Trenbolone Acetate

Af alle de forskellige tilgængelige Trenbolones og for den sags skyld for alle de forskellige anabolske androgene steroider, der er tilgængelige, kan der faktisk ikke være nogen steroid mere spændende end Trenbolone Acetate. I virkeligheden er det selve hormonet Trenbolone, der er det vigtigste, men det er på den måde, på hvilket det kan kontrolleres gennem Acetate-versionen, der placerer det højt på listen.

Bortset fra testosteron er der ingen anabole steroider så rigtig alsidige som trenbolon , da det kan bruges i næsten enhver cyklus til næsten ethvert formål. Det er dog ikke uden fejl som Tren, da det almindeligt kendes kan være meget hårdt hos nogle personer, der supplerer. Imidlertid begynder Trenbolone Acetate igen at skinne, da det er den bedste Tren-form at køre, da det angår bivirkninger, simpelthen på grund af den ekstreme korte esterbase og korte halveringstid.

Oprindeligt udviklet med det formål at øse kvæg, Trenbolone Acetate er bedst kendt under dets veterinærimplantatpellets navn Finaplix og det er snart at følge injicerbar veterinær injicerbar form Finject. I årevis blev husdyr “udkød” ved hjælp af Trenbolone Acetate-hormonet i disse former, og du må hellere tro, at det fungerede meget godt.

Kort efter det blev opdaget, hvad der fungerede godt for et pattedyr kunne fungere lige så godt for et andet, og præstationsfremmende atleter greb til Trenbolone Acetate så tæt som de kunne. Mens masse var den oprindelige egenskab, som gjorde hormonet berømt, hvad der virkelig gjorde det specielt, var dets alsidighed og lighed i alle dele. En stærk massebygger og perfekt til at øge styrken. Trenbolone Acetate har evnen til at stribe kropsfedt og fremme konditionering i modsætning til de fleste andre anabolske androgene steroider; faktisk, mens en overlegen bulking steroid vil det være i en skærecyklus, hvor Trenbolone Acetate virkelig skinner.

Trenbolone Acetate 101

Trenbolone Acetate er en hurtigtvirkende lille esterbase anabole androgene steroider af 19-anabol steroidfamilie . Meget anabolske og lige så androgene kan denne hormonelle forbindelse give næsten alle egenskaber, som enhver præstationsforstærker kunne være efter.

Som du vil se mange af træk og attributter ligner meget andre anabolske steroider, men i tilfælde af Trenbolone Acetate eller “Tren-a”, da det er almindeligt kendt, er de simpelthen langt mere forbedrede. Som vi vil se, er der selvfølgelig et par træk, som kun Tren-a kan give. Så hvordan fungerer det, og hvad kan det gøre? Trenbolone Acetate leverer og fungerer ved følgende:

 • Trenbolone Acetate øger antallet af naturligt producerede kraftigt IGF-1 . Et naturligt produceret, men alligevel kraftigt anabolsk hormon, der påvirker næsten hver eneste celle i kroppen.
 • Øger kvælstofretention i musklerne såvel som antallet af røde blodlegemer.
 • Øger hastigheden for nyttiggørelse og regenerering næsten ti gange hastigheden for de fleste anabole steroider.
 • Har en anabol og androgen vurdering af 500 i begge kategorier; For at forstå denne magt behøver du kun at vide, at det er 4 gange bedømmelsen af rent testosteron.
 • Trenbolone Acetate binder direkte til androgenreceptorer, der fremmer både anabolske aktiviteter og endda fedttab; Tren-a er en af de få steroider, der kan have en direkte indflydelse på fedtforbrænding.
 • Blokerer glukokortikoidhormoner; muskelspild og fedtfremmende hormoner.
 • Øger næringsstofeffektiviteten. Kort sagt betyder dette, at hvert næringsstof, du indtager, bliver langt mere værd, end det ville være uden Tren-en gave.
 • Bærer en halveringstid på cirka 3 dage, hvilket gør hyppige injektioner nødvendige, men gør stabiliteten lettere at kontrollere.

Hvad Trenbolone Acetatecan gør for dig:

For lavsæsonatleten kan Trenbolone Acetate i høj grad fremme mager gevinst i muskelvæv og dramatisk øge styrken. Da denne steroid ikke omdannes til østrogenvand tilbageholdelse er ingen bekymring, derfor vil enhver vægt opnået ved brug være rent magert væv. Eftersom dette steroid har en så positiv effekt på stofskiftet, vil det hjælpe individet uden for sæsonen med at beskytte mod for meget fedtforøgelse uden for sæsonen; et almindeligt problem i mange lavsæsoner.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

 • væksthormon-1

 

Selvom det kan være meget nyttigt i lavsæsonen, er det uden tvivl om perioder med slankekure, der virkelig vil vise dette steroider fuldt potentiale. For slankekure-atleten Trenbolone Acetate vil i høj grad bevare magert væv, bevare styrke, der ofte går tabt ved slankekure, men det er kun begyndelsen.

Hvor Tren-a virkelig skinner, er hvor godt det kan konditionere en atlet; det kan øge hårdheden og vaskulariteten og give et mere muskuløst udseende på en måde og til et niveau, der er mere markant end noget andet anabole steroid.

Naturligvis er dette kun en visuel effekt, men hovedparten af anabolske steroidbrugere supplerer visuelle effekter; “gymrotten” udgør det stærke flertal. For atleten er denne visuelle effekt muligvis ikke så vigtig, faktisk betyder det sandsynligvis ikke noget, men igen, vi taler om, hvad flertallet ønsker.

Bundlinjen:

Mens der er andre Trenbolone-former at vælge, er det især Trenbolone-Enanthate og Parabolan , også kendt som Tren-Hex, forbliver det Trenbolone Acetate for at være det vigtigste. For at opnå Tren-fordele kan Trenbolone Acetate give; for de fordele, der kan opnås med det største stabilitetsniveau og den største effektivitetsniveau, som Trenbolone Acetate kan give.

Naturligvis er denne steroid ikke uden omkostninger, da der er mulige negative bivirkninger, og sandsynligheden kan variere meget, da individuel følsomhed spiller en massiv rolle; der er imidlertid også en stærk risiko for belønning, der drejer sig om total dosering, der skal komme i spil. For at forstå bivirkningerne af Trenbolone Acetate bedes du se bivirkningsafsnittet Trenbolone.com, men med det i tankerne, bivirkninger til side, kan vi med sikkerhed sige, at Trenbolone Acetate faktisk er den største steroid gennem tidene.

Trenbolone Acetate

Trenbolone Acetate

I sidste ende, når vi ser på Trenbolone Acetate, har vi virkelig den perfekte steroid med hensyn til kraft og funktionalitet, og af denne grund vil det altid forblive en favorit af de fleste.

Som du skulle have gætt fra vores diskussion anbefales det, at testosteron altid stables med Trenbolone Acetate, da Trenbolone-hormonet er meget undertrykkende for naturlig testosteronproduktion, og noget testosteron er nødvendigt for helbredet og for ikke at nævne en velfungerende libido. Så hvad er bunden? Bundlinjen er enkel, hvis du leder efter en perfekt steroid og en sand transformation er dette det sidste og eneste sted, du har brug for at se ud.

Referencer

 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2439524/
 2. http://www.sportsci.org/encyc/anabster/anabster.html

 

Se Også :

Trenbolone Kur