HGH fordele

HGH fordele – Hormoner produceres af de endokrine kirtler. Humant væksthormon produceres af hypofysen, som også producerer andre hormoner, der er ansvarlige for reguleringen af vækst, stofskifte og reproduktion. 

Humant væksthormon når sit højeste niveau i ungdomstiden, når væksten er hurtig. Med alderen går vækstraterne ned. I en alder af 60 producerer hypofysen kun 50% af dette stof pr. Dag.

Nedsat niveau af væksthormon forårsager rynker, sagginess, muskelsvaghed. De, der bruger yderligere kilder til væksthormon, kan vende aldringsprocessen. Hgh-terapi stopper den biologiske aldringsproces på celleniveau. Mennesker, der bruger dette hormon, har en høj livskvalitet. Væksthormon virker på hele organismen og bringer fuldstændig foryngelse.

Så her er listen over positive effekter, når du bruger HGH:

 • Stigning i muskelmasse uden træning (med 9% i gennemsnit inden for seks måneder);
 • Hgh stimulerer muskelvækst og blokerer ødelæggelse af muskelvæv;
 • Fedtforbrændende effekt uden diæt (med 15% i gennemsnit inden for seks måneder)
 • Energibestemmende ændringer;
 • Hgh kan hjælpe med at holde vores immunsystem stærkt;
 • Forbedring af hjerte- og nyrefunktion;
 • HGH-terapi vil hjælpe med at sænke dit blodtryk;
 • Kolesterolindeks ændres med en stigning i niveauet af lipoproteiner med høj densitet og et fald i niveauet af lipoproteiner med lav densitet;
 • Hgh kan hjælpe med at holde vores knogler stærke;
 • Acceleration af sårheling;
 • Acceleration af metaboliske processer;
 • Foryngelse: hgh kan øge hudens regenerering;
 • Forsvinden af rynker;
 • Hurtig vækst af hår;
 • Hgh kan bruges til at forbedre søvnen;
 • Hukommelsesforbedring.

Hgh bruges i bodybuilding som et lægemiddel, der fremmer muskelvækst. Derudover hjælper det med at blokere unødvendig fedtophobning. Derudover kan hgh-terapi resultere i hurtig vævsregenerering.

De over 35-40 år kan bestemt bruge hgh injektioner (hvis test viser hgh mangel ). Bemærk, at der også er visse bivirkninger. Hvis du beslutter at prøve hgh-terapi, er det nødvendigt at konsultere en læge og vælge dosis. Derudover skal du vælge den rigtige diæt, vitaminer og fysiske øvelser for at undgå uønskede konsekvenser.

Humant væksthormon som en anti-aldringsbehandling

Foryngende virkninger af væksthormon er simpelthen forbløffende. Dette stof vil hjælpe med at øge dit immunsystem. Desuden hjælper det med at forynge de funktionelle egenskaber i alle systemer i kroppen. Det hjælper med at gendanne regelmæssige rytmer i hjertet, leveren, nyrerne og lungerne. Lægemidlet forynger din hud og knogler ved at stimulere produktionen af hudproteiner – kollagen og elastin. Således er effekten mærkbar efter et par ugers hgh-terapi. Din hud bliver elastisk og fugtig igen. Du kan ikke opnå dette ved at bruge andre anti-aging midler eller procedurer (kirurgisk løft, forskellige kosmetiske produkter osv.).

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

 • anavar-anmeldelse-kob-steroider-42

 

Effekten af hgh på vægttab

Der er mange lægemidler, metoder og diæter til bekæmpelse af fedme, men ingen af dem har haft succes i modsætning til væksthormon. Hgh-terapi vil hjælpe med at genoprette stofskiftet og slippe af med fedt omkring dine problemområder (mave, lår). Det vil sige, at din krop ser ud og føles yngre.

Mennesker, der lider af fedme, er meget mere tilbøjelige til hjerte-kar-sygdomme, åreforkalkning, diabetes. Derudover reducerer fedt omkring taljen og maven produktionen af væksthormon og derved fremmer aldringsprocessen.

Seksualitet

Seksualitet er en integreret del af vores liv, mens en person er ung. Både en mand og en kvinde føler behovet for at se godt ud og være attraktive. Læger, der bruger hgh-analoger i deres praksis, siger, at ændringer, der forekommer både i den mandlige og den kvindelige krop, er fantastiske. Hgh-terapi hjælper med at øge libido og forbedre erektionen.

hgh-fordele

hgh-fordele

Generelt helbred

Vores krops evne til at bekæmpe vira og skadelige bakterier svækkes typisk med alderen. Kroppen er ikke længere i stand til at regulere kolesterolniveauer og filtrere toksiner ud. Som et resultat bliver mange infektioner kroniske. Væksthormonterapi har indflydelse både på dit immunforsvar og på alle kropsfunktioner. Desuden kan det stoppe nedbrydningen af de fysiologiske processer i vores svækkede organisme.

I ung alder kommer vores knogler hurtigere tilbage efter brud. Og alt dette kommer fra det faktum, at niveauet af væksthormon praler med sin højeste værdi. Hvis en person bruger dette hormon, vil hele restitutionshastigheden være så hurtig som før. Mennesker, der prøver hgh-terapi, vil helt sikkert føle dets helbredende kraft (god søvn, fremragende hukommelse, højt energiniveau). Derudover kan væksthormon forhindre farlige sygdomme – Parkinsons og Alzheimers sygdom.

Hgh ulemper

Det skal bemærkes, at hgh-terapi ikke er forbundet med farlige bivirkninger. Visse bivirkninger kan dog forekomme, hvis væksthormonpræparater anvendes i doser, der overstiger den foreskrevne norm eller uanset ekspertens anbefalinger. Glem ikke de individuelle egenskaber og reaktioner på stoffet.

Her er listen over de mest kendte bivirkninger:

 • Tunnelsyndrom er forbundet med følelsesløshed og smerter i ekstremiteterne. Effekten kan blødgøres, hvis du bruger lavere doser af stoffet.
 • Opsamling af væske – generelt er dette fænomen ikke en bivirkning, fordi dine muskler bliver elastiske og stiger i størrelse. Imidlertid forsvinder disse virkninger, når behandlingen er forbi.
 • Det er naturligt, at blodtrykket stiger, når man bruger hgh-injektioner. Du skal sænke doserne af stoffet.
 • Skjoldbruskkirtelens funktioner vil blive undertrykt. Hgh-terapi kan også føre til en stigning i niveauet af sukker (hyperglykæmi).
 • Akromegali kan vises, hvis du tager høje doser af stoffet. Hypertrofi i hjertet og andre organer kan også vises, hvis du bruger stoffet i lang tid. Du kan kombinere hgh-terapi med kosttilskud, der indeholder arginin og glutamin. I dette tilfælde øger yderligere kosttilskud virkningen af dette stof.

Hvis du vil prøve hgh

Den optimale dosis af hgh er 5-10 IE pr. Dag. Jo højere dosering du bruger, jo bedre fedtforbrændende egenskaber får du. Små doser på mindre end 5 IE pr. Dag fungerer kun til ligamentreparation. Selvfølgelig er det værd at overveje, at alle mennesker er forskellige og hver responderer på bestemte doser på sin egen måde. Generelt vil en dosis på 5 IE pr. Dag give en fremragende fedtforbrændende virkning.

Kursets varighed er i gennemsnit fra 3-6 måneder. Disse anbefalinger er naturligvis til dem, der netop besluttede at begynde at bruge hgh. Det giver ikke meget mening at bruge solokurset, da det fungerer bedst i kombination med anabole steroider (for eksempel kan du prøve testosteron enanthat plus væksthormon). Du får det maksimale resultat, hvis du kombiner hgh-injektioner med anabolske steroider .

Den daglige dosis skal opdeles i to doser (hvis du bruger 10 IE eller mere). Som regel anbefales det at bruge halvdelen om morgenen og den anden halve time før træningen.

Ud over alle de ovennævnte fordele har hgh-terapi nogle ulemper. For eksempel kan lægemidlet forårsage diabetes, højt blodtryk samt forstyrrelse af skjoldbruskkirtelfunktionen. Derfor skal du veje alle fordele og ulemper, før du bruger medicin, inklusive HGH.

HGH Fordele Referencer:

 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3079864/
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2657499/
 3. https://bjsm.bmj.com/content/40/suppl_1/i35