Sarms Bivirkninger

Bivirkningerne af SARMS (selektive androgenreceptormodulatorer) er små, derfor er det ikke et problem, medmindre høje doser af SARMS anvendes i lang tid. Når SARMS bruges i mere end 4 uger i store doser, bliver SARMS et reelt problem. Når du har brugt det i lang tid, vil du blive påvirket af gynecomastia, udviklingen af mandlige bryster. Langvarig brug af SARMS blandt kvinder vil forårsage virilisering, som er udviklingen af mandlige egenskaber. I ekstreme tilfælde virilisering symptomer vil forårsage infertilitet hos kvinder, da det forstyrrer menstruationen hos ekstreme kvindelige brugere.

Andre viriliseringsegenskaber inkluderer udvikling af Adams æble og uddybning af stemmen. Væv, der ikke er mål, som talgkirtlerne og de seksuelle organer, vil blive påvirket af SARMS, og bivirkninger som testikelatrofi og acne ledsager enhver virilisering og gynecomastia. For dem, der har fedtet hud, vil acne bestemt være værre for dem.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-bivirkninger-arnold-swarzenegger

 

Mænd, der er beregnet til skaldethed i deres levetid skaldes tidligere end sædvanligt, når der bruges høje doser af SARMS. Blegning er arvelig, og de fleste mænd vil arve dette gen fra deres mødre. Så hvis der er mange skaldede mænd fra din mors side, vil du blive skaldet og endnu før, hvis du bruger noget SARM.

Interessant nok, kun når du bruger en masse SARMS i din krop, vil du bemærke bivirkningerne, der følger med at have meget af det. Regulering af indtagelse af selektive androgenreceptormodulatorer eller andre steroider for den sags skyld vil være en lang vej med at hjælpe dig med at høste de maksimale fordele ved SARMS samtidig med at man undgår bivirkningerne på samme tid. Reglér dit indtag af selektive androgenreceptormodulatorer for at sikre, at du ikke får bivirkningerne forbundet med at have en masse østrogen i kroppen.

Sarms Bivirkninger

Sarms Bivirkninger

SARMS Køb

Sarms Bivirkninger Referencer

  1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17636947/
  2. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0960894X08003478?via%3Dihub