Genotropin Køb

Genotropin til salg | Køb ægte genotropin HGH online

Genotropin Køb – Genotropin er et genetisk manipuleret kunstigt væksthormon, der har en stærk effekt på metaboliske processer. Det stimulerer somatisk vækst og knogler, samt reducerer fedtmasse og øger muskelmassen. Genotropinbehandling hjælper med at normalisere tætheden og mineralsammensætningen af knogler hos patienter med mangel på væksthormon og osteoporose. Lægemidlet sænker også kolesterol og stimulerer syntesen af proteiner. Det hjælper med at øge størrelsen på muskelceller, thymuskirtler, lever, gonader, skjoldbruskkirtlen og binyrerne. Genotropin øger også fysisk udholdenhed. [læs mere = ”Læs mere…” mindre = ”Læs mindre”]

Genotropin kommer i form af injektionsvæske, opløsning, der indeholder somatropin som et aktivt stof. Lægemidlet påvirker intensiteten af metabolisme i knoglevævet. Det bruges til at normalisere strukturen i kroppen ved at reducere fedt og øge muskelmassen. Det bruges også til stimulering af skelet- og somatisk vækst og normalisering af knogletæthed.

Genotropin indikationer til brug: lægemidlet ordineres til børn med væksthæmning på grund af utilstrækkelig produktion af væksthormon. Det bruges i tilfælde af Turners syndrom såvel som kronisk nyresvigt. Med hensyn til voksne ordineres genotropinbehandling i tilfælde af erhvervet eller medfødt væksthormonmangel (som erstatningsterapi).

Effekter af HGH: hvordan fungerer det? – Genotropin Køb

Genotropin er en syntetisk analog af somatotropin (humant væksthormon). Dette lægemiddel kan stimulere knoglevækst på grund af øgede metaboliske processer i knoglestrukturer. Derudover hjælper det med at øge muskelmassen, reducere niveauet af lipoproteiner med lav densitet samt aktivere aminosyremetabolismen. Det skal bemærkes, at syntetisk somatotropisk hormon ikke direkte påvirker kroppen: det stimulerer kun vores organisme til at producere forskellige stoffer, der kaldes væksthormoner. Som et resultat begynder celler, knoglestrukturer og muskelfibre at vokse og formere sig. En sådan stimulering af cellevækst bruges ofte til at helbrede sår og reparere knoglevæv efter brud. Derfor øger hgh muskelaktivitet og fysisk udholdenhed.

I medicinsk praksis bruges lægemidlet som en del af hormonerstatningsterapi til børn med fysiske udviklingsforsinkelser og væksthæmning. Syntetisk analog af somatotropin bruges også til at gendanne niveauet af somatotropin hos voksne. Derudover inkluderer de vigtigste indikationer for dette syntetiske væksthormon knoglefrakturer, langsomt helende sår, ulcerative fordøjelsesforstyrrelser, osteoporose (som en del af kompleks behandling) og lidelser i lipidmetabolisme.

Atleter (især vægtløftere) bruger ofte hgh-injektioner til at opbygge muskler. Nylige undersøgelser viste, at dette lægemiddel ikke stimulerer produktionen af antistof, hvilket betyder, at det kan bruges i lang tid (mere end seks måneder). Derudover er der flere positive punkter ved at bruge hgh:

 • Hyperplasi af muskelvæv – naturlig vækst af muskelceller. Dette er den vigtigste grund til, at bodybuildere vælger HGH-terapi.
 • Hurtig fedtforbrænding – normalisering af metaboliske processer og kolesterolniveauer fører til en reduktion i fedtmasse. Sådanne effekter kan opnås parallelt med at opbygge muskler.
 • Minimal risiko og næsten fuldstændig fravær af farlige bivirkninger (under visse betingelser: med korrekt brug af stoffet).

Genotropin farmakologiske virkninger

Genotropin er et rekombinant somatotropisk hormon, der fremmer skelet- og somatisk vækst. Dette lægemiddel stimulerer knoglemetabolisme og knoglevækst. Genotropin kan øge muskelmassen og dermed normalisere strukturen i kroppen.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

 • væksthormon-1

 

Genotropinbehandling hos patienter med utilstrækkelig produktion af væksthormon og hos patienter med osteoporose hjælper med at normalisere mineralsammensætning og knogletæthed. Derudover hjælper medikamentet med at sænke niveauerne af kolesterol.

Genotropin Køb

Genotropin Køb

Genotropin hjælper med at øge størrelsen på muskelceller (såvel som lever, skjoldbruskkirtel, thymuskirtel og binyrer). Derudover blokerer Genotropin sekretionen af insulin og forsinker udskillelsen af kalium, natrium og fosfor.

Hvad skal du vide om Genotropin kontraindikationer?

Genotropin er kontraindiceret i følgende tilfælde:

 • Overfølsomhed over for somatropin og yderligere bestanddele af lægemidlet;
 • Graviditet og amning;
 • Hjernesvulster;
 • Ondartede neoplasmer;
 • Patienter efter operation;
 • Patienter med akut åndedrætssvigt.

Genotropin bør administreres med forsigtighed i tilfælde af intrakraniel hypertension, diabetes, hypothyreoidisme.

Når du tager Genotropin, skal du huske, at denne medicin kan påvirke effektiviteten af andre hormonelle medikamenter (i tilfælde af samtidig behandling). Derfor skal du strukturere din behandlingsplan omhyggeligt, hvis du tager anabole steroider, østrogener, gonadotropin eller skjoldbruskkirtelhormoner.

Sådan tages Genotropin: doseringsregime

Praksis viser, at den højeste hastighed af lægemiddelafgivelse til kroppens celler opnås ved subkutan injektion. Genotropin-injektioner skal bruges en gang dagligt, normalt før sengetid. Patienter bør periodisk ændre injektionsstedet for at forhindre forekomst af lipoatrofi.

Doseringer til patienter beregnes individuelt afhængigt af sværhedsgraden af hgh-mangel, kropsvægt og terapiens effektivitet. Derfor anbefales det ikke selvadministrering af dette hormonelle lægemiddel (uden at konsultere en endokrinolog).

Utilstrækkelig produktion af væksthormon hos børn: doseringen er 0,16-0,24 mg pr. Kg kropsvægt pr. Uge. Behandlingen skal påbegyndes så tidligt som muligt og fortsætte indtil puberteten. Behandlingen skal standses, når det ønskede resultat opnås.

Utilstrækkelig produktion af væksthormon hos voksne patienter: den indledende dosis af Genotropin er 0,15-0,3 mg pr. Dag.

Turner syndrom, kronisk nyresvigt hos børn ledsaget af væksthæmning: den anbefalede dosis er 50 mg pr. Kg kropsvægt pr. Dag.

Lavere doser anvendes til ældre patienter.

Symptomer på overdosering

Akut overdosering kan først føre til hypoglykæmi og derefter til hyperglykæmi. Symptomer på overskydende væksthormon bemærkes i tilfælde af en langvarig overdosis: gigantisme, akromegali, hypothyreoidisme, lave cortisolniveauer. Behandlingen skal stoppes i tilfælde af en overdosis.

Hvad er bivirkningerne forbundet med Genotropin-terapi?

Genotropin kan forårsage bivirkninger såsom forhøjet intrakranielt tryk, hyperglykæmi, hypothyreoidosymptomer, leukemoidreaktioner, myalgia, arthralgi, væskeretention med perifert ødem, tunnelsyndrom. Som regel er alle ovennævnte symptomer dosisafhængige. Allergiske reaktioner såsom kløe og hududslæt er mulige.

Andre reaktioner inkluderer: kløe, smerter, hævelse, hyperæmi og lipoatrofi på injektionsstederne.

Lægemidlets aktive stof kan føre til følgende bivirkninger:

 • Pankreatitis (kvalme, opkast og mavesmerter);
 • Træthed og træthed;
 • Svaghed;
 • Hævelse af optisk disk (hovedsageligt hos patienter med Turner-syndrom);
 • Gynækomasti;
 • Høreinsufficiens og otitis medier;
 • Subluxation i hoften hos børn;
 • Progression af skoliose.

Genotropin blokerer udskillelsen af natrium, fosfor og kalium fra kroppen. Som et resultat er det nødvendigt at ændre dine diætpræferencer eller bruge multivitaminkomplekser. På samme tid kan nogle patienter lide af calciummangel. Det er nødvendigt at inkludere kalkholdige fødevarer eller vitaminer.

Hvad skal jeg vide om Genotropin-interaktion med andre lægemidler?

Glukokortikoider reducerer den stimulerende virkning af somatropin på væksthormoner.

Lægemidlets effektivitet kan reduceres ved samtidig behandling med andre hormoner (gonadotropin, østrogener, anabole steroider, skjoldbruskkirtelhormoner).

Hvad skal jeg vide om specielle instruktioner?

Patienter med diabetes mellitus kan være nødt til at ændre dosis af hypoglykæmiske lægemidler. Derudover kan let diagnose af skjoldbruskkirtlen diagnosticeres. Der kan være tegn på hyperthyreoidisme hos patienter, der bruger thyroxin.

Det er nødvendigt at stoppe med at bruge Genotropin i tilfælde af ødem i synsnerven.

Hvad skal jeg vide om Genotropin lagringsbetingelser?

Lægemidlet opbevares på et mørkt sted ved en temperatur på 2-8 ° C. [/ Læs]

Referencer

 1. https://books.google.com.tr/books?id=jteRUMN5xaEC&pg=PA12&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
 2. https://www.accessdata.fda.gov/drugsatfda_docs/label/2017/021148s049lbl.pdf
 3. https://www.deadiversion.usdoj.gov/drug_chem_info/hgh.pdf