RAD 140 (testolon) Kur

Hvad bruges RAD 140 også (Testolone) til?

En af de bedste ting, jeg opdagede ved RAD 140 (Testolone), er, at det faktisk ikke er et SARM, men det har de samme kvaliteter som et SARM. Både RAD140 og SARMs bliver meget populære blandt bodybuildere, men begge er fra forskellige familier af præstationsforbedrere.

SARM’erne påvirker receptorerne, der får signalerne fra Androgener, så vi kan sige, at SARM’erne er selektive androgenmodulatorer og kun fungerer på specifikke organer. RAD 140 (Testolone) aktiverer PPAR-delta haler samt forbedrer udholdenhedskraften. RAD 140 (Testolone) kan også forbedre muskelfibre til forbedring af den fysiske ydeevne. PPAR-aktivatorer forbedrer nervecellerne og hjælper os med at opnå de bedste resultater.

Forskere har bevist, at RAD 140 (Testolone) skaber de bedste resultater i fedtforbrænding. Derudover øger det også fedtforbrændingsniveauer. Mange mennesker bruger den til at øge energien i deres krop.

Mange mennesker fandt RAD 140 (Testolone) ret effektiv til at kontrollere overdreven vægtøgning. Ifølge undersøgelsen formindsker RAD 140 (Testolone) også symptomerne på metabolske forstyrrelser, nedsætter insulinniveauer, leverfedt og blodfedt, ca. 10% til 30%.

Desuden bruges det til at øge udholdenheden og fører til øget fysisk energi og aktivitet. Det bruges også til at øge udholdenhed og styrke. Så ved at bruge RAD 140 (Testolone) kan du øge din muskelmasse og endda forbedre din samlede fysiske udholdenhed og energiniveau.

Hvad er virkningen af en RAD 140 (Testolone) Kur?

Den gode nyhed er, at du behøver ikke at gennemgå en efterbehandlet terapi (PCT) efter afsluttet en RAD140 Kur. RAD 140 er ganske sikker at bruge og er også ikke-østrogen. Denne forbindelse giver de bedste resultater, hvis du bruger det mindst 8 uger til en 12-ugers Kur. For mænd kan de bruge 20 mg til 30 mg om dagen, hvilket er nok for dem. Med 12-ugers Kur finder du de bedste resultater, især ved at øge energien og udholdenheden, forbedre udholdenheden, øge de høje niveauer af testosteronmuskelvækst og den samlede ydeevne og energiniveau. Efter 12 uger kan du sænke dosis til 15 mg.

Hvordan påvirker RAD 140 (Testolone) Kur din krop?

RAD 140 (Testolone) er en af de mest betydningsfulde forbindelser, der bruges i bodybuilding. De fleste af atleterne bruger RAD 140 (Testolone) for at styrke deres samlede præstation og maksimere din styrke og styrke. Som de fleste af SARMS har RAD 140 høj affinitet for androgenreceptor.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

 • trenbolone-dosering-kob-steroider-10

 

Det har også stimulerende virkning på kroppen, som er ret identisk med de anabolske steroider. Det har ikke indflydelse på prostatakirtlen hos mænd, eller det forårsager heller ikke androgene symptomer for kvinderne. Generelt øger RAD 140 udholdenheden og udholdenheden i kroppen. RAD 140 (Testolone) har også bevis for at have positive effekter på at tabe sig uden for stor indsats. *

Fordelene ved RAD140 Kur

Der er mange fordele ved at bruge RAD140 (Testolone) Kur. Det kan øge den fysiske styrke samt hjælpe med at modstå de mange alvorlige sygdomme.

 • Forbedret kardiovaskulær ydeevne

RAD 140 (Testolone) kan øge din udholdenhed og hjerte-kar-ydeevne. Det kan øge din indre styrke til at bekæmpe sygdomme. Under dine konditionssessioner vil det være meget nyttigt, og du kan gøre dine øvelser uden forhindringer og glat. Du kan drage fordel af din Kur.

 • Øg fedttab

Med den forbedrede ydeevne og udholdenhed kan du forbrænde dine ekstra kalorier. Så dette er det bedste supplement til at forbedre dit stofskifte. Brug af RAD 140 (Testolone) kan hjælpe dig med at bruge dine opbevarede fedtstoffer til mere styrke, og du kan fremskynde dine fremskridt med tab af fedt.

 • Bevar muskelmasse

Hvis du føler det kaloriunderskud i din krop, kan det også miste dit muskelvæv. RAD 140 (Testolone) Kur kan muligvis hjælpe med at holde muskelvæv reducerende. Hvis aktivering af PPAR delta, smelter det ikke kun fedt fra, men stimulerer også muskelfibrene.

 • Virkningerne på leverceller

Vores blodsukkerniveau falder, når leveren skifter fra glukose til fedtsyrer. Som vi ved, er livet kilden til opbevaring, frigivelse eller forbrænding af fedt. RAD 140 (Testolone) spiller en vigtig rolle for leveren. Desuden forhindrer det også ikke-alkoholisk leverskade, celledød og insulinresistens.

Potentielle bivirkninger (på kort, lang sigt, mænd / kvinder)

Når vi diskuterer fordelene, finder vi også nogle bivirkninger ved hjælp afRAD 140 (Testolone). Selvom bivirkningerne er så overvåget, at du tilsyneladende ikke kan bedømme, men stadig er der bivirkninger, vi fandt efter stor research.

 • En af de farligste bivirkninger, som folk fandt brugen af RAD 140 (Testolone) er truslen om kræft. Dette er den vigtigste grund til, at RAD 140 (Testolone) blev forbudt af de fleste af lægemidlet autoriserer, især for atleterne.
 • Vi har alle hørt nogle rædselshistorier om bivirkninger, der følger med anabolske steroider.
 • Den overdrevne brug af RAD 140 Kur kan skade leveren, vaskulær såvel som ødelægge forplantningsorganerne. Vi prøver alle at bo langt væk fra det. Så vi var opmærksomme på en magisk pille, der garanterer de mest effektive resultater og forbløffet over at lære om disse bivirkninger, da de er meget farlige for menneskers sundhed.
 • Under vores forskning fandt vi mange anmeldelser om dens bivirkninger og nogle negative anmeldelser også, men de er ikke så meget farlige, hvis du bruger den specifikke mængde RAD 140 (Testolone). Sunde mennesker, der bruger RAD 140 Kur med passende doseringer, havde ingen bivirkninger. Men stadig er der nogle bekymringer, som folk finder.
 • RAD 140 (Testolone) kan også være farlig i graviditetsperioden. Så gravide kvinder er nødt til at undgå brugen af RAD 140 (Testolone) for at undgå komplikationer, især for et nyt barn.
RAD 140 (testolon) Kur

RAD 140 (testolon) Kur

Hvor meget koster en RAD 140 (testolon) Kur omkostninger?

Når vi ser priserne på RAD 140 (Testolone), er der forskellige prisklasser afhængigt af styrken såvel som mærke kvaliteten.

Den lave dosering er tilgængelig omkring 70 $ til 80 $. Men et par mærker krydser endda priserne fra 100 $ til 140 $. Du skal kontrollere mærkenavnet og styrken af hver dosering som normalt tilgængelig på markedet i 20 mg til 30 mg.

Du er også nødt til at forstå brugen af hver dosering efter behov, bedes konsultere lægen.

Brug af mindst fire uger er det bedste til at øge udholdenheden og den samlede muskeludholdenhed. Det kan øge din 68% løbetid, 70% løbeafstand og 50% af din mitokondriske vækst.

RAD 140 Cykeldosering?

Uden tvivl er RAD 140 (Testolone) Kur ekstraordinær kraftig og nyttig ved lave doser fra 20 mg til 30 mg dagligt. Til at begynde med skal du starte med en lav dosis, da du ikke ved, hvor kraftfuld dette er, og hvilke resultater der ville være i de tidlige stadier. Så det er bedst at starte med kun en lav dosis af denne forbindelse.

Start med 20 mg til 30 mg dosering, men alligevel vil du føle de effektive resultater i din krop i udholdenhed såvel som udholdenhed. Da denne forbindelse er meget effektiv, anbefales det ikke at gå bedre end 20 mg på linje med dagen.

De otte uger, du bruger denne forbindelse, er nok til at du kan bære et effektivt resultat afhængigt af dine behov. Brugeren kan bruge det i længere tid, men vil ikke være meget effektiv. Da RAD 140 (Testolone) Kurforbindelsen er effektiv med en start fra 10 timer til 24 timer, kan du bruge dosis to gange om dagen. Du kan bruge en dosis om morgenen som en om aftenen.

RAD 140 (testolon) Kur Referencer

 1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12604714/
 2. https://www.jstage.jst.go.jp/article/bpb/26/11/26_11_1563/_article
 3. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/14600402/
 4. https://pubs.acs.org/doi/10.1021/jm900280m
 5. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19432422/