Jintropin Køb

Jintropin Til salg | Køb ægte Jintropin HGH Online

Jintropin – Væksthormon (somatropin) er en af de hormoner, der udskilles og produceres af den forreste hypofyse. Dette hormon er vigtigt for alle mennesker og især for ældre. Mange destruktive processer er blokeret i den menneskelige krop takket være disse hormoner. Desuden stimulerer somatropin regenerative processer. Det hjælper med at opbygge stærke knogler, omdanner fedt til muskelmasse, øger immunforsvaret, forbedrer hudfarve og hårvækst, forbedrer mentale evner osv. Derfor har ældre mulighed for at forynge deres krop under påvirkning af væksthormon.(Jintropin Køb)

Jintropin bliver også super populært blandt atleter . Til dato, Jintropin er blandt de bedste og mest pålidelige lægemidler, der er designet til at opbygge muskler . Somatropin fremskynder metaboliske reaktioner. Derudover har det en fedtforbrændende virkning. Ikke desto mindre er det nødvendigt at konsultere en læge, før du bruger Jintropin eller andre HGH-analoger.

Jintropin-effekter

Jintropin stimulerer skelet- og somatisk vækst og aktiverer metaboliske reaktioner og regenereringsprocesser i kroppen. Det bremser syntesen af fedt og stimulerer muskelvækst.

Jintropin påvirker positivt kirtelfunktioner i kroppen – thymus, kønsorgan, thyreoidea, binyre osv. Dette lægemiddel undertrykker produktionen af visse enzymer og stimulerer insulinlignende vækstfaktor. Derudover stimulerer det produktionen af kollagen i hud, hår, knogler og andet væv.

Yderligere fordele inkluderer et lille antal bivirkninger. Uønskede bivirkninger opstår, når du ændrer doseringen og injektionsplanen (i langt de fleste tilfælde). Det er værd at huske, at langtids Jintropin-behandling kan føre til hypothyreoidisme.

Ikke desto mindre er effektiviteten af dette stof simpelthen forbløffende. Jintropin er vidt brugt i medicin til behandling af en række forskellige lidelser. På trods af den høje pris bruger et stort antal af både amatører og professionelle atleter dette yderst effektive stof til forbrænding af fedtforekomster og muskelvækst. Milde bivirkninger gør det muligt at kombinere Jintropin med et stort antal andre lægemidler, hvilket giver et virkelig fantastisk resultat.

Hvor kan jeg købe Jintropin?

Vi kan anbefale en officiel autoriseret forhandler af Jintropin, hvor du kan købe Jintropin 100IU version og Jintropin 200IU version. Du vil være i stand til at kontrollere serienumrene på det officielle GenSci-websted.

Jintropin i sport og medicin

Jintropin bruges effektivt til medicinske formål til behandling af væksthæmning hos børn . Det er ordineret til behandling af nyresvigt i nogle tilfælde. Derudover bruges Jintropin til behandling af væksthormonmangel hos voksne.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • væksthormon-1

 

Jintropin stimulerer lineær vækst hos børn med lave niveauer af væksthormon . Som for voksne med hormonmangel reducerer Jintropin mængden af fedt og hjælper med at få nogle muskler. Dette lægemiddel stimulerer sårheling hos patienter, der lider af alvorlige forbrændinger, såvel som hos patienter, der gennemgår alvorlige operationer.

Hvad angår sports- og fitnessindustrien, er den første og sandsynligvis den vigtigste fordel ved Jintropin er dens stærke anabolske virkning (øget syntese af proteiner, muskelhypertrofi og muskelhyperplasi). Den anden fordel er, at somatropin styrker sener og knogler og stimulerer vævsreparation.

De vigtigste fordele ved Jintropin for atleter:

  • Reduktion af store mængder fedt i kroppen (især abdominal fedt). Reduktion af mavefedt er den stærkeste og mest synlige virkning af Jintropin.
  • Forøget muskelmasse. Du kan også forbedre din fysiske styrke, når du træner sportsaktiviteter.
  • Reduktion af antallet af rynker sammen med andre positive effekter på huden.
  • Forøget knogletæthed.
  • Immunsystemstimulering.

Jintropin kan hjælpe med at forbedre hjernens funktion . Bemærk, at det er forbudt at bruge dette stof under graviditet, amning. De, der lider af diabetes eller kræft, bør også undgå at bruge Jintropin.

Der kan være nogle bivirkninger forbundet med Jintropin. De mest almindelige inkluderer symptomer på lavt blodsukker (det vil sige, der er risiko for diabetes). I sjældne tilfælde kan Jintropin påvirke arbejdet i skjoldbruskkirtlen negativt. Men som regel forårsager dette stof ikke nogen skade, hvis du følger alle anbefalingerne. Det anbefales at bruge Jintropin i mindst tre måneder.

Hvordan skal du bruge Jintropin?

Vækstmangel på grund af lav udskillelse af væksthormon: 12 IE / m2 / uge eller 0,6 IE / kg / uge . Den ugentlige dosis skal opdeles i 3-6 injektioner (om aftenen).

Utilstrækkelig vækst hos patienter med Turners syndrom: 18 IE / m2 / uge eller 0,6-0,7 IE / kg / uge . Den ugentlige dosis skal opdeles i 7 injektioner. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at øge doserne i det første behandlingsår.

Jintropin til atleter: 10 til 16 IE bør administreres i kombination med insulin- og steroidpræparater for at opnå maksimal effekt. Det anbefales at opdele den daglige dosis i flere doser pr. Dag. Terapien skal fortsættes i en måned, efter at du er færdig med anabolske og steroider.

jintropin-køb

jintropin-køb

Glem ikke, at det er muligt at bruge Jintropin i kombination med insulin. I dette tilfælde vil du være i stand til at få 7 til 8 kg muskelmasse på 5 til 6 uger, men fedtforbrændingsydelsen er minimal.

Det anbefales at bruge 4 IE pr. Dag til forebyggelse af led- og ledbåndskader. I dette tilfælde vil den anabolske virkning være lav, men dine led vil blive beskyttet i træningsperioden. 4 til 10 IE bør bruges hver dag for at opnå foryngende og sundhedsforbedrende virkning.

For at fremstille opløsningen, drej forsigtigt hætteglasset (uden at ryste), indtil indholdet er helt opløst. Løsningen skal være klar. Det bør ikke indeholde partikler af uopløst lægemiddel.

Lægemidlet absorberes godt; dens maksimale koncentration kan opnås i tre til seks timer efter indgivelse. Hormonet udskilles af nyrerne.

Kontraindikationer for Jintropin

Lægemidlet anbefales ikke til patienter med hjernesvulst. Behandlingen skal stoppes, hvis der opdages tegn på kræft.

Brug ikke dette lægemiddel under nogen form for kræftbehandling (stråling, kemoterapi).

Lægemidlet bør ikke administreres til børn for at stimulere vækst, hvis epifysiske vækstplader er lukket.

Behandlingen skal påbegyndes af en kvalificeret læge.

Doseringen af insulin bør ændres hos patienter med diabetes mellitus.

Det er nødvendigt at teste for nyreproblemer inden start Jintropin-terapi . Det er uacceptabelt at bruge dette lægemiddel efter nyretransplantation.

Hvad skal du vide om Jintropin-bivirkninger?

Denne medicin er ikke helt sikker til brug. Jintropin kan forårsage nogle negative reaktioner: hovedpine, træthed eller svaghed, smerter i låret og knæet, perifert ødemer (i de første uger af behandlingen), arthralgi, myalgi, øget intrakranielt tryk (svær og hyppig hovedpine, kvalme, opkast), pancreatitis (mavesmerter, kvalme, opkast), otitis media og høretab (hos patienter med Turner syndrom), gynecomastia, karpaltunnelsyndrom, væskeretention, leukemoid reaktion, skoliose.

Allergiske reaktioner: hududslæt, kløe.

Jintropin Særlige instruktioner og forsigtighedsregler

Patienter med væksthormonmangel forbundet med intrakranielle læsioner skal regelmæssigt undersøges for progression eller tilbagefald af sygdommen.

Det er nødvendigt med jævne mellemrum at ændre injektionsområdet for at undgå lokal atrofi af subkutant fedt.

Behandling af utilstrækkelig væksthormonsekretion bør startes så tidligt som muligt og fortsættes indtil puberteten eller indtil det ønskede resultat er opnået.

Patienter med diabetes skal være under nøje lægelig kontrol under behandlingen.

Fundoskopi anbefales for at påvise ødemer i synsnerven og intrakraniel hypertension (før og under behandlingen, i tilfælde af alvorlig hovedpine, synsnedsættelse, kvalme, opkast). Det er nødvendigt at stoppe behandlingen i tilfælde af intrakraniel hypertension.

Jintropin Køb Referencer

  1. https://academic.oup.com/jcem/article-abstract/57/2/410/2675630?redirectedFrom=fulltext
  2. https://books.google.com.tr/books?id=nQ9ilbixQEgC&pg=PA46&lpg=PA46&dq=gh+growth+hormone+ras&q=gh+growth+hormone+ras&redir_esc=y&hl=tr#v=snippet&q=gh%20growth%20hormone%20ras&f=false
  3. https://web.archive.org/web/20080111163402/http://www.lib.mcg.edu/edu/eshuphysio/program/section5/5ch2/s5ch2_19.htm