Juridiske steroider

Som svar på, at De Forenede Stater og Canada virkelig nedbryder brugen, produktion og spredning af anabole steroider – med det komplette og totale udlæg af stofferne i de fleste situationer og omstændigheder – er det lovlige steroidmarked blomstrende, som ingen kunne have forventet.

Juridiske steroidalternativer, bodybuilding-kosttilskud, der producerer næsten 80% af de samme resultater som traditionelle steroider uden den langsigtede sundhedsmæssige indvirkning på de farlige bivirkninger – for ikke at nævne nogen frygt for, at DEA sparker ned døren, fordi du bestilte dem – er som rødglødende populær i dag, som de nogensinde har været, og det er let at se hvorfor.

På samme tid vil du stadig være smart og dygtig til, hvordan du bruger lovlige steroider fremover og især hvor du har købt dem fra. Du pumper stadig din krop fuld af hormoner og andre biokemikalier, og du bliver nødt til at sørge for, at du ikke finjusterer din biokemi på en måde, der kan have negativ indflydelse på dit liv fremover.

Juridiske steroider og loven

Den største årsag til, at folk drager fordel af lovlige steroider, er simpelthen fordi de ikke behøver at bekymre sig om at dykke med det første i det sorte marked, ulovlige narkotikahandler og ikke længere ønsker at bekymre sig om, at DEA eller andre regeringsagenter sparker deres døre ned midt på natten og trække dem ud i fængsel.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-bivirkninger-arnold-swarzenegger

 

Mens vi har set gang på gang gennem historien, at fuldstændigt forbud mod stoffer aldrig resulterer i, at folk opgiver disse stoffer fuldstændigt, men i stedet for at finde måder at underkaste loven til at fortsætte med at bruge dem – og nogle vil endda hævde, at efterspørgslen stiger – anabolske steroider og andre steroidmuligheder fortsætter med at blive forbudt, og folk fortsætter med at finde måder at få deres hænder på dem.

Sanktionerne er imidlertid virkelig hårde, og lovlige steroider tilbyder endelig et alternativ, der fungerer uden fængselstid forbundet med dem.

Sundhed og sikkerhed for lovlige steroider

På samme tid er folk fortsat bekymrede over den indflydelse, som lovlige steroider kan have på den menneskelige krop, ikke kun på kort sigt, men også på lang sigt.

Fordi traditionelle steroider har været i produktion i så længe, og fordi de er blevet brugt så vidt og undersøgt så konsekvent, ved vi stort set nøjagtigt, hvad vi får i, når vi bruger anabole steroider og andre.

Med denne nye bølge af lovlige steroider er folk imidlertid ikke helt sikre på, hvad den samlede langsigtede virkning kan være 15, 20 eller 30 år var mere nede. De tidlige tegn er positive, men stadig tvivl.

Designersteroider og Pro-hormoner

Det overvældende flertal af de lovlige steroider, der produceres i dag, er af den designede steroid- og pro-hormon-type, i det væsentlige “mærkevarer” steroidmuligheder, der bruger mange af de samme grundlæggende ingredienser til at producere mange af de samme resultater overalt. Disse forbindelser er ofte derivater af ulovlige anabole steroider eller omdannes til mere aktive steroider efter indtagelse.

Med gevinster kommer bivirkninger, og designersteroider som, Superdrol, har vist sig at være nogle af de mest giftige anaboler gennem tidene. Gians på 10-15 lbs i en uge er ikke uhørt, men de drastiske virkninger på kolesterol-, nyre- og leverværdier skaber en stærk ulempe.

I slutningen af dagen er stofferne designet til at gøre det samme, som legitime og ulovlige steroider gør – bump dine testosteronniveauer ved at udløse en kaskade af biokemiske reaktioner og hormoner i din krop, så du kan pakke på mere muskelmasse end du ville have været i stand til ellers.

Juridiske steroidalternativer

Det er vigtigt at huske, at lovlige steroider er ekstraordinære kosttilskud, ligesom kreatin, proteinpulver, nitrogenoxid-præ-træningstilskud og en hel række andre produkter, du kan købe i din lokale GNC eller supplement butik.

Du kan endda bestille juridiske steroidalternativer online (nogle af dem på Amazon, endda), da mange af dem drager fordel af helt naturlige grundlæggende ingredienser til at producere de biokemiske reaktioner, som vi nævnte ovenfor.

Steroidal.com viser lovlige steroidalternativer til salg. Disse kraftfulde, sikre orale forbindelser kan hjælpe med fedttab og vil øge veje, der øger muskelvæksten. Proteinsyntese, metabolisk forbedring, forhøjede testosteronniveauer og kvælstofretention kombinerer alt sammen til at gøre juridiske anaboler til et levedygtigt alternativ til toksiske og ulovlige androgener.

Købe anabolske steroider lovligt

Du bliver stadig nødt til at sikre dig, at du er meget forsigtig med de lovlige steroider, du vælger at komme videre med. Du ønsker at sikre dig, at de er legitime, produceret af et firma, du kan stole på, og er nøjagtigt, hvad du bestiller, og ikke noget knockoff eller falsk erstatning. Hos Steroidal.com har vi samarbejdet med ProAnabolics.com.

Hvis du vil bruge anabole steroider uden at gå til den lovlige steroidalternativrute, kan du selvfølgelig anmode om en recept fra din læge og gå ad den vej. Du bliver nødt til at gennemgå et batteri af test, det vil afhænge af din læges skøn, men i slutningen af dagen er dette en af de sikreste og mest pålidelige måder at få legitime anabolske steroider uden at løbe dårligt af loven eller gå til det sorte marked.