Anavar Virkning

Generelt milde og relativt sikre, er virkningerne af Anavar meget ønsket af mange præstationsforstærkere af netop disse grunde. Selvfølgelig forbliver det, mens generelt forstået af mange de sande virkninger af Anavar ofte er et mysterium for de fleste, da de fleste simpelthen ikke forstår anabolske androgene steroider i første omgang. Det er her, vi vil fjerne enhver forvirring, du måtte have, for at give dig midlerne til korrekt og effektiv tilskud.

På dette grundlag vil vi drøfte virkninger af Anavar , ikke i en bestemt hormonel struktur forstand, selvom vi vil berøre det kort, men mere i form af praktisk anvendelse; når alt kommer til alt er det virkelig de oplysninger, du har brug for og ønsker.

Generel forståelse:

Det anabolske steroider Anavar består af det aktive steroide hormon Oxandrolone, en potent Dihydrotestosteron (DHT) afledt hormon af en C17-aa-art. Hurtigt virkende virkningerne af Anavar begynder at manifestere sig meget kort efter indgivelse, men da den hurtigt virker, er den samlede aktivitetsvarighed ca. 9 timer ; en meget kort halveringstid. Af denne grund har de fleste mænd, der supplerer, brug for flere doser i løbet af dagen, selvom kvinder normalt vil være tilstrækkelige med en.

I sin natur aromatiserer Oxandrolone-hormonet ikke, og som sådan er ethvert magert væv, der er bygget på grund af dets anvendelse, det af rent magert muskelvæv. Selvom dette forbliver sandt, vil dens primære rolle langt mere stort set dreje sig om konservering og reparation af væv; dette skulle ikke være så overraskende, da hormonet oprindeligt var beregnet til forbrændingsofre og dem, der lider af muskelspildende sygdomme.

Som sådan vil de fleste mænd synes, at dette er et dårligt bulkmiddel og finder anvendelse mere egnet til diætfaser; mens kvinder også vil se denne steroid meget gavnlig ved slankekure, da de er mere følsomme, kan det have en større positiv effekt under træning uden for sæsonen.

Praktiske effekter af Anavar:

Virkningerne af Anavar vil være mest markante, når de bruges som del af slankekure eller skæreprocessen. I den store handlingsplan kan vi stort set opsummere virkningerne af Anavar med tre ord, større metabolisk effektivitet. Gennem korrekt brug af Oxandrolone hormon kan give følgende:

  • Konservering af større muskelvæv
  • Forbedret muskulær og cellulær regenerering
  • Forøget hastighed af lipolyse
  • Nedsat frigivelse af glukokortikoidhormoner

Selvfølgelig vil træk såsom øget nitrogenopbevaring og proteinsyntese alle være i spil, men de praktiske effekter af Anavar kan stort set opsummeres på listen ovenfor. I sidste ende fører disse effekter til en slankere og hårdere fysik, og som det fleste supplement til fysikrelaterede formål kan dette gøre Oxandrolone til et fint valg.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • væksthormon-1

 

Dosering og varighed:

For at maksimere effekten af Anavar har du brug for den korrekte dosis og tidsramme for brug. De fleste kvinder finder 10 mg om dagen for at være perfekt med 6 ugers kontinuerlig brug for at være mere end tilstrækkelig. Med hensyn til mænd bliver tingene lidt vanskeligere.

Anavar Virkning

Anavar Virkning

Som en meget mild anabolske steroider og vi mener meget mildt, de fleste mænd har brug for en ret stor dosis for at høste en belønning, hvis de virkelig drager fordel af virkningerne af Anavar. De fleste mænd finder 50 mg pr. Dag for at være en solid dosis, hvor mange går op til 80 mg pr. Dag. Generelt vil 6-8 ugers kontinuerlig brug ved afslutningen af en skærefase være optimal. Selvfølgelig, da dette er en meget dyre steroid, og en de fleste mænd vil bruge som en del af en samlet stak, kan dette blive meget dyrt. Under alle omstændigheder mand eller kvinde, Oxandrolone hormon kan være en velkommen tilføjelse til en cyklus og er stærkt overvejende værd.

Anavar Virkning Referencer

  1. https://books.google.com.tr/books?id=5GpcTQD_L2oC&pg=PA131&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  2. https://books.google.com.tr/books?id=0vXTBwAAQBAJ&pg=PA640&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false

 

Se Også :

Anavar Kur

 

Anavar Køb