Trenbolone

Mens der er mange anabole androgene steroider der er ingen helt som Trenbolone. Bortset fra testosteron er der ingen anabolske steroider som virkelig alsidig og med hensyn til direkte kraft og handling finder du ingen andre steroider, der pakker en så effektiv punch. På mange måder bærer Trenbolone-hormonet alt det, en præstationsforbedrer nogensinde kunne bede om; det er perfekt til at tilføje masse, perfekt til at øge styrken, og der er ingen steroid, der kan matche det med hensyn til hvad det kan gøre for fysisk konditionering i en visuel forstand. Selvfølgelig er det ikke uden dets fejl, og som et stærkt hormon bærer det nogle potentielle negative effekter. Mens der findes bivirkninger, for den sunde voksne mand, der supplerer på en ansvarlig måde, kan disse negative aspekter i vid udstrækning kontrolleres, og du vil ikke finde noget steroid, der kan overgå Trenbolons rå kraft.

Oprindeligt udviklet til at oksede husdyr, Trenbolone-hormonet blev først fundet i dets Finaplix (Fina) pelletform; en simpel subkutan veterinærimplantatpiller, der består af Trenbolone-hormonet. Selvom disse små pellets viste sig at være uvurderlige for husdyrene, viste det sig snart, at det var godt for mænd, der ville opnå det samme resultat. Selvfølgelig ville det ikke tage lang tid, før en injicerbar form blev udviklet, men i dag køber mange præstationsforstærkere stadig de gamle Finaplix-pellets og omdanner dem til en injicerbar løsning til personlig brug. Siden oprindelsen forblev trebolone en favorit blandt præstationsforstærkere i mange cirkler, og indtil i dag har der ikke været nogen steroid, der kan overgå det. Mens testosteron er meget magtfuldt i sig selv og langt mere acceptabelt i generel forstand, bivirkninger bortset fra, hvis der nogensinde var en perfekt steroid, det er og altid har væretTrenbolon.

Direkte funktioner og træk ved Trenbolone

Trenbolonhormonet hører til 19-nor klasse af anabolske steroider, der giver en anabol og androgen vurdering af enorm styrke. Som du muligvis allerede forstår, er den anabolske og androgene bedømmelse af alle steroider matchet med testosteron, som har en anabolske bedømmelse på 100 og en androgen vurdering af 100 såvel. Det er ved testosteronhormonet, som alle andre steroider måles, og i tilfælde af Trenbolone har vi et steroidhormon, der er 500 gange mere anabolske såvel som 500 gange mere androgene. Da testosteron i sig selv er så kraftfuldt, burde dette alene give dig en meget god idé om, hvor kraftfuld Trenbolone virkelig er.

Mens disse tal er fine, gør de stadig ikke beskrivelsen retfærdighed. Det mest åbenlyse spørgsmål er, hvordan fungerer det, og hvad gør det? Trenbolone-hormonet bærer mange kvaliteter, der i høj grad fremmer både anabol og androgen aktivitet. Du vil finde mange af disse træk til at være meget lig mange andre anabolske steroider; i tilfælde af Trenbolone er de imidlertid ganske enkelt mere udtalt med endda et par ekstra fordele, der mangler andre steroide hormoner. Trenbolone-hormonet giver i sin natur og den direkte virkningsmåde følgende:

 • Trenbolone øger kraftigt og dramatisk kroppens naturlige produktion af det potente anabolske hormon IGF-1 . Et meget vigtigt peptidhormon, der påvirker næsten hver eneste celle i kroppen.
 • Trenbolone binder enormt til androgenreceptorerne og fremmer derved både vækst og direkte fremme af fedttab. Trenbolone-hormonet er en af de meget få anabole androgene steroider, der kan påvirke fedt-tab på en så direkte og positiv måde.
 • I sin natur øger Trenbolone-hormonet næringsstofeffektiviteten kraftigt, eller hvad der ofte benævnes “Fodereffektivitet.” Kort sagt betyder det, at hvert næringsstof, du forbruger, bliver mere værdifuldt. Med hvert næringsstof, du spiser, får du en større fordel af dens tilstedeværelse; de kvaliteter og egenskaber, der leveres af næringsstoffet, forbedres simpelthen.
 • Som de fleste alle anabolske androgene steroider trenbolon hormon fremmer kraftigt kvælstofretention øger antallet af røde blodlegemer i musklerne og reducerer og blokerer dramatisk glukokortikoidsteroider dramatisk; muskeldødelæggende og fedtfremmende hormoner. Mens mange steroider leverer disse identiske træk, gør Trenbolone det ganske enkelt på en langt mere udtalt måde.
 • Som med næsten alle anabolske androgene steroider kan Trenbolone-hormonet i høj grad fremme cellereparation og regenerering og derved fremskynde helingsprocessen i kroppen. Som du forstår, er det helingsprocessen, der fremmer fremskridt; det er, når vi heles, at vi vokser eller bliver stærkere. Mens de fleste alle anabolske androgene steroider bærer denne egenskab, gør Trenbolone hormonet simpelthen det bedre end resten.

Ulempen med Trenbolone

Som alle anabolske steroider bærer Trenbolone mulige negative bivirkninger, og selvom dette er et kraftfuldt og nyttigt hormon, vil det ikke være for enhver mand, der ønsker at forbedre ydeevnen. Selvom disse bivirkninger er mulige, er det vigtigt at bemærke, at de på ingen måde er garanteret, og sandsynligheden for forekomst kan i høj grad variere fra mand til mand. Individuel respons og følsomhed vil spille en massiv rolle og er måske den vigtigste faktor, men der er en faktor, der ikke kan ignoreres. Total dosering vil spille en meget stor rolle; jo mere Trenbolone du bruger, jo større vil belønningen være; jo mere Trenbolone du bruger, desto større er sandsynligheden for bivirkninger. Det er en afvejning, og det er en, der er meget reel, men for dem, der supplerer ansvarligt, ikke bliver grådige, vil de i de fleste tilfælde være i stand til at supplere uden problemer.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

 • trenbolone-dosering-kob-steroider-10

 

Så lad os komme til det; hvad er de mulige bivirkninger på grund af brug? Bivirkningerne af Trenbolone kan variere meget og påvirke mange områder, og selvom de fleste ikke er garanteret, varierer sandsynligheden også med hver enkelt; der er dog en virkning, der er sikret.

Bivirkningerne inkluderer:

 • Gynækomasti
 • Højt blodtryk
 • Hårtab
 • Acne
 • Søvnløshed
 • Nattesved
 • Hurtig hjertefrekvens
 • Angst
 • Testosteronatrofi

I modsætning til mange anabolske androgene steroider aromatiserer ikke Trenbolone-hormonet, og som du forstår, er det den aromataseeffekt, der i vid udstrækning er ansvarlig for Gynecomastia og endda i et omfang højt blodtryk. Af denne grund antager mange, at disse bivirkninger ikke er bekymrede her, og det er simpelthen ikke sandt. Trenbolone-hormonet har en progestin-art, og selvom denne art kun påvirker mænd, der er meget følsomme over for Gynecomastia, kan det være en bekymring. For disse mænd er simpelthen at supplere med en aromataseinhibitor i de fleste alle tilfælde al den beskyttelse, de har brug for. Hvad angår blodtryk, må de, der allerede lider af blodtryksproblemer, absolut ikke røre ved dette steroide hormon. De, der bærer et sundt blodtryk, bliver stadig nødt til at holde øje med det, for hvis du er disponeret for en tilstand, kan du have problemer. For størstedelen er det simpelthen al den beskyttelse, du har brug for at leve en sund livsstil, der fremmer et sundt blodtryk.

Hvad angår hårtab er denne bivirkning meget genetisk baseret. Hvis du mister det første hår fra hovedet, ville du miste det på nogen måde; Trenbolon gik simpelt hen processen op. Mænd, der ikke er disponeret for hårtab, har ikke noget problem. På mange måder kan det samme siges om acne; dem, der er tilbøjelige og følsomme, kan finde dette hormon for at få dem til at gå i stykker, men du finder ud af at holde din hud meget ren og altid købe uforurenede produkter i høj kvalitet for at være det absolut bedste alternativ.

Som et anabolsk androgen steroid undertrykker Trenbolone-hormonet den naturlige testosteronproduktion, og det gør det i meget stor grad. Efterhånden som testosteron fremstilles i testiklerne og produktion vil blive undertrykt gennem Trenbolone-brug, vil testiklerne nedbrydes; nej, de vil ikke krympe sig og forsvinde, men de mister noget af deres fylde, og dette er garanteret. Når brug af anabole steroider er afbrudt, begynder kroppen at fremstille sin egen testosteron igen, og testiklerne vender tilbage til deres normale størrelse.

På grund af det faktum, at Trenbolone-hormonet så meget undertrykker naturligt testosteron, er det meget vigtigt, at du træffer foranstaltning i din brugsperiode. Testosteron er et essentielt hormon for kroppen, og du anbefales kraftigt at supplere med en form for eksogen testosteron, når Trenbolone bruges for at give kroppen det, det har brug for. Hvis du ikke gør det, kan det resultere i en række uønskede og uønskede symptomer, der kan påvirke dig både mentalt og fysisk.

Hvad angår de øvrige bivirkninger, søvnløshed, nattesved, hurtig hjerterytme og angst, er dette de mest almindelige bivirkninger afTrenbolon, og de kan være meget alvorlige. Mens total dosering vil spille noget af en faktor, vil det være individuel følsomhed, der spiller den største rolle. Der er ingen måde at forudsige, om du får disse effekter til et niveau, der er utåleligt; faktisk er der ingen måde at forudsige, om du overhovedet vil pådrage dem.

Det anbefales meget, at du begynder med en lav dosis af hormonet, hvis du aldrig har suppleret før for at bestemme, hvordan din krop reagerer, og hvis du reagerer på en positiv måde og op til dosis, men alligevel har et problem, bare sænk dosis tilbage til din originale behagelig tilstand.

Desuden kan Trenbolone-hormonet findes i mange former, og selvom Acetate-versionen er den mest kraftfulde og kontrollerbare, er det også de bedste i bivirkninger. Hvis der opstår bivirkninger, der er uden komfort, som en lille esterform, vil du være i stand til at afbryde brugen og få dem til at sprede meget snart. Hvis du vælger en større esterform, bliver du imidlertid nødt til at vente et stykke tid for at se bivirkningerne sprede sig, og det er ikke sjovt for nogen.

Bundlinjen

Sandheden er enkel; der er ingen steroid som Trenbolone, og selvom det kan have nogle potentielle bivirkninger, vil mange mænd supplere uden noget problem overhovedet. Du vil ikke finde nogen steroid til at pakke en sådan stans på egen hånd; faktisk er der meget få kombinationer og stabler, der kan være så potent som Trenbolone-hormonet er på egen hånd. Til bulking og skæring af denne steroid er ikke ens, og når den kombineres med testosteron, som den skal være, hvis det af ingen anden grund end dit helbred er det et hormon, der ikke kan slås sikkert, hvilket gør Trenbolonethe den største anabolske androgene steroid gennem alle tider.

Trenbolone (alle detaljer)

(Trenbolone Acetate)

Når det kommer til stærke anabole steroider, er Trenbolone-hormonet konge; faktisk steroidet, der oftest benævnes tog er måske den mest effektive anabolske steroid gennem tidene. En virkelig alsidig steroid i enhver forstand af ordet, Tren er perfekt til alle cyklusser, og selvom det er mest kendt som en skærende steroid, kan det være det manglende led til mange bulking- og styrkeplaner. Selvom Tren er kraftig, er Tren naturligvis ikke uden problemer; faktisk kan dette være for nogle mænd en ekstremt hård steroid, men de fleste vil være i orden, hvis de supplerer ansvarligt.

En anabole steroid af veterinærkvalitet udviklet med det formål at øse kvæg; alene på dette grundlag skulle det ikke være for svært at se, hvordan dette kan være et så fantastisk bulkmiddel. Under alle omstændigheder, når den hormonelle forbindelse først kom på markedet, ville den være i form af Finaplix-pellets; små subkutane implantatpellets, og sådanne pellets er stadig tilgængelige i dag.

Nogle ydeevne forbedrer faktisk deres egne Finaplix pellets og konverter det til injicerbar Tren, Trenbolone Acetate specifikt. Dette bringer os til en anden vigtig note; der er faktisk tre almindelige former for Tren; Trenbolone Acetate , Trenbolone Enanthate og Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonat; sidstnævnte mest kendt som Parabolan. I alle tilfælde indeholder alle tre det samme aktive Trenbolone-hormon, og det er nøjagtigt, hvad vi er optaget af i dag.

Tog 101:

Trenbolone er en kraftfuld, og vi mener virkelig kraftfuld 19-nortestosteron (19 eller nor) anabole steroider, der bærer en stærk progestin karakter. En ikke-aromatiserende steroid, Tren har en anabolske bedømmelse på 500 og en androgen bedømmelse på 500 også; det er fem gange så magtfuldt end testosteron i begge kategorier, og vigtigere er, at dens oversættelseshandling passer perfekt til dens klassificeringer.

Uanset hvilken form du har i hånden, som du husker ovenfra er der tre almindelige former, alle Tren har de samme primære træk; faktisk er dette en anabole steroid, der bærer næsten alle sidste primære anabolske steroide egenskaber, men til niveauer af magt kan de fleste andre steroider kun drømme om. Alt i alt er der syv primære træk, som Tren vil have, og ved at forstå dem kan vi let begynde at forstå fordelene; de primære træk inkluderer:

Forbedret proteinsyntese: protein er byggestenen til alt muskelvæv, og proteinsyntese refererer til den hastighed, hvormed celler bygger proteiner. Med forbedret syntese nu, kan vi bygge væv ikke kun med en hurtigere hastighed, men vi kan opbygge mere væv og lige så vigtigt bevare mere væv, når det er under stress.

 • Forøget nitrogenopbevaring: alt magert muskelvæv i kroppen består af nitrogen; ca. 16%. For at en anabolske atmosfære skal opretholdes, skal vi beholde nok kvælstof, ellers falder vi i en katabolisk tilstand. Omvendt, hvis vi kan tilbageholde mere kvælstof, og vi helt sikkert kan med Tren, forbedres vores anabolske atmosfære kun, og dette vil endda gøre proteinsyntesegenskabet så meget desto stærkere.

Forøget antal røde blodlegemer: røde blodlegemer er ansvarlige for at transportere ilt til og gennem blodet; når vi er i en mangelfuld tilstand, er dette, når tilstande som anæmi opstår. Under alle omstændigheder, da Tren kan øge antallet af røde blodlegemer, vil dette give blodet et højere niveau af iltning og som et resultat fremme muskeludholdenhed og endda nogle visuelle konditioneringseffekter, som vi vil se senere.

 • Forøget IGF-1 output: Insulinlignende vækstfaktor-1 (IGF-1) er et stærkt proteinbaseret peptidhormon, som alle mennesker producerer med enorm anabolske kræfter; faktisk har det også en enorm kraft og betydning med hensyn til vores krops helbredelses- og genoprettelsesproces. Dette er et så vigtigt hormon, at det ikke kun påvirker dit muskelvæv, men næsten hver eneste celle i den menneskelige krop.
 • Øget næringseffektivitet: uden spørgsmål, når det kommer til Trenbolone-hormonet, er dens evne til at øge næringseffektiviteten dets mest kraftfulde og værdifulde egenskab. Som du forstår, er mad et af de mest anabolske stoffer, vi lægger i vores krop; uden mad er der ingen vækst, og der er helt sikkert ingen vævskonservering. Med tilstedeværelsen af Tren forbedres hvert eneste gram af hvert sidste næringsstof, vi forbruger; kort sagt, vi giver et højere afkast med hvert gram.
 • Glukokortikoideduktion: ofte benævnt stresshormoner, idet cortisol er den mest kendte og primære fjende, mens simplistiske på mange måder glukokortikoidhormoner er det modsatte af anabole steroider, da de ødelægger muskelvæv og fremmer fedtgevinst. Gennem Tren-tilskud kan vi undertrykke produktionen og frigivelsen af disse stresshormoner.

Direkte lipolyse: Tren vil i sin natur styrke den stofskifte, en egenskab, der deles af de fleste alle steroider; det vil imidlertid også fremme direkte lipolyse. Trenbolone er en af de få steroider, der faktisk kan forbrænde fedt direkte, og af de steroider, der bærer denne egenskab på grund af hormonernes evne til at binde fast til androgenreceptoren, gør ingen steroid det bedre end Tren.

Trenbolone bivirkninger:

Bivirkningerne af Tren omgiver i vid udstrækning dens progestin-art og simpelthen doseringen og genetisk disponering såvel som individuel respons. Som en ikke-aromatiserende steroid , vandopbevaring forekommer ikke med denne steroid, og dette hjælper også med højt blodtryk; Imidlertid har store doser af Trenbolone-hormonet vist sig at være lidt uvenlige for blodtrykniveauer. Endvidere kan hårtab også være et problem for dem, der er disponeret for mandlige skaldethed, og selvom Finasteride kan tilbyde beskyttelse, er det ikke en bekymring for mænd, der ikke er disponeret.

På trods af ingen aromatiserende aktivitet, som Tren har en stærk progestin karakter, og dette kan gøre gynecomastia til en stærk mulighed hos mænd, der er følsomme eller som supplerer med for meget.

Under alle omstændigheder anvendte de samme aromataseinhibitorer til bekæmpelse gynækomasti med aromatiserende steroider vil arbejde med Tren, da de vil beskytte mod progesteron-baseret gynecomastia. Det bør noteres; mens Tren er usandsynligt med ansvarlig anvendelse, kan Tren forårsage nyreskade med høje doser eller ekstremt langvarig brug.

Selvom de ovennævnte bivirkninger af Tren stort set falder inden for det mulige område, når det kommer til garanteret, er der en garanteret effekt; testosteronsuppression. Trenbolonhormonet er ekstremt undertrykkende for naturlig testosteronproduktion, og derfor er det nødvendigt med en eksogen testosterontilskud for at forhindre en lav testosterontilstand.

Så har vi de store, og når det kommer til bivirkningerne af Tren, vil det være grunden til, at mange mænd ikke kan supplere hormonet. Tren har vist sig at have evnen til at forårsage angst , søvnløshed , nattesved og hurtig hjerterytme; faktisk gør den det på et niveau, du sandsynligvis ikke kan forestille dig. Selvom disse effekter kan være problematiske, er det værste, at de kan være uforudsigelige.

Absolut, latterlige doser kan meget vel fremme sådanne virkninger; nogle mænd vil dog falde bytte selv med ansvarlige doser, selv med lave doser på grund af en dårlig reaktion, og som et resultat vil de ikke være i stand til at supplere denne steroid. Igen er der ingen måde at forudsige dette mere, end vi kan forudsige, om du vil være allergisk over for visse fødevarer, når du bliver født.

Trenbolone

Trenbolone

Fordelene ved Trenbolone:

Når det kommer til fordelene ved Tren ved at se på de syv primære træk, skulle de allerede være ret lette at se. Alligevel vil vi gå nærmere ind på, så du kan vide, hvad du kan forvente. Naturligvis, når det kommer til fordele, kunne vi naturligvis bare sige alt. Alligevel nedenfor har vi anført de faktiske fordele ved Tren, hvad du faktisk kan forvente:

 • Fyldemiddel: i en bulking cyklus, tog vil opbygge magert væv, når der er nok kalorier, men endnu vigtigere er, at det gør det med mindre fedtophobning, der normalt ledsager en lavsæsoncyklus. Som et ikke-aromatiserende steroid vil hver sidste ounce af den vægt, der er opnået, være en mager masse.
 • Skæring: i en skærecyklus er dette en steroid, der ikke kun bevarer styrke og muskelvæv ved et kaloriunderskud, men det også fremmer fedttab og forbedrer den totale diæt. Når kroppen først er mager nok, vises kroppen på en hårdere, tørretumbler og mere muskuløs måde; faktisk er Trenbolone-hormonet det største hærder på jorden.

Styrke: enkelt og sandt vil Tren øge styrken enormt; sådan er det.

Referencer

 1. https://books.google.com.tr/books?id=0vXTBwAAQBAJ&redir_esc=y
 2. https://books.google.com.tr/books?id=5GpcTQD_L2oC&pg=PA1636&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
 3. https://books.google.com.tr/books?id=tsjrCAAAQBAJ&pg=PA279&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
 4. https://www.drugs.com/international/trenbolone.html

 

Se Også :

Trenbolone Kur