Clenbuterol

Clenbuterol Hydrochloride, ofte benævnt Clenbuterol, er en ekstremt stærk termogent middel ; mens en termogen, Clenbuterol blev faktisk designet og oprindeligt beregnet til at blive brugt som bronchodilator. Som bronchodilator blev Clenbuterol udviklet til at behandle åndedrætsforstyrrelser såsom astma, men du vil opdage, at det er langt mere almindeligt findes i planer for fedttab.

Deler nogle lignende egenskaber med Efedrin, er Clenbuterol en langt mere kraftfuld fedt-tab værktøj , og for mange præstationsforbedrende atleter en vigtig del af enhver skærecyklus. Mens mange præstationsfremmende atleter supplerer med Clenbuterol , lige fra flagermus, lad os få dette ud af vejen; Clenbuterol Hydrochloride er ikke et anabole steroid; det er kun en bronchodilator med en ekstremt stærk termogen karakter. Når det bruges sammen med anabole steroider, vil selvfølgelig fedttabsfordelene ved Clenbuterol være endnu stærkere; når alt kommer til alt øger anabolske steroider i høj grad din stofskifte, og nogle af dem fremmer endda direkte fedt-tab. Mens det er sandt, behøver du ikke at supplere med anabole steroider, hvis du beslutter at bruge Clenbuterol i din fedt-tabsplan.

En ekstremt potent termogeniske , der er nogle dårlige nyheder, mange af jer kan blive skuffede over at høre; Clenbuterol er ikke magisk, og det vil ikke gøre arbejdet for dig. Hvis du vil miste kropsfedt, er du nødt til at gå i diæt, og hvis du går i diæt, betyder det, at du forbrænder flere kalorier, end du spiser. Som vi naturligvis vil se Clenbuterol vil det naturligvis hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier, men du er stadig nødt til at være underskud; Hvis du spiser som en gris, skal du ikke forvente at miste noget kropsfedt.

Mens du faktisk er potent, vil du også finde Clenbuterol fungerer bedst som et supplement til en godt planlagt diæt; hvilket betyder, at det ikke på egen hånd vil kaste enorme mængder kropsfedt ud af din krop. Clenbuterol er et værktøj, der kan være meget nyttigt til blot at forbedre en diæt og fantastisk til at hjælpe os med at slippe af med de stædige områder, der ofte holder fast i det kære liv. Med alt dette i tankerne, lad os tage et kig på alt, hvad Clenbuterol Hydrochloride har at tilbyde.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-bivirkninger-arnold-swarzenegger

 

Bivirkningerne af Clenbuterol

Som det er tilfældet med alt, hvad vi lægger i vores krop, bærer Clenbuterol et par mulige bivirkninger. I de fleste tilfælde vil bivirkningerne af Clenbuterol være generende, men langt fra farlige; som vi ser, er der dog en, der er potentielt farlig. I alle tilfælde omgiver de primære bivirkninger af Clenbuterol denne Beta-2-stimulator, der stimulerer naturen; når alt kommer til alt bærer alle stimulanter relaterede effekter. Det primære af alle disse vil være en kabelforbundet eller irriterende følelse, og det vil forekomme i nogen grad hos alle, der berører det første Clenbuterol tablet. Desværre kan denne type stimulerende virkning for nogle være så stærk, at det vil gøre det umuligt at bruge, men for de fleste vil de tilpasse sig ret hurtigt, og effekten vil være håndterbar.

Udover en irriterende eller kabelforbundet følelse kan dette som stimulerende middel føre til søvnløshed, og igen for nogle mennesker, uanset hvad de gør, vil de ikke være i stand til at sove, hvis de bruger Clenbuterol, og igen vil det gøre brug umulig. Af denne grund er det vigtigt, at du tager al din Clenbuterol tidligt på dagen, og hvis du gør det, har de fleste ikke et problem. Så ser den endelige af alle bivirkninger af Clenbuterol med hensyn til stimulering ud til at være hovedpine; dette er en sjælden forekomst, men det er muligt. For mange, hvis hovedpine opstår, vil de hurtigt tilpasse sig, og de vil spredes, men for andre kan det være for meget. Disse er de stimulerende bivirkninger af Clenbuterol , men der er en mere generende effekt, vi skal nævne; muskelkramper. “Clenbuterol” har evnen til at udtømme taurin, og dette kan føre til krampe; opløsningen, suppler med taurin og drikke mere vand og måske øge dit natriumindtagelse lidt, og problemet vil forsvinde, hvis det opstår.

Som nævnt ovenfor er størstedelen af bivirkningerne af Clenbuterol, hvad vi vil kalde generende, men der er en, der kan være ekstremt farlig; hjertehypertrofi. Clenbuterol Hydrochloride har evnen til at forstørre hjertets ventrikler, og dette er ikke kun farligt, det kan være dødbringende. Først og fremmest, hvis du allerede har problemer med hjertet, skal du ikke røre ved denne bronchodilator, men for den sunde voksne er der håb. Den eneste måde hjerte hypertrofi vil forekomme er med Clenbuterol misbrug; det tager en masse Clenbuterol og i lang tid for sådan at ske. Af denne grund skal doser holdes på et rimeligt niveau, og det betyder også, at vi ikke må overskride specifikke regler, da de vedrører den samlede brugstid. For de fleste behøver du kun at starte med en lav dosis, og doseringen bør øges minimalt overarbejde, efterhånden som din krop tilpasser sig. Små stigninger i stigning på 20 mg er alt, hvad der anbefales, og bør aldrig nå et punkt med at overgå 140mcg for mænd og 120mcg for kvinder . Endvidere bør den samlede anvendelse aldrig overstige mere end 16 uger i alt pr. år for mere information om, hvordan man planlægger sikre og korrekte Clenbuterol-doser og -cyklusser, se de relaterede links

Den grundlæggende natur og funktion

Ved sin naturlige virkemåde stimulerer Clenbuterol Beta-2-receptorer , hvilket igen er præcis, hvad der vil føre til forbedret fedt-tab. Selvom processen er kraftig termogen, er selve processen temmelig enkel; som nævnt ovenfor, er dette ikke et magisk fedttabsmiddel. Når Beta-2-receptorerne stimuleres, forårsager dette, at cellens mitokondrier producerer og frigiver mere varme, hvilket igen øger vores kernetemperatur, og som et resultat forbedres vores stofskifte. Det er det, det er alt, hvad der er der for det, men denne lille varmeforøgelse er alt, hvad det kræver for dramatisk at forbedre din samlede metaboliske aktivitet. Gennem denne stigning i varme opbevares vores energi , også kendt som kropsfedt, forbrændes med en højere hastighed, og det svarer til mere fedttab. Vi bruger nu mere kropsfedt til energi, da vores krop tvinges til at bruge mere energi på grund af denne stigning i metabolisk aktivitet.

Ved dens naturlige handlingsmåde Clenbuterol stimulerer Beta-2-receptorerne, hvilket igen er præcis, hvad der vil føre til forbedret fedt-tab. Selvom processen er kraftig termogen, er selve processen temmelig enkel; som nævnt ovenfor, er dette ikke et magisk fedttabsmiddel. Når Beta-2-receptorerne stimuleres, får dette cellens mitokondrier til at producere og frigive mere varme, hvilket igen øger vores kerne temperatur , og som et resultat vores stofskifte forbedres. Det er det, det er alt, hvad der er der for det, men denne lille varmeforøgelse er alt, hvad det kræver for dramatisk at forbedre din samlede metaboliske aktivitet. Gennem denne stigning i varme forbrændes vores lagrede energi, også kendt som kropsfedt, med en højere hastighed, og det svarer til mere fedttab. Vi bruger nu mere kropsfedt til energi, da vores krop tvinges til at bruge mere energi på grund af denne stigning i metabolisk aktivitet.

clenbuterol-10

Så har vi bronchodilatorens oprindelige hensigt, der bruges som en bronkodilatator, og igen er processen meget enkel. Clenbuterol forbedrer aerob aktivitet og stimulerer yderligere centralnervesystemet og forbedrer derved i en sammenhængende indsats den kardiovaskulære effektivitet. For nogen, der lider af kronisk astma , er det ikke for svært at se, hvordan dette vil være en gavnlig medicin, men det kan også være en fordel for den præstationsforbedrende atlet. Tænk over det; med øget hjerte-kar-effektivitet , øges dit output på denne arena, og for mange atleter kan dette være uvurderligt.

Clenbuterol

Clenbuterol

Fordelene ved Clenbuterol

I øjeblikket fordelene ved Clenbuterol skal være ret let at se; når alt kommer til alt er fedttab og forbedret vejrtrækning begge nogle ret stærke fordele, men der er stadig mere at sige. Specifikt ønsker vi at diskutere detaljeret, hvordan Clenbuterols termogene virkninger kan gavne dig; den forbedrede vejrtrækning taler stort set for sig selv. Når vi inkluderer Clenbuterol under vores diæt, øges hastigheden, hvormed vi forbrænder fedt, dramatisk; hvor du engang mistede 1 kg kropsfedt om ugen, kan du meget vel være i stand til at tabe 2 lbs Per uge. Selvfølgelig bruger vi simpelthen disse tal som et eksempel, men det er den slags handling, du kan forvente. Som undgået ovenfor har vi alle de områder, der ofte er ekstremt svære at slippe af med, uanset hvor hårdt vi kost; for mænd er dette ofte maven og korsryggen, og for kvinder glutes og hofter. Uanset hvor det specifikke område er, vil Clenbuterol hjælpe dig med endelig at se fedtet forsvinde fra dette område; igen, antager vi, at du er slankekure.

Dette er de primære fordele, og du har måske bemærket en mangler, hvis du allerede ved lidt om Clenbuterol; anabolske aktiviteter . Da Clenbuterol først kom til markedet, mente man, at det ville give et stærkt anabolsk løft, men resultaterne viste sig at være meget skuffende. Den oprindelige antagelse var baseret på test udført på rotter, hvilket i høj grad øgede anabolske aktiviteter; det vil dog vise sig at være langt mindre betydningsfuldt hos mennesker. Alligevel er der en lille anabolsk forfremmelse, men den er så lille, at det næsten ikke er værd at nævne.

Når det kommer til fordelene ved Clenbuterol, skal vi under alle omstændigheder igen understrege et par vigtige faktorer. Dette er en termogen, der er bedst for dem, der ikke er meget overvægtige; Hvis du har brug for at tabe 100 kg, skal du ikke forvente, at Clenbuterol er den magiske løsning. Dette er en termogen, der fungerer bedst hos dem, der allerede er mindst noget magre; når alt kommer til alt er en af dens primære fordele hjælp til fjernelse af kropsfedt i stædige områder. Hvis du er meget overvægtig, er dit bedste valg at tabe så meget fedt som du kan, og når du først er kommet i en slankere tilstand, så overvej Clenbuterol-brug til at hjælpe dig med at afslutte tingene.

Referencer

  1. https://www.noahcompendium.co.uk/
  2. https://www.msdvetmanual.com/pharmacology/systemic-pharmacotherapeutics-of-the-respiratory-system/systemic-therapy-of-inflammatory-airway-disease
  3. https://www.steroidabuse.com/Profiles/clenbuterol-clen.html
  4. https://web.archive.org/web/20070408150727/http://news.independent.co.uk/uk/health_medical/article2375069.ece
  5. http://www.farad.org/eldu/prohibit.asp

 

Se Også :

Clenbuterol Kur

 

Clenbuterol Køb