SARMS vs. Testosteron

Mest testosteron steroider kan injiceres, men de er blevet talt om at øge meget testosteron i blodniveauerne og reducere dem til under optimale niveauer efter injektion, derfor er der behov for altid at injicere nogle testosteron ind i blodbanen. Det faktum, at de fleste testosteronsteroider er injicerbare, har afskrækket mange brugere fra at bruge dem, og meget mere vælger den lettere udvej ved at lede efter orale som SARMS forkortelse af Selective Androgen Receptor Modulators.

De har muligvis ikke den samme styrke som testosteronsteroider, men de er helt sikkert en løsning på de stikkende nåle, som de fleste steroiderbrugere ikke ønsker. SARMS er mundtlige og i modsætning til de fleste oral steroid har ikke en negativ effekt på leveren, selv efter langvarig brug.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-bivirkninger-arnold-swarzenegger

 

SARMS er målrettet mod væv, der reagerer positivt og efterlader væv, der ikke reagerer positivt, og det er derfor, de kaldes ‘selektive’. Nogle af virkningerne ved at bruge SARMS er de samme som når du bruger testosteron, så du skal være i stand til at bemærke nogle anabolske effekter. Væksten af muskelvæv inden for kort tid er normalt årsagen til, at folk i første omgang bruger SARMS. Ethvert indtag af SARMS skal ledsages af slankekure og motion.

SARMS vs. Testosteron

SARMS vs. Testosteron

En masse SARMS i kroppen vil føre til en masse negative bivirkninger, så indtaget skal også reguleres. SARMS har muligvis ikke de samme effekter som testosteronsteroider, men at have meget af det i dit system vil medføre bivirkninger, der ligner dem fra en person, der bruger en masse testosteronsteroider. Nogle af bivirkningerne af SARMS inkluderer balding, testikelatrofi, acne, virilisering blandt kvindelige brugere og gynecomastia hos mandlige brugere.

SARMS vs. Testosteron Referencer

  1. https://www.jstage.jst.go.jp/article/bpb/26/11/26_11_1563/_article
  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/14600402/