SARMS Anmeldelser

For et par år tilbage har jeg hørt om et stof, der rammer markedet for steroider hårdt nok til at få fat i de eksisterende produkter, og jeg er for spændt på at bruge produktet. Jeg er en af disse ‘test and try’ kinda-personligheder, der elsker at prøve alt nyt tøj, hårstil og steroid, der introduceres på markedet og se, hvad der passer mig bedst. Selektiv Androgen Receptor Modulator eller SARMS er endnu ikke introduceret korrekt, men for dem, der altid er på jagt efter det bedste, er det en skjult skat at erobre. Jeg overdriver absolut ikke, men det er sandt. SARMS er virkelig nyttige forbindelser til dem, der hører til bodybuilding , vægtløftning eller nogen af personlighedens eller præstationsforbedrende kredse.

Mange atleter og kropsbyggere bruger SARMS som broforbindelse mellem to faser af steroider, hvor kroppen er i ro fra steroider, mens stadig mange foretrækker at bruge den som en daglig præ-workout-dosis i stedet for steroider, da de er ret tilfredse med deres resultater.

Brug af enhver supplerende komponent i forkert dosering eller forkert fører til barske resultater, derfor foretrækker jeg altid at undersøge forbindelsen, inden jeg bruger. Selvom jeg har hørt meget om SARMS S-4 at det er 100% så potent som enhver anden anabolske steroider og det medfører ikke nogen af de bivirkninger, der følger med brug af testosteron-baserede steroider, men jeg er stadig nødt til at undersøge fra min side for at være sikker på, at jeg ikke fodrer min krop med noget, der senere kan føre til uoverkommelige konsekvenser. Efterhånden som jeg fortsætter med at læse mere og mere materiale tilgængeligt på SARMS, begyndte jeg at elske dem endnu mere og dille efter at bruge dem steg endnu mere.

SARMS Anmeldelser

SARMS Anmeldelser

Når jeg nu har brugt dette mirakuløse stof, må jeg sige, at det er fantastisk og kan gøre underverker for mennesker, der hører til forskellige kredse. Uanset om du er atlet eller en vægtløfter, nogen der er relateret til showbiz eller en bodybuilder, selvom du er en person, der ønsker at tabe sig af æstetiske grunde, kan det gøre vidundere for dig! Du ville få de ønskede effekter uden at blive forvirret af bivirkningerne som balding, acne, fedtet hud, gynecomastia eller virilisering .

SARMS er vidunderlige stoffer, der også bruger medicinske kredse. Jeg har hørt om dets brug blandt patienter, der lider af AIDS på grund af dets ejendom til opbygge muskler og øge knoglen styrke. Det er nyttigt for de drenge, der lider af forsinket pubertetsdebut og også for gamle mænd, som ved at øge deres sexlyst. Jeg kan være vidne til, at indtil det bruges i ordinerede doser, forårsager det ikke bivirkninger. Dog har nogle få brugere rapporteret om sløret syn i de første dage af brug af SARMS.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • væksthormon-1

 

Alt i alt er SARMS de bedste, der bruges både i stedet for steroider og i perioden “off-steroid”. Det vil ikke kun øge brugerens muskelstørrelse og styrke, men også selvtillidsniveauet ved at give ham / hende den form, de altid har drømt om.

SARMS Anmeldelser Referencer

  1. https://academic.oup.com/jcem/article/84/10/3459/2660477
  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10522980/