Ibutamoren (MK677) Kur

Hvad bruges Ibutamoren Kur til?

Ibutamoren er oftest brugt af bodybuildere, der ønsker at få mager kropsmasse og producere større muskler på kort tid.

Forbindelsen leverer ved at øge proteinsyntesen og kvælstofretention i muskelen. Brugeren bliver fyldigere og mere pumpet og er forpligtet til at komme sig hurtigere efter træning.

Ældre patienter med hoftebrudd har også været underkastet Ibutamoren-test for at forhindre spild af muskler på grund af traumer eller sygdomme.

Forbindelsen hjalp med at reducere antallet af fald, som disse patienter har lidt. Brug af steroidet har også vist sig at sænke proteintab og spild af muskler hos mennesker med usunde kostvaner eller livsstil.

Derudover har MK677 hjulpet ældre voksne med at producere stærkere knogler gennem øget mineraltæthed og hurtigere knogleromsætning.

Denne virkning blev underbygget gennem en undersøgelse med postmenopausale kvinder, hvor forbindelsen viste sig at være effektiv til at forhindre osteoporose.

Nogle mennesker har også brugt forbindelsen til dets nootropiske virkninger, det vil sige som en kognitiv enhancer.

Ibutamoren kan gøre det indirekte gennem stimulering af ghrelinreceptoren, hvilket forstærker REM-søvnvarighed og insulinlignende vækstfaktor (IGF-1).

Dette kan være effektivt til at øge hukommelsen og lære. Empiriske beviser har imidlertid endnu ikke understøttet denne påstand.

Endelig er Ibutamoren, MK677 blevet brugt til sårheling og vævsregenerering, en anden effekt af væksthormonforøgelse. Videnskab har dog endnu ikke bestemt, om forbindelsen kan levere til dette formål.

Hvad der vides om denne særlige fordel skyldes stadig hovedsageligt anekdotisk bevis.

Hvad er virkningen af en Ibutamoren, MK677-cyklus?

Som det er blevet sagt, tillader Ibutamoren (MK677) cyklus atleter hurtigt kan danne muskler.

I løbet af en cyklus (typisk 4-5 uger) kan brugerne få mellem 10 og 15 pund mager kropsmasse.

Endvidere vil forbindelsen omdirigere et kalorieoverskud til muskelgevinster. Det ville være umuligt at opnå på en naturlig måde.

Hvordan påvirker Ibutamoren (MK677) cyklus din krop?

Ibutamoren (MK677) Kur hævder at være i stand til at “transformere” din krop, og det gør det på mange måder. Efter indtagelse beordrer forbindelsen hypofysen til at udskille mere GH.

Når GH frigives i blodbanen, stimulerer GH på sin side IGF-1 sekretion i leveren.

Selvom det endnu ikke er bevist hos mennesker, menes det, at yderligere mængder IGF-1 kan forårsage cellulær hyperplasi, dvs. myofiber partition i to for at skabe nye muskelfibre.

Konsekvensen er produktionen af 6-8 splinterny kilo muskler, der kan blive meget mere, når de kombineres med en passende diætcyklus og elevatorer.

Fordele ved Ibutamoren (MK677) -cyklus

Selvom der stadig er behov for yderligere videnskabelig forskning for fuldt ud at forstå potentialet i Ibutamoren, MK677, er dets vigtigste egenskab uden tvivl stigningen i produktionen af væksthormoner.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

 • halotestin-bivirkninger-2

 

Dette kommer i forbindelse med nogle fordele. Følgende:

 • Det øger proteinsyntesen og kvælstofretention i musklerne. Resultaterne er en bulkere muskulatur og en hurtigere bedring efter træning. Denne dydige cyklus styrker sig selv: efterfølgende træning og generering af kropsmasse, den periode, hvorefter atleten kan komme tilbage på det reduceres markant.
 • Noget, der altid generer bodybuildere er afslutningen på et stofs cyklus, fordi virkningerne opnået under fortsat forbrug syntes at være gået tabt. Ibutamoren tillader på den anden side atleterne at forblive pumpede, selv under en diæt: I løbet af minimum indtagelse af kalorieindhold vil MK677 få kroppen til at forbrænde fedt i stedet for glykogen og muskler.

 • Det er klart, at den menneskelige krop i en bestemt alder stopper naturligt med at producere væksthormon. Hearsay-bevis om Ibutamoren, MK677 hævder, at eftersom det øger udskillelsen af GH til usete niveauer, giver det anti-aging fordele, såsom glattere og sundere hud og hår samt hårdere knogler. Brugere oplyser, at de føler sig bedre med deres krop generelt.
 • Stimuleringen af ghrelinreceptoren forstærker REM-søvnvarighed, hvilket resulterer i bedre klare og ikke-klare drømme og i øvrigt en fornemmelse af at være godt udhvilet. Lige hvad enhver atlet har brug for: en god genoplivende søvn for at holde rutinen gående og ikke blive overvældet af den.

Bivirkninger af Ibutamoren (MK677) cyklus

Ibutamoren, MK677-bestanddele hævder, at stoffet forårsager milde til ingen bivirkninger overhovedet, men sandheden er, at der ikke har været udtømmende kliniske studier til støtte for denne påstand.

Endvidere blev en undersøgelse afsluttet på grund af alvorlige bivirkninger. De mest almindelige bivirkninger inkluderer følgende:

 • Enkeltpersoner klager over muskelsmerter og følelsesløse hænder. Denne ømhed kan gøre det vanskeligt for atleter at følge med deres rutine på en regelmæssig måde.
 • Folk har oplevet vægtøgning bortset fra stigningen i mager kropsmasse, især når indtagelse af produktet ikke ledsages af en grundig diæt. Ibutamoren, MK 677 øger appetitten, så det er normalt for brugerne at øge indtagelsen af kalorier ud over, hvad de kan forbrænde.
 • Forbrug af Ibutamoren, MK677 fører til væskeretention, hvilket igen kan resultere i let ødem (hævelse) i de nedre ekstremiteter.
 • På lang sigt kan brugen af dette produkt føre til insulinresistens, en patologisk tilstand, der er direkte relateret til højere blodsukkerniveau og muligvis type 2-diabetes.
 • Ibutamoren, MK677 kunne også øge blodtrykket og forårsage hjertesvigt, selvom den undersøgelse, der gav disse resultater, omfattede ældre patienter, der allerede led af disse lidelser.
 • Som ethvert produkt, der øger væksthormon, er denne forbindelse strengt forbudt for kræftpatienter, da det fremmer udvidelsen af tumorer.
 • Bivirkninger er de samme hos kvinder. I modsætning til produkter, der indeholder mandlige kønshormoner, har MK677 ingen androgene effekter, hvilket betyder, at det ikke vil virilisere kvindelige atleter.

Hvor meget koster en Ibutamoren (MK677) cyklus?

For at besvare dette spørgsmål skal vi først finde fælles grundlag for, hvor længe varer en Ibutamoren, MK677-cyklus.

Nogle forklarer, at da forbindelsen ikke påvirker testosteronproduktionen i kroppen og derfor ikke vil undertrykke den naturlige fabrikation af hormonet, ville brugerne ikke have brug for at cykle det.

Der er rapporter om personer, der har taget det i årevis uden bivirkninger.

Andre, mere forsigtige, anbefaler at tage forbindelsen i 10-12 uger, selvom der er rapporter om, at resultater ikke kan ses på så kort tid.

For de mere engagerede ville det bedste træk være 6-måneders cyklusser, idet du husker, at de har brug for en lavere dosis i de første par uger. Derefter fungerer en 50-dages PCT.

Nogle atleter undgår Ibutamoren helt under skærecyklussen på grund af øget appetit, hvilket gør det vanskeligt for dem at opretholde en diæt.

Den gennemsnitlige markedspris for forbindelsen er $ 58,90 for en flaske, der indeholder 90 kapsler på 15 mg.

I betragtning af at den gennemsnitlige dosis er 25 mg om dagen (nogle mennesker tager mere; vi kommer ind på det om et minut), ville en person, der tager dette i seks måneder, bruge cirka $ 200.

Ibutamoren (MK677) Kur

Ibutamoren (MK677) Kur

Hvad er den anbefalede dosering?

Forbindelsen kan findes i kapsel eller flydende form og tages oralt uden nogen yderligere protokol.

Når den bruges af begyndere, er den anbefalede dosis 20-25 mg om dagen i 10-12 ugerKur (skønt det er sagt, mange hævder, at en sådan kort periode ikke vil give større resultater).

I længere Kur, f.eks. 6 måneder, er kenderen 10 mg dagligt i løbet af de første uger og 15 mg om dagen i resten af serien.

Nogle ekspert bodybuildere tager op til 50 mg pr. Dag. De bruger Ibutamoren, MK677 i kombination med andre stoffer til en fantastisk skærecyklus.

For eksempel involverer en sædvanlig opskrift daglig indtagelse af 25 mg Ibutamoren, 20 mg Cardarine og 25 mg Andarine i 10 uger.

For at undgå sløvhed i arbejdstiden anbefaler brugerne at tage den ønskede dosering inden sengetid, uanset om du er nybegynder eller ej.

Ibutamoren (MK677) Kur Referencer

 1. https://academic.oup.com/jcem/article/84/10/3459/2660477
 2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10522980/
 3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2630904/
 4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18772237/