brug afbrydes ved symptomdebut, falder de hurtigt væk, men hvis de ignoreres, kan de blive permanente. For de fleste kvinder, hvis de holder deres doser på et ansvarligt niveau, forekommer ingen virilisering.

Fordelene ved Anavar:

Ved ansvarlig brug kan Anavars bivirkninger undgås, og når dette opnås, er der kun fordelene tilbage. Anavar er unægtelig en fordelagtig steroid, og intetsteds er det mere fordelagtigt end for skærecyklussen. Mand eller kvinde, Anavar vil fremme fedttab og frembringe en slankere og hårdere fysik. Desuden vil det i høj grad beskytte dit hårdt tjente muskelvæv gennem dets anabolske aktivitet under en diæt, der nødvendigvis er begrænset med hensyn til det samlede kaloriforbrug. I sidste ende betyder det en mere muskuløs og behagelig fysik i slutningen af kosten.

Anavar Profil

Anavar Profil

Hvad angår fordele uden for sæsonen, de med en øget muskuløs karakter, er Anavar et dårligt valg for mænd; det er simpelthen for mildt. Alligevel, da kvinder er langt mere følsomme, tager det ikke så meget for dem at se pæn muskelgevinst. Med passende kalorier kan de fleste kvinder se hendes muskuløse natur forbedret, og selvom det ikke vil være så godt som med andre steroider, er de fleste kvinder ikke på udkig efter massive gevinster. Yderligere, gennem dets metaboliske forbedringsegenskaber, finder de fleste, at de er i stand til at tilføje dette nye magre muskelvæv med mindre fedtgevinst, der ellers ville ledsage det.

Uanset anvendelsesformålet vil de, der bruger Anavar, altid drage fordel af dets evne til at fremme muskulær udholdenhed og forbedrede restitutionshastigheder. Dette gør det til en fremragende steroid for præstation atleter. Som en ekstra bonus vil præstationsatleternes styrke også øges. Hvis det ikke er nok, da mange atleter ikke ønsker store stigninger i størrelse, er Anavar ofte det perfekte valg at give den ønskede ekstra fordel.

Anavar Profil Referencer

  1. https://books.google.com.tr/books?id=0vXTBwAAQBAJ&pg=PA640&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  2. https://books.google.com.tr/books?id=afKLA-6wW0oC&pg=PT483&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  3. https://books.google.com.tr/books?id=5GpcTQD_L2oC&pg=PA131&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false

 

Se Også :

Anavar Kur

 

Anavar Køb