Ansomone Køb

Ansomone Til salg – Køb ægte Ansomone HGH Online

Ansomone Køb – Ansomone er et farmakologisk middel, der er identisk med væksthormon der produceres af den menneskelige krop. Ansomone er et rekombinant humant væksthormon, der produceres kunstigt af Ankebio . Ensomone er mest kraftfulde anabolske hormoner brugt til at opbygge muskelmasse og øge din muskeltæthed.

Ansomone-injektioner hjælper kroppen med at øge produktionen af IGF-1 (insulinlignende vækstfaktor) , hvilket igen forårsager følgende positive effekter:

 • Forbedret proteinsyntese;
 • Forbedring af helingsprocesser efter skade;
 • Nedsat mængde af “dårligt” kolesterol;
 • Accelereret vækst af muskelvæv;
 • Lægemidlet styrker bruskceller;
 • Det blokerer for virkningerne af cirrose og andre alvorlige sygdomme;
 • IGF-1 normaliserer iltforbrug;
 • Det styrker fedtforbrændingsprocesser;
 • Hgh har en foryngende virkning (påvirker positivt hud, negle og hår);
 • Lægemidlet styrker dit immunsystem.

Ansomone kan bruges i forskellige situationer. Det hjælper med at opnå følgende positive effekter:

 • Nedsat mængde fedt i kroppen på grund af ændringer i stofskiftet. Ansomone hjælper dig med at forbrænde fedt og opbygge muskelvæv meget mere effektivt .
 • Ensomoneterapi hjælper dig med at føle dig bedre og reducere risikoen for yderligere helbredsproblemer.
 • Vækst af muskelmasse. Dette er især vigtigt for bodybuildere og folk, der er interesseret i at opbygge en attraktiv krop.
 • Lægemidlet styrker dine knogler. Ansomone indeholder somatotropin til at styrke dine knogler under hele løbet og efter.
 • Ansomonterapi har en gavnlig effekt på sår, kvæstelser og forbrændinger. Ansomone giver dig mulighed for at aktivere kroppens regenerative processer.
 • Hurtig vækst af muskelmasse. Processen med dannelse af nye celler startes under ansomone-terapi. Således dannes nye bruskvæv.

Hvor kan jeg købe Ansomone?

Vi kan anbefale en officiel autoriseret forhandler af Ansomone, hvor du kan købe Ansomone 100IU version og Ansomone 40IU version. Du vil være i stand til at kontrollere serienumrene på det officielle AnkeBio-websted.

Human væksthormon

Hormoner er små kemiske stoffer, der hjælper vores krop med at udføre forskellige opgaver. Hormoner produceres af de endokrine kirtler og sendes gennem hele kroppen. F.eks. Bruges insulin (et af de mest berømte hormoner i vores krop) til at forsyne forskellige celler med glukose. Væksten af væv, knogler samt fordøjelse, reproduktion, seksuelle funktioner – alle disse processer reguleres af visse hormoner.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

 • anavar-anmeldelse-kob-steroider-42

 

Humant væksthormon (somatotropin) er et af de vigtigste midler i vores krop. Det produceres af hypofysen i den centrale del af hjernen. Somatotropin indeholder 191 aminosyrer.

Somatotropins hovedfunktion er stimulering af kroppens vækst . Koncentrationen af dette hormon i blodet er ekstremt høj hos børn, hvilket tillader dem at vokse hurtigt. Men med årene er lavere niveauer af HGH produceres. Normalt slutter en persons vækst i alderen 20-25 år. Ikke desto mindre produceres somatotropin af hypofysen gennem hele livet, da det er vigtigt for kroppens vitale aktivitet. Humant væksthormon spiller en vigtig rolle i de regenerative processer: det påvirker væksten af muskler, styrker vores knogler, forbedrer stofskiftet osv.

Ansomone-effekter

Lad os se nærmere på fordelene, som Ansomone kan give os. Det naturlige niveau af hgh hos en middelaldrende person stiger 5-10 gange med kun 5 IE Ansomone. Naturligvis er en høj koncentration af somatotropin ikke naturlig for en almindelig person.

Ensomone-effekter:

 • Forøget muskelmasse (anabol funktion) opnås hovedsageligt på grund af hyperplasi, det vil sige en stigning i antallet af muskelceller. Det er værd at bemærke, at det næsten er umuligt at øge muskelmassen uden administration af eksogent væksthormon, da dens basale koncentration er så lille, at det ikke kan forårsage alvorlige ændringer i knoglemuskler.
 • Forebyggelse af muskelødelæggelse (antikatabolisk funktion). Hovedtoppen af destruktive processer for vores muskler sker under dårlig ernæring. I denne situation, HGH stimulerer strømmen af glukose fra fedtceller.
 • Fedtforbrændende effekt. Somatropin er en meget kraftig naturlig fedtforbrænder. Det hjælper med at bruge reserveenergi og reducerer dermed mængden af subkutant og visceralt fedt i vores krop.
 • Vækst af knogler og andet bindevæv. Dine knogler vil blive stærkere i løbet af HGH-terapi .
 • Ansomone er ofte nyttigt til helbredelse af skader. Mange atleter fra hele verden vælger dette stof for dets forfriskende virkning.
 • Generel forbedring. Væksthormon hjælper med at udjævne rynker og øge vital energi. Mange endokrinologer anbefaler hormonerstatningsterapi for at styrke immuniteten.
ansomone-køb

ansomone-køb

Hvad skal jeg vide om bivirkninger ved ansomone?

Der er nogle negative bivirkninger forbundet med Ansomone terapi :

 • Hyperglykæmi (overskydende sukker i blodet). Denne effekt blev observeret hos 1% af patienterne. Hyperglykæmi kan forsvinde, når du beslutter at afslutte behandlingen.
 • Der er en risiko for produktion af antistoffer forbundet med Ansomone-terapi.
 • Ubehag: let prikken, hævelse samt smerter i led og muskler.

I langt de fleste tilfælde forsvinder alle bivirkninger, når du beslutter at afslutte behandlingen.

Hvordan skal jeg bruge Ansomone?

De vigtigste medicinske indikationer for kurset er vækstproblemer hos børn (på grund af mangel på naturlig somatotropin i kroppen). Imidlertid bruges stoffet ofte til at nå følgende mål:

 • Fedtforbrændende effekt;
 • Massevinstplan;
 • Korrekt funktion af dit immunsystem;
 • Forøget libido.

For at fremstille opløsningen er det nødvendigt at tilsætte 1 ml sterilt vand til injektioner i flasken. Rotér hætteglasset glat, indtil lægemidlet opløses helt. Ryst ikke stoffet.

Ensomon til børn med væksthormonmangel: lægemidlet administreres dagligt i en mængde af 0,1-0,15 IE / kg . Behandlingsperioden er fra 3 måneder til 3 år. Din læge kan ændre lægemidlets doser.

Ensomonbehandling af alvorlige forbrændinger: lægemidlet administreres dagligt subkutant i en dosis på 0,2-0,4 IE / kg . Behandlingsperioden er 14 dage.

Ensomone muskelvækst: daglige injektioner anbefales i mængden af 5-10 IE i 3-6 måneder . Ansomone-injektioner skal bruges om morgenen og efter træning.

Ensomone fedtforbrændende effekt: kurset varer højst 6 måneder. Det optimale tidspunkt for injektioner er mindst en time før et måltid (om morgenen). Det er bedre at kun spise proteinmad til morgenmad for at øge effektiviteten af Ansomone-terapi. Den anden injektion skal udføres 20 minutter før træning.

Ensomone opsving efter skade: en enkelt daglig injektion er af 5 IE i 1-3 måneder . Spis mere protein mad. Det anbefales at tilføje særlige kosttilskud (glukosamin, chondroitin, kollagen).

Anti-aldringsterapi med ensomone: det er bedre at konsultere en læge og lytte til din læges anbefalinger. Lav dosering anbefales: 1-2 IE dagligt om natten. Kursets varighed i dette tilfælde kan vare fra 2-3 måneder til flere år.

Du skal konsultere en læge, inden du begynder kurset. Kun din læge kan vælge den rigtige dosering og mangfoldighed af injektioner.

Ansomon kontraindikationer

Lægemidlet har en række kontraindikationer, som bør undersøges omhyggeligt. Ansomone anbefales således ikke til brug hos mennesker med aktivt voksende tumorer, mennesker, der lider af alvorlige infektionssygdomme, patienter med nedsat pinealfunktion.

Selv hvis du ikke har alle de ovennævnte kontraindikationer, skal du bruge injicerbart væksthormon med ekstrem forsigtighed.

Forholdsregler ved ansomone

Personer med diabetes bør ændre doseringerne af hypoglykæmiske stoffer for at undgå hypoglykæmisk koma.

Der skal være særlig opmærksomhed på thyroideafunktion. Mennesker med hypothyreoidisme bør vælge behandling med thyroidemedicin (hvis nødvendigt).

Kontakt en læge med det samme, hvis du har forstyrrelser i det endokrine system under ansomone-kurset.

Væksthormon kan føre til en stigning i udskillelsen af insulin. Derfor er det nødvendigt at overvåge dine glukoseniveauer nøje.

Undgå overdosis af ensomone. Høje niveauer af somatotropin i kroppen kan forårsage hypoglykæmi eller akromegali (dysfunktion i den forreste del af hypofysen).

Du skal også regelmæssigt ændre injektionsstedet for at undgå subkutant fedtatrofi.

Ansomone Køb Referencer

 1. https://www.semanticscholar.org/paper/Growth-hormone-pulsatility-profile-characteristics-Nindl-Hymer/7abe4979d86fe03cde64309f3540379582631ac9
 2. https://www.karger.com/Article/Abstract/184676
 3. https://www.semanticscholar.org/paper/Age-dependent-suppression-of-nocturnal-growth-sleep-Mullington-Hermann/fbf9661c7a6a041202d67d1d550f7d1b708250fc