Sarms Kur

 

Alt om Sarms Kur

SARMS S-4 har bragt en masse kontroverser i verdenen af steroider, og med rette. Dette er ikke nøjagtigt en steroid, men så er det igen en af de tilføjelser, som mange anabolske steroidbrugere har i deres samling af steroider.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • væksthormon-1

 

Da det ikke er et steroid, kan det omtales som en broforbindelse; en slags forstærker. Det har snesevis af applikationer i verdenen af steroider, og dets vigtigste arbejde som en selektiv androgenreceptormodulator er at målrette androgenreceptorer og gøre dem gavnlige i din muskelopbygningsindsats. Det regulerer bivirkningerne af androgene steroider, hvilket kun frembringer de positive virkninger ved anvendelse af androgene steroider.

 

Hvad er virkningen af at bruge Selektive androgenreceptormodulatorer sådan her? Er der en fangst at have en masse SARMS i din krop? SARMS S-4 fungerer ikke som mange steroider og bruges hovedsageligt til brodannelse, da det tages i den rigtige dosering (vedligeholdelse af det samme som efter brugen af en steroid, indtil den næste kur kan begynde); SARMS S-4 har ingen bivirkninger.

Sarms Kur

Sarms Kur

En typisk SARMS S-4 I-kur bruger 50 ml pr. Dag. Denne dosering behøver aldrig bruges i mere end flere måneder ad gangen for at forhindre bivirkningerne, der følger med at bruge en masse SARMS S-4. Når du bruger SARMS S-4 i en brobygningsfase, er du muligvis nødt til at bruge den sammen med nogle naturlige kosttilskud for at forhindre undertrykkelse af naturlig hormonproduktion i kroppen. Når du er færdig med brugen af SARMS S-4, skal du muligvis bruge nogle kosttilskud for at få din krop tilbage til baseline. SARMS S-4 har fordelen ved ikke at have nogen bivirkninger af aromatisering og andre østrogenrelaterede tilstande som f.eks gynækomasti , virilisering , acne og for tidligt skaldethed.

SARMS Køb

Sarms Kur Referencer

  1. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0960894X07006865?via%3Dihub
  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17574413/