Anavar Resultater

Når vi diæter det grundlæggende mål er at miste kropsfedt, men når vi er i diæt med fysik eller atletisk relaterede formål, der ikke er godt nok, er vi nødt til at miste kropsfedt, mens vi bevarer magert muskelvæv.

Dette kan være en meget vanskelig opgave, da den eneste måde vi kan miste kropsfedt er ved at forbruge færre kalorier end vi har brug for og som et resultat muskelvæv vil blive brændt. Nøglen til vellykket slankekur er at minimere dette vævstab samtidig med at det brænder kropsfedt og med supplerende anvendelse af Anavar kan der opnås resultater af denne art.

Endvidere, mens hormonet kan låne til dette formål, mens vi vil bevare mere magert væv, mens vi bliver slankere stofskifte bliver endnu mere forbedret, når vi går sammen, hvilket giver os mulighed for at forbrænde endnu mere kropsfedt. Det er en win, win situation.

Talrige præstationsforbedrende atleter supplerer med det populære DHT anabolske steroider Anavar af et par meget enkle grunde; Anavar resulterer i en bedre fysik og kan give dette ende med minimale til ingen bivirkninger. Nej, Oxandrolone-hormonet, der er Anavar, er ikke en af de mere kraftfulde anabole steroider, vi har til rådighed; Hvis du leder efter store gevinster i størrelse, er dette ikke steroidet for dig. Alligevel, selvom det ikke er en stærk massebygger, kan Anavar-resultater være meget gavnlige for slankekure-atleten; faktisk er dette en af de få anabolske steroider, vi mere eller mindre vil mærke som en primær skæresteroid med hensyn til mandlig anabole steroider.

Selvfølgelig, når vi tænker på den kvindelige atlet, begynder tingene at ændre sig. Uden tvivl vil det stadig være slankekure eller skærefase, der gavner en kvinde mere end noget andet, men på grund af deres følsomme karakter, når de kombineres med solid træning uden for sæsonen, kan Anavar-resultater give en solid gevinst i magert væv. Eftersom steroidet ikke vil forårsage nogen vandvægtstigning, vil nogen vægt, der er opnået på grund af anvendelse, være den af ren 100% muskelvæv .

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-dosering-kob-steroider-10

 

Primære Anavar-resultater

Så hvad er detaljerne, hvad er de primære Anavar-resultater? Gennem supplerende brug af Oxandrolone hormonvævskonservering er den ultimative fordel, men når alle fordele tilføjes sammen, begynder du virkelig at forstå, hvor værdifuld denne anabolske steroid kan være.

De primære Anavar-resultater inkluderer:

  • Vævskonservering, når kalorier er begrænset
  • Forbedret metabolisk hastighed
  • Nedsatte niveauer af stresshormon (glukokortikoidhormoner)
  • Øget hårdhed
  • Bevarelse af styrke, når kalorier er begrænset

Anavar-resultater for kvinder

De samme Anavar-resultater, der er anført ovenfor, er gode for både mænd og kvinder, men der skal være lidt mere diskussion om kvindelig brug. Anabole steroidbrug hos kvinder kan være meget farlige, da det kan ødelægge deres femininitet, men der er et par steroider, de kan bruge, som vil give resultater, mens de ikke fører til dette.

Oxandrolone er en af disse få sådanne steroider, så meget, at så mange har mærket det “The Girl Steroid” på grund af dets høje gavnlige natur hos kvinder og veltolereret anvendelse. Naturligvis kan steroidet bruges af mænd, men når vi undersøger det ned til dets kerne, er dette steroid mere fordelagtigt for kvinder end mænd; det er simpelthen sandheden.

Vi må selvfølgelig oplyse, at der stadig kan opstå bivirkninger; mens Anavar-resultater er meget gavnlige, vil der være kvinder, der reagerer på en negativ måde. De fleste alle kvinder, der supplerer ansvarligt, har ikke et problem, men da vi alle er unikke individer, vil der være dem, selvom et mindretal, der viser negative symptomer. Hvis du supplerer med Anavar og begynder at vise symptomer på virilisering, skal du ophøre med at bruge det øjeblikkeligt, og du vil se symptomerne falme væk.

Anavar Resultater

Anavar Resultater

Hvis du ignorerer symptomerne og fortsætter med at bruge, vil du mere end sandsynligt se, at symptomerne bliver permanente, i det mindste til en vis grad. De fleste kvinder, og med de fleste mener vi, at det stærke flertal vil være fint med 10 mg pr. Dag i 6 ugers brugsperioder; nogle tåler måske endda 20 mg Anavar pr. dag, men 10 mg Anavar vil være vores guldstandard.

Anavar Resultater Referencer

  1. https://books.google.com.tr/books?id=5GpcTQD_L2oC&pg=PA131&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  2. https://books.google.com.tr/books?id=0vXTBwAAQBAJ&pg=PA640&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  3. https://books.google.com.tr/books?id=afKLA-6wW0oC&pg=PT483&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false

 

Se Også :

Anavar Kur

 

Anavar Køb