Trenbolon Bivirkninger

Som et anabolsk androgen steroid er Trenbolone hormonet ikke fraværende bivirkninger, og mens en af de mest kraftfulde og alsidige anabolske steroider kan være noget af det hårdeste. Dette er ikke ualmindeligt for stærkere steroider; Ofte er jo mere kraft og effektivitet steroidet bærer, desto mere alvorlige kan bivirkningerne være, men diskussionen slutter ikke der.

Alle anabolske androgene steroider har et potentiale for negative bivirkninger, ligesom alle medicin gør, inklusive dem, der er uden beregning. Selvom dette forbliver sandt, betyder det ikke, at bivirkninger garanteres, da der er spørgsmålet om sandsynlighed.

For raske voksne mænd, der ansøger med anabole steroider med ansvar, er sandsynligheden for at have negative problemer fortsat lav, og der er mange faktorer, der spiller ind. Først og fremmest er den generelle sundhedstilstand; igen, vi taler om sunde voksne mænd.

Desuden vil individuel følsomhed spille en massiv rolle; ligesom nogle ikke kan tage visse forkølelses- og hovedpine-medicin, kan nogle ikke supplere med visse anabolske steroider . Lige så vigtig er total dosering; det er her individuelt ansvar spiller ind.

Jo højere dosis af en bestemt steroid ofte kan resultere i en større belønning; men jo højere dosis af et bestemt steroid også ofte kan øge risikoen for bivirkninger.

Det mest indlysende spørgsmål på dette tidspunkt er ganske enkelt, hvad Trenbolone Bivirkningerne er, og selvfølgelig at følge, hvad kan vi gøre med dem? Med de fleste anabole steroider kontrolleres langt de fleste bivirkninger let, men i tilfælde af Trenbolone Bivirkninger er der nogle få undtagelser. Selvom en stærkt effektiv steroid og uden tvivl en af de mest nyttige, den uheldige sandhed stadig er, vil nogle mænd simpelthen ikke være i stand til at tolerere denne steroidforbindelse. Selvom det er kraftigt, kan det være hårdt, så lad os diskutere de mulige bivirkninger, så du kan vide nøjagtigt, hvad du måtte komme ind på.

Almindelige Trenbolone Bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger af Trenbolone inkluderer søvnløshed, nattesved, hurtig hjerterytme og angst, og sådanne effekter kan være meget udtalt. Selv i lave doser vil nogle mænd falde bytte for disse virkninger og dramatisk; så meget, at brugen af dette hormon vil være umuligt. Imidlertid er størstedelen af mænd, der supplerer ansvarligt, selvom sådanne effekter kan forekomme, de vil være tålelige, da flertallet oplever dem meget lidt, hvis overhovedet; igen, vi taler om ansvarlige doser hos raske voksne mænd. Mænd, der holder deres dosering på 50 mg hver anden dags rækkevidde, hvis de antager, at deres supplement med den anbefalede Trenbolone-Acetate-form vil generelt være fint. Nogle mænd vil være i stand til at tage dosis endnu højere, men husk, jo højere dosis, jo større er risikoen.

Garanterede Trenbolone Bivirkninger

Når du supplerer med Trenbolone, vil du i høj grad undertrykke din naturlige testosteronproduktion ; der er absolut ingen vej rundt om dette faktum. På grund af denne kendsgerning vil du opleve testikelatrofi og igen, dette er garanteret. Selvom dette på ingen måde kan lyde tiltalende, er alt håb ikke tabt og langt derfra. Disse Trenbolone Bivirkninger kan bekæmpes ved blot at supplere med eksogent testosteron, og det er vigtigt, at du følger dette råd.

Testosteron er et vigtigt hormon for dit helbred; faktisk er det et af de vigtigste hormoner, som vores krop har brug for. Når vi fratager os passende mængder, lider vi på adskillige måder både mentalt og fysisk; for ikke at nævne libido og seksuelle præstationsproblemer. Ved at supplere med eksogent testosteron vi sikrer, at vores krop har det, den har brug for, og at de lave testosteronsymptomer ikke er et problem.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

 • halotestin-bivirkninger-2

 

Dette påvirker dog ikke testikelatrofi, da kroppen stadig ikke producerer sit eget naturlige testosteron. Selvom dette forbliver sandt, når brugen er afbrudt, og alle anabole steroider er ude af dit system, begynder kroppen at producere sin egen testosteron igen, og dine testikler vil genvinde deres normale fylde.

* Eventuelle Trenbolone Bivirkninger:

Mens ovennævnte diskuterede er de mest almindelige og garanterede Trenbolone Bivirkninger, der henviser til testosteronrelateret, er der andre mulige Trenbolone Bivirkninger, der kan forekomme. Med hensyn til disse særlige effekter vil genetisk disponering og individuel følsomhed spille de største roller, men igen kan især to især være meget dosisafhængige. Disse Trenbolone

Bivirkninger inkluderer:

  Gynækomasti
  Højt blodtryk
  Acne
  Hårtab

Det er en almindelig misforståelse, at Trenbolone ikke kan forårsage Gynecomastia, da det ikke aromatiserer; det har imidlertid en progestin-art, og de, der er meget følsomme, kan finde et problem, der opstår. Hvis du falder ind i denne lejr, finder du generelt aromatasehæmmere til at beskytte dig, ligesom de ville gøre med aromatiserende steroider. At holde din dosis rimelig forbedrer også dine odds i høj grad og spiller til din fordel.

Trenbolon Bivirkninger

Trenbolon Bivirkninger

Acne og hårtab er to problemer, som ingen ønsker en del af, og du finder dem meget genetisk baseret. De, der er disponeret, finder ud af, at de generelt er dem, der falder til bytte; hvis du er følsom over for acne, kan du have et problem, og hvis du mister noget hår, ville du miste det på nogen måde; Trenbolone enkle fremskyndede processen. Selvom der ikke er meget, du kan gøre for at bekæmpe hårtab andet end at supplere med ting som Finasteride (som vi ikke er tilhængere af på grund af androgenundertrykkelse), kan du forbedre dine odds for acne. At holde din hud ren er den mest åbenlyse forsigtighed, og hvis du skal tage et ekstra brusebad, ja, så tag et ekstra brusebad. Ud over dette er den vigtigste ting, du kan gøre, blot at købe produkter af høj kvalitet, der er fri for forurening, og dette bør være dit mål med enhver anabolske steroider.

Det trenbolone hormon kan øge dit blodtryk, og hvis du allerede har problemer med blodtrykket, skal du ikke røre ved denne steroid; sandheden siges, at du ikke skal røre ved nogen anabolske steroider. For resten af jer, der supplerer, bliver du nødt til at holde øje med dit blodtryk gennem den samlede brugstid, men de, der er sunde og lever en sund livsstil, der fremmer en sund blodtryk vil i de fleste alle tilfælde opleve, at dette er et ikke-eksisterende problem.

Trenbolon Bivirkninger Referencer

 1. https://books.google.com.tr/books?id=afKLA-6wW0oC&pg=PT618&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
 2. http://www.depts.ttu.edu/afs/implantdb/

 

Se Også :

Trenbolone Kur