Trenbolone Anmeldels

Hvad tror folk?

Du vil vide alt hvad du kan om Trenbolone-hormonet, du forstår, at det er en af de mere kraftfulde anabole steroider, der er tilgængelige, men at prøve at finde en kvalitet af Trenbolone-gennemgang er ofte som at prøve at få et ekstra sæt hænder. Mens du prøver at finde en kvalitet trenbolon gennemgang er måske ikke så hård, det kan se ud på den måde og er uden tvivl en vanskelig opgave, og årsagerne er enkle.

Anabole steroider generelt misforstås stort set; meget af det, der siges om dem, er indpakket stærkt i følelsesmæssig bias og mening. Foretag ingen fejl, der er intet galt med mening, men når det skæver sandheden, er det bestemt et problem. Ud over denne sandhed er der spørgsmålet om enkel uvidenhed; mange forstår simpelthen ikke, hvad de taler om, og til sidst sidder du med halve sandheder og en række nødvendige fyldte endnu tomme huller.

Nøglerne til en god Trenbolone-gennemgang er enkle; først og fremmest skal den præsentere nøjagtige oplysninger om hormonet. Præcise oplysninger inkluderer, hvordan hormonet fungerer, både i positiv og negativ forstand. Hvis du støder på en Trenbolone-gennemgang, der afviger fra denne vej, skal du blot lægge denne anmeldelse til side; alt andet, der kan siges, kan ikke tages alvorligt. For eksempel, hvis Trenbolone-gennemgangen, du læser, angiver, at hormonet kan forårsage Gynækomasti på grund af at det konverteres til østrogen via aromatase-processen dumpe gennemgangen i papirkurven.

Absolut, Tren, da det er mere almindeligt kendt, kan forårsage Gynecomastia, men ikke af aromatase, og hvis en gennemgang antyder, at aromatase kan være et problem, kan det let begynde at påstå mange andre unøjagtige påstande baseret på denne enkle faktor. Dette er kun et eksempel på mange problemer og unøjagtigheder, du måtte finde, men hvad vi har givet dig her er et middel til at bekæmpe det. Før du ser på en Trenbolone-gennemgang, kender du sandheden om hormonet, og derefter og først da vil du være i stand til at gøre brug af de forskellige anmeldelser, du finder.

Grundlæggelsen af en Trenbolone-gennemgang

Inden du kan tage nogen anmeldelse alvorligt, skal du forstå de grundlæggende kendsgerninger om Trenbolone-hormonet. Lad os starte med, hvad hormonet er, og hvad det kan gøre, og lad bivirkninger efterlades i et separat afsnit.

 • Trenbolone er et 19-nor anabolsk steroid af en progestogen art og bærer som sådan en progesteronkvalitet efter dens progestogen karakter.
 • Trenbolone er meget anabol og androgen, lig i begge dele. Trenbolone-hormonet har en anabolske bedømmelse 500 gange større end testosteron såvel som 500 gange mere androgen .
 • Ved sin direkte virkningsmåde øger Trenbolone-hormonet dramatisk kroppens naturlige IGF-1 produktion; IGF-1 er et meget magtfuldt anabolsk hormon i sig selv, der påvirker næsten enhver celle i den menneskelige krop.
 • Trenbolonhormonet binder i sin natur stærkt til androgenreceptorerne, som igen i høj grad fremmer anabolisk aktivitet og endda fedttab. Trenbolone-hormonet er en af de få anabolske steroider, der kan hævde at direkte forårsage reduktion af kropsfedt på en sådan direkte måde.
 • Trenbolone øger næringsstofeffektiviteten eller “Fodereffektivitet”. Dette betyder ganske enkelt, at hvert næringsstof, du spiser, bliver mere værdifuldt, end det ville være på egen hånd, hvis der ikke var nogen Tren til stede. Selvom det er vanskeligt at måle den specifikke magt i form af en bestemt numerisk kvantificering, kan dette faktisk være hormonernes mest værdifulde træk.
 • Trenbolone-hormonet øger kvælstofretention i musklerne dramatisk samt øger antallet af røde blodlegemer markant. Selvom dette er en egenskab, der deles af mange anabole androgene steroider, er det simpelthen langt mere udtalt med hensyn til Trenbolone-hormonet.
 • Gennem sin funktion har Trenbolone-hormonet evnen til at øge cellereparation og regenerering næsten tredoblet det normale niveau, hvilket gør, at helingsprocessen kan være langt mere effektiv og hurtigt.

Trenbolone Bivirkninger:

Når diskussionen af bivirkninger kommer om dette, er det ofte, hvor du finder den specifikke Trenbolone-gennemgang, du undersøger for at gå sydpå. Lav ikke fejl, bivirkninger er mulige, og når vi undersøger Tren, kan vi opleve, at de er sværere end mange andre anabolske androgene steroider. Dette betyder dog på ingen måde, at bivirkninger er garanteret.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

 • trenbolone-bivirkninger-arnold-swarzenegger

 

Som med alle ting i livet, mens der er et potentiale for bivirkninger, må vi ikke kun forstå dem, men forstå deres sandsynlighed, og hvad vi kan gøre for at bekæmpe dem for at afværge dem eller vende dem, hvis de opstår. Lad os gå foran og liste over de mulige bivirkninger og gå derfra, og de inkluderer:

 • Gynækomasti
 • Hårtab
 • Acne
 • Højt blodtryk
 • Natural testosteron undertrykkelse
 • Testikulær atrofi
 • Søvnløshed
 • Nattesved
 • Hurtig hjertefrekvens
 • Angst

Når du undersøger en Trenbolone-gennemgang, vil dette være bivirkningerne, der pop op, men husk, at de for det meste ikke er garanteret, når vi supplerer ansvarligt med undtagelse af testosteronundertrykkelse og testikelatrofi. Det skal også bemærkes, at individuel respons vil spille en rolle; for eksempel kan de fleste af os tage Aspirin, mens andre ikke kan, og de fleste af os kan spise jordnødder, mens der er andre, der bliver dødssyge, hvis de rører ved den første. Lad os diskutere bivirkningerne, og hvad du kan gøre ved dem.

 • Gynækomasti – Mens Trenbolone-hormonet ikke aromatiserer, kan Gynecomastia stadig forekomme på grund af dets progestinart; dette vil dog kun forekomme hos individer af meget følsom karakter. Mens flertallet vil have lidt bekymring i denne henseende, vil du finde en aromataseinhibitor som Arimidex fra Letrozole som din reddende nåde, hvis du synes du er en.
 • Hårtab – Hårtab er en uheldig bivirkning af mange anabole steroider, men det er en af de mere individualistiske bivirkninger derude. Kort sagt, hvis du mister noget af dit hår på grund af brug af Trenbolone, ville du miste dit hår til at begynde med; den træn, du supplerer med blot at fremskynde processen. De, der ikke er disponeret over for mandlige skaldethed, mister i de fleste tilfælde ikke den første hårstreng fra hovedet.
 • Acne – I virkeligheden kan det samme, der blev sagt om hårtab, siges om acne; dem, der er disponeret for acne, har oftest et problem med Tren. Selvom dette forbliver sandt, er det vigtigste, du kan gøre for at beskytte mod denne effekt, supplere med et produkt af høj kvalitet. De, der køber hormonet fra en billig underjordisk kilde, der leverer et forurenet produkt, kan faktisk synes, at dette er et langt mere alvorligt problem.
 • Højt blodtryk – Hvis du allerede lider af højt blodtryk, er dette en steroid, må du ikke røre ved. For resten af os, hvis vi holder vores doser ansvarlige, lever en sund livsstil, der fremmer et sundt blodtryk og holder øje med det på alle tidspunkter, vil vi i de fleste tilfælde finde ud af at dette er et ikke-eksisterende problem.

 • Natural testosteron undertrykkelse & Testikulær atrofi – Når vi supplerer med anabole androgene steroider, undertrykkes vores naturlige testosteronproduktion. Den særlige steroid, der bruges, kan i høj grad bestemme, hvor dramatisk undertrykkelsen er, men i tilfælde af Trenbolone er den meget dramatisk og garanterer afhjælpning. Det er denne undertrykkelse, der forårsager testikelatrofi; da testosteron fremstilles i testiklerne og nu er blevet undertrykt, krymper testiklerne simpelthen; nej, de forsvinder ikke, men mister blot noget af deres fylde. Det skal bemærkes, at når al anabole steroidbrug er ophørt, vil den naturlige testosteronproduktion begynde igen, og testiklerne vil genvinde deres normale fylde.
 • Med alt dette i tankerne bliver det bydende nødvendigt, at vi supplerer med en form for exogen testosteron, da testosteron ikke kun er et vigtigt androgen, men et af de vigtigste hormoner i den menneskelige krop. Når vi ikke leverer vores krop med tilstrækkelig testosteron, finder vi en række uvelkomne og uønskede symptomer lige fra seksuel dysfunktion til sløvhed og depression bare for at nævne nogle få. De, der træffer foranstaltning og supplerer med eksogen testosteron, vil ikke blive bytte for disse problemer og vil kun nyde fordelene ved Trenbolone-hormonet.
 • Søvnløshed, nattesved, hurtig hjerterytme & angst – Dette er de fire mest almindelige bivirkninger på grund af brug af Trenbolone og er stort set baseret på individuel respons og meget stort set baseret på total dosering. Der er absolut ingen måde at forudsige, om du vil blive bytte for nogen af disse fire bivirkninger, men et vist niveau af søvnløshed og nattesved er meget almindeligt sted. Uden spørgsmål om at holde din dosering ansvarlig vil være din bedste ven, og hvis du gør det og i sidste ende øge din dosis og begynder at have problemer, skal du blot reducere dosis tilbage til dit komfortable og tolerable niveau.

Bundlinjen:

Når du finder en Trenbolone-gennemgang for at undersøge ovenstående oplysninger, bør dit fundament være. Ved at bruge ovenstående oplysninger vil du være i stand til at bestemme, hvilken Trenbolone-gennemgang der er værd at bruge din tid på, og hvilken der er latterlig drivkraft fra den rigtige poppycock-klasse. Når du foretager din søgning, er der en uheldig realitet; det stærke flertal af anmeldelserne falder i den latterlige blomstrende kategori, og det er synd; når alt kommer til alt er dette et kraftfuldt hormon, der kan være meget gavnligt, når det bruges ansvarligt. Selvom det muligvis ikke er perfekt, og der kan opstå problemer, betyder det ikke, at de vil, og det er ikke nødvendigt at fylde læsernes sind med svampe, når den enkle sandhed gør det.

Trenbolone Anmeldels

Trenbolone Anmeldels

Trenbolone Anmeldels Referencer

 1. https://en.wikipedia.org/wiki/Toxicological_Sciences
 2. https://books.google.com.tr/books?id=7eVVK3vfAc0C&pg=PA69&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false

 

Se Også :

Trenbolone Kur