Cardarine (GW 501516) – (Endurobol) Kur

Hvad bruges Cardarine, GW 501516, også kendt som Endurobol?

En af de allerførste ting, du vil begynde at bemærke, er at GW501516 vil øge din udholdenhed til et utroligt niveau.

Din udholdenhed vil stige hurtigt, og du vil blive forbløffet over at opdage, at du vil være i stand til at bære dine træningspas i meget lang varighed, hvilket i sidste ende vil forbedre dit hjerte-kar-sundhed.

Ikke kun dette, men det vil også forbrænde dit fedt hurtigere end nogensinde, og du vil begynde at vende tilbage til din oprindelige form på absolut ingen tid.

Det har også evnen til at bevare din muskelmasse, mens du slipper af med ekstra kalorier, i stedet for at du mister muskelmasse, mens du afskærer dine kalorier, det opretholder faktisk muskelmassen.

En mere interessant kendsgerning er, at det ikke undertrykker dine hormoner, fordi det hovedsageligt består af naturlige komponenter.

Hvis du vil have optimale resultater, skal du holde dens indtag begrænset til 10 til 20 mg pr. Dag, da at tage det i overskud kan give dig negative resultater også, som det sker med alt, når det tages i overskud.

Hvis du fortsætter sin dosering hvor som helst mellem 6 til 8 uger, kan det transformere din krop utroligt.

Nogle mennesker forbinder Cardarine med SARM, men det har faktisk sin egen identitet, og det vil være korrekt at betragte dem som en af steroiderne.

Den eneste bivirkning, der blev fundet i den, var, at den begyndte at udvikle kræft i minen, men de fik tunge doser på ligesom 55 mg pr. Dag, hvilket er ekstremt højt som normalt.

Hvad er virkningen af en Cardarine Kur?

Der er dog nogle bivirkninger, som cardarine kan forårsage, og de kan ikke forsømmes, når alt kommer til alt det er forbundet med dit kære helbred.

Det blev set under forsøget på mus, at det påvirkede deres lever, men det testes, om det også kan gøre det samme for den menneskelige lever.

For det andet kan det også forårsage nogle fordøjelsesproblemer, fordi nogle brugere har klaget over mavekramper og forstoppelsesproblemer.

Hvordan påvirker Cardrine Kur din krop?

Ellers er det helt sikkert, hvis du bare holder dig af den mængde, du spiser, er du alle gode til at gå.

Hvis du følger instruktionerne fra din ernæringsfysiolog, hjælper det dig enormt med at opretholde din balance og din krop vil opleve en stor ændring i tidsrummet på ingen tid.

Så brug stoffet med omhu.

Fordele

GW-501516 Kur er en populær forbindelse, der først blev udviklet i de tidlige 1990’ere.

Det er effektivt til at stoppe dannelsen af tumorer i organer som prostat, kolon og brystvæv.

Det blev lavet til et andet formål, men bodybuilding samfundet begyndte at se det som en stor kraftfuld SARM.

Det er fordi det kan forbrænde fedt, øge udholdenhedsniveauet og reducere den restitutionstid, som bodybuildere normalt har brug for at komme sig efter en stressende træning, ligesom det øger udholdenheden massivt.

GlaxoSmithKline udviklede Cardarine for at finde en bedre behandling af blodkar, hjerte og diabetes.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • væksthormon-1

 

Men forskning på dette stoppede i fase 2, da det blev opdaget, at dyrene, der testes på dette, begyndte at udvikle kræft.

Ting har hidtil vist sig at være meget anderledes for mennesker, da denne form for udvikling ikke blev set i menneskets system.

Det er helt tydeligt, at det vil tage meget lang tid for stoffet at vise udviklingen af kræft, hvis det testes på mennesker på samme forbrugsmængde, men det er meget risikabelt, at det kan koste en værdifuld levetid.

På et tidspunkt, da forskere var på udkig efter en måde at få en forbindelse til, som vil øge den fysiske udholdenhed sammen med at brænde kroppens fedtforbrændingsevne, var det her, de fandt om PPAR-delta-stien.

Cardarine Kur Side Effects

Cardarine Kur fungerer for det meste på to måder, først ved at binde og aktivere PPAR-delta i dine celler (hovedsageligt i dine muskler), og for det andet ved at stimulere de gener, der er ansvarlige for at levere energi.

Det blokerer dannelsen af fedtsyrekæder, som også forhindrer kroppen i at opbevare fedt, så har kroppen intet andet valg end at bruge eksisterende fedtlagre til energi, som det gør, når du går i sultetilstand.

At tale om de virkninger, det har på mænd og kvinder, er langt mere forskellige, da begge har en forskel i deres udholdenhedsniveauer, så det rådes til at have forskellige doseringsniveauer.

Da kvinder har en tendens til at bruge det til at gøre deres kroppe magre og tonede, anbefales det at indtage mængden på højst 10 mg pr. Dag, da det vil forbrænde fedtet, men ikke give meget af en muskelmasse.

Hvad angår mænd, er det netop det modsatte, de skal tage mindst 20 til 30 mg pr. Dag for at reducere fedt og få en vis muskelmasse.

Mens du husker, at det kan have nogle negative virkninger på din lever og kan forårsage forstoppelse, som er ret almindelig.

At komme til specifikke problemer, som mænd kan møde, er den sænkede mængde testosteronniveauer, mens kvinder, hvis de tager mere end den anbefalede dosis, så kan de lide af acne og hudproblemer.

Cardarine (GW 501516)

Cardarine (GW 501516)

Referencer

  1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18808307/
  2. https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1517/13543784.17.10.1465?journalCode=ieid20
  3. https://academic.oup.com/mend/article/17/12/2477/2747399