Biotropin Køb

biotropin-kob-1

Biotropin til salg | Køb ægte Biotropin HGH Online

Biotropin Køb – Biotropin er navnet på det medikament, der indeholder rekombinant humant væksthormon. Det aktive stof er identisk med det naturlige væksthormon. Biotropin ordineres i medicin i tilfælde af væksthormonmangel, vækstmangel på grund af nyresvigt eller Turners syndrom. Dette stof bruges i kirurgi og traumatologi til behandling af forbrændinger og sår (kirurgiske eller traumatiske sår). Desuden fremmer Biotropin fedtforbrændingsprocesser, fremmer muskelvækst og øger libido. [læs mere = ”Læs mere…” mindre = ”Læs mindre”]

Biotropin fås i form af hvidt opløseligt pulver til injektioner. Dette lægemiddel fremmer væksten af bruskceller og fremskynder proteinsyntese.

Biotropin bruges effektivt efter forbrændinger, operationer og kvæstelser. Det øger kroppens modstand mod forskellige infektioner. Biotropin reducerer også proteintætheden og regulerer hjerte- og nyrefunktion samt fedtstofskifte hos voksne.

Biotropin Køb

Biotropin Køb

Vigtig information om Biotropin indikationer – Biotropin Køb

I medicinen bruges Biotropin til behandling af vækstsvigt, væksthormonmangel hos voksne, visse lidelser forbundet med kronisk hjertesvigt (forebyggelse af aneurismer og myokardisk iskæmi) såvel som i tilfælde af kronisk emfysem, hjertetransplantation, kronisk lunge- og hjertesygdomme , forbrændinger, kvæstelser, alvorlige infektioner. Samtidig hjælper Biotropin-terapi med at regulere vægten og forbedre de fysiske færdigheder.

I dag bruges Biotropin aktivt og med succes i kosmetologi. Biotropin-injektioner bruges til at forbedre hudens elasticitet og muskelelasticitet samt til at reducere rynker. Lægemidlet tillader at bevare hudens ungdommelige uden kirurgisk indgreb.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

 • halotestin-bivirkninger-2

 

Der er gode grunde til, at hgh kaldes et skønhedshormon i hele verden. Brugt alene eller i kombination med andre midler, provoserer væksthormon metabolisme og regenerering af hudceller. Som et resultat af hgh-terapi bliver din hud desuden mere elastisk. Og vigtigst af alt har væksthormon absolut ingen farlige bivirkninger.

Biotropin i sport

Biotropin (væksthormon) er et polypeptidhormon bestående af 191 aminosyrer. Det produceres naturligt af hypofysen. Hgh kan også syntetiseres kunstigt. Faktisk er Biotropin en syntetisk version af væksthormon.

Væksthormon (hgh, somatotropin, somatropin) er et peptidhormon i hypofysens forreste del, der bruges i sportsgrene til at tilføje mere muskelmasse. Væksthormon fremmer lineær vækst (hovedsageligt på grund af væksten i lange rørformede knogler i ekstremiteterne).

Den sædvanlige koncentration af væksthormon i blodet er 1-5 ng / ml.

Hgh-effekter:

 • Anabol effekt – somatropin forårsager muskelvækst;
 • Anti-katabolisk virkning – somatropin stopper ødelæggelsen af muskler;
 • Somatropin hjælper med at forbrænde fedt;
 • Hgh styrker knoglerne og forårsager knoglevækst hos unge op til 25 år;
 • Somatropin kan påvirke blodsukkerniveauet.

Nogle effekter af somatropin er forbundet med insulinlignende vækstfaktor 1 (IGF-1), som stimulerer væksten af indre organer. Næsten alle virkningerne af hgh i sport er forbundet med IGF-1.

Biotropin Køb

Biotropin Køb

Hgh-injektioner er meget populære inden for sport (hovedsageligt på grund af evnen til hurtigt at reducere mængden af subkutant fedt). Derudover har undersøgelser vist, at somatotropin fører til en stigning i muskelmasse på grund af væskeansamling.

Desuden er reduktion i forekomsten af skader et andet eksempel på nyttige effekter af somatotropin. Hgh-injektioner hjælper med at styrke knogler og bindevæv (sen, brusk) efter traume.

Syntetiske versioner af væksthormon har en stærk anabol effekt. Således forårsager Biotropin øget syntese af protein, hvilket fører til vækst af muskelcellestørrelse. Et andet stort plus er, at Biotropin markant forbedrer fedtforbrændingsprocesser. Det giver din krop mulighed for at bruge mere fedt til at producere energi. Derudover styrker det ledbånd og bruskvæv.

Biotropin-effekter

Biotropin forårsager en stigning i niveauet af somatotropin i tilfælde af hgh-mangel. Desuden styrker dette medikament immunitet, stimulerer dannelse af lymfoide, forbedrer sammentrækningen i hjertemuskelen, regulerer fedtstofskiftet osv.

Andre fordele ved Biotropin: stoffet øger mentale og fysiske færdigheder, brænder effektivt fedt, forbedrer den seksuelle libido.

Ifølge visse undersøgelser har Biotropin nogle af de følgende kosmetiske virkninger:

 • Huden bliver glat;
 • Biotropin-terapi hjælper med at opnå hurtigere vækst af hår og negle;
 • Biotropinbehandling hjælper med at opnå reduktion af fedtmasse;
 • Lægemidlet fremmer muskelvækst.

Hurtig muskelvækst med Biotropin afhænger af mange faktorer, herunder fysisk aktivitet, kost, alder, kvalitet og søvnvarighed, livsstil osv. Det kan tage flere uger, før du føler effekten af Biotropin-terapi. Resultatet kommer gradvist: øg dine chancer for at få et positivt resultat ved at bruge Biotropin hver dag.

Biotropin effektive doseringer

De fleste atleter tager fra 4 til 16 IE om dagen. Den mindste dosering er 4 IE pr. Dag. Mængden afhænger af visse betingelser – træning, søvn, stress osv.

Biotropin-injektioner gives ofte i mageregionen.

Anbefalede doser til atleter: Du skal bruge væksthormon om morgenen før måltider, 2 timer efter måltider og en halv time før måltider, under eller umiddelbart efter træning. Med andre ord skal injektioner gives, når du har lavt blodsukker. Du skal bruge stoffet på samme tid hver dag.

Varighed og dosering: Kursets varighed er fra 2 til 6 måneder, og doseringerne varierer fra 5 til 25 IE pr. Dag. Doseringer over 10 IE pr. Dag er kun beregnet til fagfolk. Solokursets varighed er 2 måneder. Langsigtede kurser (i 4-6 måneder) bør undgås.

Det skal bemærkes, at Biotropin-behandling er en langsom proces. Hvis du ønsker at få muskelmasse eller forbrænde fedt om to eller tre uger, er afhjælpningen værre end ubrugelig. Biotropin er et af de stærkeste midler: det har en række unikke positive effekter. Naturligvis er effekten individuel: den afhænger af mange faktorer (aktiv livsstil, kost osv.). Men i de fleste tilfælde er det nødvendigt at vente i flere måneder for at opnå de ønskede resultater.

Lær om Biotropin-bivirkninger

Biotropin kan forårsage visse bivirkninger. Nogle af disse bivirkninger kan forekomme ekstremt sjældent. Sørg for at kontakte din læge straks i tilfælde af alvorlige bivirkninger.

Almindelige bivirkninger af dette stof: øvre luftvejsinfektion, gastroenteritis, øreinfektioner, mavesmerter, arthralgi, hovedpine, gynecomastia, overdreven svedtendens.

Biotropin interaktion med andre lægemidler

Effektiviteten af Biotropin-terapi kan være lavere, hvis du tager andre lægemidler eller kosttilskud samtidig med dette lægemiddel. Fortæl din læge om andre lægemidler, vitaminer og kosttilskud, du bruger for at undgå negative interaktioner. Biotropin bør ikke anvendes sammen med følgende lægemidler og produkter: kortikosteroider, glukokortikoider, antikonvulsiva, cyclosporin, insulin.

Somatropin har en synergistisk effekt. Det kan bruges sammen med visse typer sportsnæring samt produkter, der fremmer muskelmasse. Derfor anbefales en integreret tilgang for at opnå den maksimale effekt.

Referencer

 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC297368/
 2. https://journals.physiology.org/doi/abs/10.1152/ajplegacy.1975.229.2.409
 3. https://www.semanticscholar.org/paper/Growth-hormone-pulsatility-profile-characteristics-Nindl-Hymer/7abe4979d86fe03cde64309f3540379582631ac9