Clenbuterol Bivirkninger

Hvad er de?

Bivirkningerne af Clenbuterol; ingen kan benægte, næsten alt hvad du kan lægge i din krop bivirkninger af Clenbuterol kan være mere irriterende end næsten alt andet. EN Beta-2-stimulator almindeligt brugt af anabolske steroidbrugere i et forsøg på at forbrænde fedt med en højere hastighed, er bivirkningerne af Clenbuterol langt mere generende end næsten ethvert anabolsk steroid og bærer en farlig virkning, der igen er ud over enhver anabolske steroider .

Alligevel kan dette være en ekstremt sikker termogen, men som med de fleste ting i livet er nøglen til sikkerhed at undgå misbrug. Hvis du griber fat i den “mere er bedre” mantra, vil du løbe i problemer, og du vil ikke gøre noget for at fremskynde dit fedt-tab. Ansvarlig brug og med sådan brug bivirkningerne af Clenbuterol kan stort set kontrolleres; Lad os se.

Hjertehypertrofi:

Inden vi tænker på de primære bivirkninger af Clenbuterol, lad os se på den farligste effekt; hjertehypertrofi, der henviser til forstørrede hjertekammer. Dette er åbenlyst en ekstremt farlig virkning; når alt kommer til alt kan slutresultatet være død. Før vi alle går i stykker, er det vigtigt, at du forstår en vigtig sandhed; hjertehypertrofi vil kun forekomme hos en sund voksen, hvis de misbruger stoffet; når alt kommer til alt, hvis du tager for meget Aspirin, vil du dø, men de fleste vil kun afhjælpe en hovedpine, hvis de bruger det ansvarligt. I dette tilfælde har hjertehypertrofi brug for store doser i længere tid; i nogle tilfælde kan ansvarlige doser, der implementeres langt forbi den anbefalede brugstid, forårsage et problem.

Af denne grund er det bydende nødvendigt, at ingen mennesker overgår 140 mg per dag , og ingen kvinde 120 mg per dag ; Desuden bør maksimale doser aldrig bruges i mere end 2-3 uger i løbet af nogen Clenbuterol-cyklus . Derudover bør 16 uger med total brug aldrig overskrides, og hvis du ser på Clenbuterol-doseringen og Cycle-links, finder du den nøjagtige dosering, og hvordan du måler den ud på en sikker og effektiv måde.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-dosering-kob-steroider-10

 

Stimulation:

Da Clen er et stimulerende middel, vil de primære bivirkninger af Clenbuterol dreje sig om denne faktor, og det er netop derfor, de kan være så irriterende. Den primære bivirkning næsten alle vil udholde er ekstrem stimulering; så stærke dine hænder kan ryste, og du har lyst til, at du lige har spist en gryde med kaffe I omkring 20 sekunder . For nogle personer vil denne kabelfølelse være så stærk, at de overhovedet ikke er i stand til at bruge Clenbuterol, men i de fleste tilfælde vil din krop tilpasse sig Clenbuterol, og den vil være meget håndterbar.

Selvfølgelig kan bivirkningerne af Clenbuterol også omfatte søvnløshed; tale om irriterende. Igen vil det være mere, end nogle mennesker kan tage, men hvis vi tager alle vores Clenbuterol tidligt på dagen, så snart vi vågner op om morgenen, har de fleste ikke et problem. Så er der hovedpine; nogle får hovedpine, når de anvender et stof med stimulerende type, endda koffein, og mens din krop sandsynligvis vil tilpasse sig, som unikke individer, vil nogle ikke være i stand til at håndtere det. Det bør noteres; de fleste har ikke et hovedpineproblem.

Clenbuterol Bivirkninger

Clenbuterol Bivirkninger

Sekundære bivirkninger af Clenbuterol:

Der er et par bivirkninger af Clenbuterol, der er de sjældneste af alle, og af de sjældne virkninger, hvis nogen er mest almindelige, er det muskelkramper. Clen kan udtømme taurin; taurin er en aminosyre. Dette er en aminosyre, der ikke findes i overflod i den menneskelige krop; det er dog delvis ansvarlig for regulering af mineraler i kroppen, såsom salt og calcium og endda vores vand til en vis grad. Efterhånden som taurinniveauet falder, kan dette føre til krampe, men mange finder med lidt ekstra vand og måske ekstra natrium, hvis deres natriumniveauer er lave, vil tage sig af problemet. Selvfølgelig bør supplement til taurin sammen med ekstra vand og muligt natrium afhjælpe problemet hver gang. Ud over kramper, mulige bivirkninger af Clenbuterol inkluderer kvalme, overskydende svedtendens og endda opkast; mens sveden kan være lidt almindelig, er kvalme og opkast ekstremt sjældne bivirkninger af Clenbuterol.

 

CLENBUTEROL Køb

Clenbuterol Bivirkninger Referencer

  1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21142283/
  2. http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/athletics/1960281.stm
  3. https://www.espn.com/mlb/story/_/id/7902044

 

Se Også :

Clenbuterol Kur

 

Clenbuterol Køb