DNP (2,4-Dinitrophenol)

DNP Historik og oversigt

Det er sandt, at der ikke er noget andet lægemiddel på planeten, der forbrænder fedt så hurtigt som DNP kan, men det er også sandt, at intet andet lægemiddel med de samme fedtforbrændende egenskaber er fjernt så farligt. Dette er netop grunden til, at DNP er noget, som man bør se nøje på med hensyn til at være en løsning på forbrænding af kropsfedt, og selvom det kan bruges, er det ekstremt farligt at betragte det som det primære middel til at brænde fedt. På trods af at det er enormt farligt, fungerer det utroligt godt. Når det er sagt, er det vigtigt at forstå, hvorfor det fungerer så godt, og hvorfor det er så farligt.

Fra det tidlige 20. århundrede, 1930’erne for at være præcis, dukkede DNP først ud på markedet som et ordineret fedttabsprodukt. Allerede dengang indså både lægfolk og eksperter ret hurtigt, at dette var et produkt med en enorm kapacitet til at forbrænde fedt. Der var masser af mennesker, der også indså, hvor farligt det kunne være som et omsætteligt produkt. Som et resultat blev det hurtigt fjernet fra receptpligtig status i 1938 og gjort det fuldstændigt ulovligt at bruge. Det ville dog ikke forhindre folk i at forsøge at forbrænde fedt med det.

Mange mennesker inden for bodybuilding og bodybuilding bruger stadig DNP, fordi det fladt ud fungerer, og mange af disse individer i disse samfund kan måske sige, at der ikke er nogen grund til at frygte DNP, men sandheden er, at nogen, der er fjernt bange for stoffet eller dens kapaciteter har mere end nok grund til at være bange for det.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-dosering-kob-steroider-10

 

DNP er kendt med sit officielle navn, 2,4-Dinitrophenol, og betragtes som et industrielt kemikalie. DNP bruges til at udvikle fotografering, dræbe svampe og som et industrielt pesticid. Så selvom det fungerer godt ved forbrænding af fedt, indtager du en industriel gift for at gøre det, og det er ingen hyperbole. Hvad der er utroligt med, hvor effektiv det ligger i dets enkelhed. Mens mange fedtforbrændende stoffer gør det på en indirekte måde, er det meget svært at direkte forbrænde fedt, sandheden er, DNP er i stand til at gøre det utænkelige: det er i stand til at forbrænde kropsfedt direkte.

I betragtning af at det er et så simpelt og effektivt stof, ville det give mening, at dets enkelthed er lige så farligt.

Effekter af DNP

Det, der gør DNP forbløffende, er det faktum, at det leverer, hvad millioner af andre produkter erklærer at gøre: eliminerer hurtigt kropsfedt. Dette gør DNP meget ønskeligt af den enkle grund, at de fleste andre medikamenter intet sted i nærheden kan replikere hastigheden eller effektiviteten, i hvilken kropsfedt elimineres. Med DNP kan du bogstaveligt talt miste et pund kropsfedt hver dag, ikke kun vandvægt eller oppustethed, dette er en ren fedtfremskiller i højeste grad.

Hvad angår anabolisme og disse egenskaber, udmærker DNP sig ikke rigtig på disse områder. Men det er fantastisk at fjerne kropsfedt, og det er absolut den bedste del af DNP. Bortset fra at brænde kropsfedt, gør DNP ikke noget andet af fortjeneste. Faktisk, hvis du er en atlet eller har en fysisk anstrengende erhverv eller livsstil, vil dette stof virkelig hindre din effektivitet. Fordi dine kernekropstemperaturer hæves i så høj grad, vil det gøre dig dehydreret og sløv.

Det mest indlysende spørgsmål fra dem, der spørger om DNP, er, hvad er alternativerne til noget så farligt og muligvis dødeligt? Nå, de to bedste erstatninger for DNP i en vægttabsstabel er stoffer som Clenbuterol og Cytomel, mest kendt som T3. Begge disse forbindelser har lignende egenskaber, men den enkle sandhed er, at DNP blæser dem begge fuldstændigt ud af vandet med hensyn til faktisk at skabe fedttabseffekter.

Men så meget som vi har bange dig for DNP og med rette, er det bestemt muligt at bruge det uden at dræbe dig selv eller skade dig selv. Du skal bare være ekstremt omhyggelig med, at du ikke skader dig selv, men i sandhed er det næsten umuligt at gøre, når du tager DNP.

Uden at overdrive eller engagere sig i frygt-mongering er den absolutte sandhed, at DNP er absolut ren gift, 100 procent.

Bivirkninger af DNP

Den mest potente bivirkning af DNP er død. Det er ingen vittighed og er ikke en overdrivelse. Hvis du beslutter at tage denne forbindelse, er det værste, der kan ske med dig, dit hjerte stopper. Bortset fra død er der andre ugunstige bivirkninger. Oftest forfærdelige søvnløshed. Fordi du næsten koger dine inders levende med DNP, er det meget svært at sove på grund af sved og manglende evne til at slappe af, som du dramatisk vil bemærke fra dette stof. Du vil svede så meget på DNP, at det er blevet rapporteret, at nogle mennesker faktisk har ødelagt deres madrasser fra mængden af overdreven svedtendens. Sveden er stor på grund af den ekstreme indre kropstemperatur, som DNP hæver din krop også. Husk, at når du øger din stofskiftefrekvens, vil det resultere i meget mere sved og øgede interne energiudgifter. Muligheden for synskade er også en realitet, fordi DNP-brug kan øge tilstedeværelsen af grå stær, som ofte dannes, når man bruger dette stof.

DNP Administration og anvendelser

DNP er meget populært på grund af det faktum, at mange bodybuildere bruger det til ekstremt vægttab før et show. Når det kommer til de doser, der ofte bruges af bodybuildere, er den mest almindelige dosis en dosis på 2 mg, men dette er kun for den mest muskuløse hos individer. Så husk, det skal bemærkes, at selv om 2 mg er tilstrækkelig for disse personer, har de fleste mennesker ikke brug for noget fjernt tæt på det, da de ikke vil have det nødvendige massetab, der kan modstå en så høj dosering.

Sandheden er dog, at der ikke er nogen hårde data til rådighed om dosering af DNP, fordi de er blevet forbudt i næsten hundrede år. Der er ingen legitim test tilgængelig, så de fleste doseringsanbefalinger er konsekvensen af forsøg og fejl ud over hørsels- eller førstehåndsviden. Det skal bemærkes, at hvis du vejer 200 pund og besidder en masse kropsfedt, kan du opnå betydelige resultater ved at bruge en meget, meget lille dosis. Det er simpelthen for farligt at bruge mere end sige 1 mg, hvis du nogensinde har brugt det, men endda alligevel vil enhver dosering medføre betydelige risici bare fordi det er DNP. Baseret på faktisk brug fra førstehånds kilder er DNP-brug hos muskuløse mennesker meget risikabelt, betydeligt risikabelt end dem, der ikke er så muskuløse. Det skal også bemærkes, at hvis du besidder mindre muskler, er det “mere sikkert” for dig at tage DNP, men husk, på grund af hvor giftigt det er for din krop, betyder det ikke så meget for DNP at være mere sikker tage.

Tilgængelighed af DNP

At finde DNP er det næsten umuligt. For det første er det forbudt til lovligt forbrug eller salg i næsten et århundrede. Som et resultat heraf findes det kun virkelig på det sorte marked, men i sandhed er det ikke rigtigt. ja, der er mennesker, der sælger “DNP”, men sandheden er, at DNP mere end sandsynligt er falsk. Dette skyldes, at mange mennesker sælger DNP under dækning af andre fedttabsprodukter eller -stimulerende stoffer, og på grund af disse effekter giver de det simpelthen den generiske etiket at være ”DNP”, selvom det ikke er den egentlige forbindelse. Mens der er visse stoffer, der kan forårsage lignende virkninger, medmindre du kan bekræfte, at det er DNP, så er det ikke DNP. Det gør det også svært at dosere stoffet ordentligt, fordi reel DNP er meget giftig, betyder at du skal have alt sammen omhyggeligt med hvor meget du beslutter at bruge det laboratorium, der er købt “DNP.” Så selvom du finder det, er det mere end sandsynligt, at det er falsk, UGL-DNP-kvalitet, der er blandet eller trappet ned med andre stoffer for at efterligne den faktiske virkning af DNP.

Køb DNP Online

Når du køber DNP online, skal du være meget, meget forsigtig. Husk, fordi det er så potent og farligt med hensyn til dosering, du er nødt til at forstå, at hvis du antager, at du faktisk var i stand til at få ægte, ægte DNP, skal det doseres på et ekstremt lavt niveau. Nu med denne forståelse, er du nødt til at indse, at det faktum, at det næsten umuligt er at finde ægte DNP, betyder, at uanset hvad du lige har købt online, er det mere end sandsynligt ikke DNP, og hvis det har nogen DNP inde i det, er det vil have stort set andre stoffer inde også. Dette betyder, at du er nødt til at udvise ekstrem forsigtighed, når du faktisk tager den, for uanset hvad du tror, du har, er det mere end sandsynligt, at det har andre bivirkninger. Men fordi der er så mange andre alternativer til at nå de samme mål, behøver du ikke risikere at tage DNP for at miste kropsfedt.

Bortset fra blot at tælle kalorier og udføre mere kardiovaskulær træning, er der en række andre måder, du kan opnå gode resultater uden at ty til DNP.

Konklusion

Generelt er DNP en fantastisk forbindelse, der virkelig fungerer. På trods af at det er så effektivt, er det enormt farligt og har dræbt mange før, og fordi folk er stædige, vil det fortsætte med at dræbe mere ind i fremtiden. Mest moderne tilgængelighed af DNP er virkelig bare DNP blandet med andre stoffer, da det virkelig er svært at finde faktisk DNP, medmindre du er en konkurrent på topniveau. Fordi de i øverste led i konkurrencedygtig bodybuilding har forbindelserne og ressourcerne til at få ægte DNP, kan de muligvis få nogle, men hvis du er Joe Schmo, er du mere end sandsynligvis heldig. Du kan prøve din hånd på at få det online, men husk, dette vil ikke være rent DNP, og hvis det er tilfældet, ville du aldrig kunne fortælle det uden at få testet flasken. Bortset fra det, men DNP er også noget, der skal doseres korrekt. Husk, at hvis du er mere muskuløs, har du sandsynligvis ikke så god tid til at tage DNP end nogen, der bare er din gennemsnitlige person uden en imponerende krop eller fysik. Dette betyder, at hvis du er den gennemsnitlige person, er du sandsynligvis bedre til at søge en alternativ metode til at miste fedt og opbygge muskler og tro på os, der er så meget bedre valg end bare at tage DNP.

I slutningen af dagen, til trods for sin mirakuløse evne til at få folk revet, er DNP bogstaveligt talt en gift. Der er ingen anden måde at sige det på. Selv hvis du beslutter dig for at tage enhver mulig forsigtighed, kan du stadig dø.