Ligandrol (LGD 4033) Kur

Hvad bruges Ligandrol, LGD 4033, også kendt som Anabolicum til?

LGD-4033 også kendt som Anabolicum er en speciel form for medicin, der bruges til at reparere stressede muskler, for det meste forårsaget af neuromuskulære sygdomme eller dystrofi. Så det hjælper med at bevare sygdommene ved at øge muskelmassen.

Det bruges til behandling af muskelspild og osteoporose. Anabolicum har egenskaber, der ligner dem for anabolske steroidbaserede stoffer, som hurtigt kan opsætte muskelmasse, mens de samlede kropsfedt reduceres.

Du vil også finde det meget lettere at løfte vægte, hvis du konstant øger pladerne på stangen.

Hvis du allerede er en bruger af steroider, kan brugen af LGD-4033 muligvis ikke give dig overraskende resultater, men hvis du er en første-timer, vil du helt sikkert blive meget forbløffet over de resultater, det kan få dig.

Mange mennesker undervurderer vigtigheden af at have det godt, mens du er på cykel. LGD-4033 giver dig den gudlignende følelse af at være uovervindelig, der leveres med steroider.

Du vil se og føle dig bedst, hvilket automatisk forbedrer din præstation i gymnastiksalen og uden for det.

Normalt forstår mange mennesker ikke vigtigheden af at føle sig godt, mens de er på Kur, mens LGD-4033 kan give dig overlegne kræfter, som steroider giver dig.

LGD-4033 har en tendens til at give dig en masse kropsvægt på kort tid. Det kan fylde dine væv med vand på grund af tilstedeværelsen af vand.

Derfor behøver du ikke at bekymre dig, du mister det vand, når virkningen af stoffet er forbi.

Hvad er virkningen af en Ligandrol Kur?

De virkninger, der normalt observeres ved indtagelse af Ligandrol, inkluderer hovedpine, kvalme, udmattelse og testosteronniveauet har en tendens til at stige end normalt.

Selvom det ikke har stærke virkninger af aggression som lægemidler RAD kan have på dig. Men den gode ting er, at alle disse effekter forsvinder, når du er færdig med Kursen og gå efter en PCT bagefter .

Hvordan påvirker Ligandrol Kur din krop?

Det er stadig under testfaser, men atleterne er allerede begyndt at hævde, at dette fungerer usædvanligt godt på deres muskelvækst, især bodybuildere siger, at de har fundet en måde at fremskynde processen.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-bivirkninger-arnold-swarzenegger

 

Desuden hjælper dette også med at skære ned den mængde fedt, der er deponeret, når du bliver aldrende, og tager sig også af at forbedre den samlede kropsydelse.

Fordele Ligandrol Kur

Fordelene, du får ved dette lægemiddel, er, at det har minimale bivirkninger, får musklerne til at smede og hjælper dig med at få styrke.

Det fremkalder helbredelsestiden for dine knogler og øger også deres masse på kortere tid, det er tilbøjelig til mere af dit velbefindende.

Den gode ting ved dette stof er, at det kan bruges af enhver, der er i enhver sport eller er tæt på at blive kaldt en atlet. Vi kan derefter sige, at I alle er gode til at bruge dette stof uden nogen frygt.

Dette stof er så kraftfuldt, at en enkelt mg over 21 dage, der tages kontinuerligt, kan give dig flere pund mager muskel. Det øger også dine energiniveauer drastisk og får dig til at føle dig som et supermenneske pludselig. Det gør mirakler ved at øge din appetit og få dig til at spise mere, men du skal sørge for, at uanset hvad du spiser er 100% naturligt og rent, hvilket er fri for alle urenheder. Det har en meget mere positiv effekt på dine knogler, og det er, at dine knogler er mere tætte, hvilket betyder, at du kan bære tunge vægte uden problemer.

Dette stof undersøges for helbredelse af ultraskadelige sygdomme som muskelatrofi, kræft, aids-nyresygdomme og pludseligt vægttab, som har uheldige virkninger på din krop.

Dette stof kan øge din muskelmasse og få dig til at føle dig som et fuldt fit menneske igen, det er mere som at trække dig tilbage fra pit af sygdomme og trække dig ud i den verden, som du altid har ønsket at leve i.

Hærdning af mange forskellige frakturer og Ostesoporose, LDG-4033 er et utroligt lægemiddel, der ses som en vidunderlig behandlingsmulighed for tab af knogletæthed og nogle alvorlige tilfælde af hoftebrudd.

Bivirkninger af Ligandrol Kur

Kvinder i overgangsalderen har altid fundet HRT gavnligt for dem, men det bærer også langsigtede bivirkninger for dem, såsom brystkræft. Lingandrol kan være alt, hvad de har brug for for at løse deres helbredsmæssige problemer, herunder knogler og muskelspild.

Forskningen foregår stadig, men der er stærke forventninger til, at lægemidlet kan påvirke regenereringen af libido positivt.

Lægemidlet kan forbedre muskelstyrken, så det direkte fører til at øge din udholdenhed og i sidste ende din seksuelle præstation også. For nylig har brugere indrømmet at erhverve høje energiniveau, hvilket har gjort dem ekstra energiske.

De fleste af forsøgene indikerer, at lægemidlet er både sikkert og effektivt at bruge. Da det blev testet på raske mænd i meget lave forhold, blev der ikke observeret nogen større bivirkninger.

De mest tilbøjelige bivirkninger var dog som at have en tør mund, hovedpine, en slags infektion i luftvejene.

Ligandrol (LGD 4033) Kur

Ligandrol (LGD 4033) Kur

Men mennesker, der brugte mere end den anbefalede dosering, oplevede kortsigtede bivirkninger som træthed og kvalme.

Efter at have analyseret disse resultater er de fleste forskere usikre på, om disse kortvarige bivirkninger er relateret til noget andet end LGD-4033, men det blev alligevel set helt sikkert.

Årsagen til tvivl om bivirkninger, som dette stof kan have, er de øgede toleranceniveauer, der ses hos de fleste mennesker, som dette blev testet på.

Hvor meget koster Ligandrol Kur?

En Kur af LGD-4033 kan tage op til 12 uger, hvilket er tilstrækkeligt for dig at få muskelmasse og styrke.

Du får omkring 12 til 18 pund ren muskel og omkring 60 til 75 pund i alle større områder.

Denne 12-ugers Kur kan koste dig noget omkring $ 150 med garanterede resultater, hvis du skal bruge denne som din magtforstærkende tonic.

Men i slutningen af hver Kur kræves en PCT, fordi ligandrol 4033 er en slags steroid, så det bliver næsten nødvendigt at gå gennem en PCT i slutningen af hver Kur, du tager.

Normalt er en Kur nok til, at din krop tager den form, du ønsker, at den skal være i.

Det er et vidunderligt medikament, der kan give dig vidunderlige fordele, så længe du bare indtager den anbefalede dosis.

Hvad er den anbefalede dosering?

Den dosering, der anbefales dagligt til Ligandrol, er som 1 mg per dag for mænd og ½ mg per dag for kvinder.

Ligandrol har en halveringstid på cirka 30 timer, hvilket gør det lettere for dig at tage doseringen en gang om dagen, så du ikke behøver at rodde op med din tidsplan. Så for begyndere er det stadig okay at tage 5 mg pr. Dag om morgenen, og hvis man går på efterfølgende Kurser, skulle det ikke være et problem at tage 10 mg, eller måske 15 mg.

Men for dem, der allerede er blevet introduceret til denne forbindelse for længe siden, siges de at være på mellemniveau, og det er godt at gå op til 10 mg pr. Dag indtagelse.

Men hvis du nogensinde går ud over indtagelsen af 10 mg pr. Dosis, er det sandsynligvis sandsynligt, at du falder uundgåeligt for smerter i din mave.

Ligandrol (LGD 4033) Kur Referencer

  1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17008401/
  2. https://commons.wikimedia.org/wiki/File:RAD140_structure.png
  3. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0960894X07006865?via%3Dihub
  4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17574413/
  5. https://academic.oup.com/jcem/article/84/10/3459/2660477
  6. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10522980/