Dosering af Sarms

SARMS s4 Dosering

SARMS S-4 er en af de bedste Selektive androgenreceptormodulatorer ifølge steroidbrugere, da det er perfekt til at bygge bro. Bridging er den “mellem” fase af steroidbrug, hvor man har brug for at gendanne den naturlige tilførsel af hormoner i kroppen, som var blevet forstyrret ved brug af steroider. Nogle af de positive effekter ved at bruge SARMS S-4 inkluderer forbedring af muskelvækst hos brugeren, selvom dette ikke er nøjagtigt et steroid. Mager muskelmasse er den vigtigste, især for dem, der er i sportsgrene, der kræver meget fart. Træning skal være en del af det store billede, så man skal også ledsage dette med træning.

SARMS S-4 øger muskelmasse af kroppen og øges vægttab såvel. Blandt behovene hos en person, der er ved at opbygge kroppen, er stigningen i massen i kroppen og reduktionen af fedtmolekylerne og udskiftningen af disse fedtmolekyler med mager muskel. Når muskelmassen stiger, vil styrken af disse muskler også øges, og det vil betyde et bedre output i enhver fysisk aktivitet. SARMS S-4 øger også knogletætheden og forbedrer brugernes knoglemasse, selvom det ikke er en traditionel steroid.

Dosering af Sarms

Dosering af Sarms

SARMS S-4 har fordelen ved ikke at være det lever giftig som mange andre orale steroider af sin art. De fleste orale steroider er levertoksiske, fordi de er blevet ændret til at passere gennem leveren uden at blive indtaget og ødelagt.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • halotestin-bivirkninger-2

 

Doseringerne af SARMS S-4 skal reguleres og er tilgængelige med 30 ml og 50 ml doser. Tag ikke mere end 50 ml i mere end 4 uger ad gangen. At tage for meget af SARMS S-4 i længere tid end forventet vil føre til en masse problemer med bivirkninger som f.eks acne , for tidlig skaldning og gynækomasti .

SARMS Køb

Dosering af Sarms Referencer

  1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29183075/
  2. https://www.fda.gov/news-events/fda-brief/fda-brief-fda-warns-against-using-sarms-body-building-products