Trenbolone Dosering

Trenbolone er uden tvivl en af de mere spændende anabole androgene steroider, vi har til rådighed. Almindeligvis kendt som “Tren” blev denne steroid først bragt i hylderne med det formål at udøve husdyr, specifikt kvæg, men det blev hurtigt opdaget, hvad der er godt for oksekød, der kan være meget godt for dig. Ekstraordinært kraftfuld, Trenbolone er et 19-nor anabolsk steroid, der er yderst anabolsk og androgen; lige i begge dele. Så kraftigt er Trenbolone-hormonet 500 gange mere anabolisk end testosteron såvel som 500 gange mere androgent, og da testosteron allerede er meget anabolsk og androgen, bør dette give dig en god idé om, hvor kraftfuld Tren virkelig er.

Oprindeligt udviklet til at oksede husdyr, blev Trenbolone-hormonet først fundet i dets Finaplix (Fina) pelletsform; en simpel subkutan veterinærimplantatpellet, der består af terbolonehormonen. Selvom disse små pellets viste sig at være uvurderlige for husdyrene, viste det sig snart, at det var godt for mænd, der ville opnå det samme resultat. Selvfølgelig ville det ikke tage lang tid, før en injicerbar form blev udviklet, men i dag køber mange præstationsforstærkere stadig de gamle Finaplix-pellets og omdanner dem til en injicerbar løsning til personlig brug.

Siden oprindelsen forblev trebolone en favorit blandt præstationsforstærkere i mange cirkler, og indtil i dag har der ikke været nogen steroid, der kan overgå det. Mens testosteron er meget magtfuldt i sig selv og langt mere acceptabelt i generel forstand, bivirkninger bortset fra, hvis der nogensinde var en perfekt steroid, det er og altid har væretTrenbolon.

En virkelig alsidig steroid Tren kan med succes bruges i både bulking og skærecykler. Perfekt til at tilføje masse og styrke og måske endda bedre med hensyn til at yde ekstrem konditionering er der virkelig ingen steroid, der ligner Tren, men inden brug begynder et relevant spørgsmål, hvad skal terbolondoserne være til en bestemt cyklus? Trenbolondoser er på ingen måde sat i sten og kan variere ret dramatisk fra person til person.

Da vi vil se, at totale Trenbolon-doser kan ændres af flere faktorer, herunder, men ikke begrænset til, individuel forventning, individuel følsomhed, samlede mål og ønsker og endda efter den anvendte type Trenbolone; det er korrekt, Trenbolone-hormonet kan findes i mere end én form. Selvom det foregående forbliver sandt, er den samlede proces imidlertid ganske enkel, som du snart vil se, og med god forståelse kan du planlægge dine Trenbolone-doser i overensstemmelse hermed og opfylde dine mål med succes.

Begynder Trenbolon doser:

Hvis du aldrig har suppleret med Trenhormonet, før du er i en godbid, da du finder meget få steroider nøje sammenligne. Mens der er flere former, hvorfra man skal vælge begyndere, tilrådes det at holde sig til Trenbolone-acetat (Tren-a), og i sandhed vil dette være vores foretrukne form i de fleste alle tilfælde. For begyndere vil vi først og fremmest vælge Tren-a som et middel til beskyttelse. Tren kan være en meget hård sammensætning, og som sådan, hvis der opstår problemer, er det den Tren-en form, du vil have i dit system. Tren-a er en lille esterform, der vil rydde fra dit system meget hurtigt, når det er afbrudt; det samme kan ikke siges om større esterbaseformer som Trenbolone-Enanthate (Tren-e).

Som nybegynder ønsker vi at holde dosis noget lav; samlede Trenbolon-doser for en første gang bruger vil normalt falde i 50 mg hver anden dag (eod) rækkevidde. Mens 50 mg / eod er en lav slutdosis, er den stadig meget kraftig og vil medføre ændringer i en fysik, der intet mindre end at blæse i tankerne. Selvfølgelig vil mange gerne have mere og det er fint, men det er meget vigtigt at holde dine første Trenbolon-doser på den lave ende for at finde ud af, hvordan din krop reagerer. De fleste af Tren-brugere vil være fine, men igen, da dette steroid kan være hårdt dem, der falder bytte for grimme bivirkninger, ikke vil have for meget i deres system, hvis dette skulle opstå.

Veteran Trenbolone doser:

Når du har fået en cyklus eller to under dit bælte, og du finder ud af, at du vil have lidt mere, hvis du antager, at du har håndteret denne hormonelle forbindelse godt, vil dette være tiden, hvor de samlede Trenbolon-doser kan øges. Husk, at du ikke behøver at øge den samlede dosis; mange, og vi mener, at mange vil være i orden med doseringen på 50 mg / eod og finder ud af, at dette er al den trænge, de nogensinde har brug for. For dem, der mere generelt ønsker, er det næste trin i området 75 mg-100 mg / eod, hvor 100 mg / eod er langt mere almindeligt sted; igen, vi taler om dem, der supplerer med Trenbolone-Acetate-formen.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • anavar-bivirkninger-kob-steroider-45

 

For dem, der ønsker endnu mere, kan totale Trenbolon-doser øges til 100 mg hver dag (redigeres) og øges til dette niveau ganske almindeligt hos mange veteranbrugere. Sådanne Trenbolon-doser kan være meget effektive, men du skal forstå, at de kan være noget problematiske hos dem, der er følsomme over for bivirkninger. Alligevel er dette den højeste dosis, vi nogensinde kan anbefale, men vi kan ikke anbefale det direkte på grund af den hårde karakter; dette er noget, du skal beslutte selv.

Samlet varighed:

Når du har tænkt på de samlede Trenbolone-doser, du vil bruge, skal du planlægge den samlede brugstid. Som regel finder du 6 ugers brug at være den minimale tidsramme for brug, hvis du virkelig skal modtage nogen fordel. Selvom 6 uger er en meget kort tidsramme finder de fleste 8-10 uger at være langt mere effektive, idet 8 uger er et mere almindeligt sted og generelt det mest tolererede. Selvom området 8-10 uger generelt vil være godt tolereret, kan nogle finde 12 ugers total anvendelse til tider berettiget, men de fleste finder skiftende forbindelser ved 8-10 ugers mærket for at være mere egnede, hvis deres cyklus skal fortsætte forbi denne 8-10 uges markering blot i effektivitetens navn.

Andre former:

Uden spørgsmål er Trenbolone-Acetate den mest anvendte Tren-form på grund af tilgængelighed og dens stabile og mere kontrollerbare karakter. Der er dog andre former for Trenhormon til rådighed, og hvis du vælger at bruge dem, skal du forstå, hvordan du planlægger dine Trenbolon-doser i denne henseende. Af de forskellige former er Tren-a den mindste esterbaseform, og de samlede doser, vi har diskuteret, er baseret på denne form.

Hvis du ønsker andre former, skal du blot justere doseringen baseret på den vedlagte ester; jo større esteren der er knyttet, jo mere masse tager den op i forbindelsen, og jo mindre aktivt hormon er der pr. ml. Ved blot at måle esteren, der er i forbindelsen, kan du justere Trenbolone-doserne til at imødekomme dine behov, så de falder på linje med det, der er diskuteret her. Ikke desto mindre, da Tren-a er meget tilgængelig og den mest kraftfulde og effektive af de forskellige former, tilrådes de fleste simpelthen at holde sig til det; hold det enkelt, da der ikke er nogen fordel ved at komplicere ting.

Trenbolone Dosering

Trenbolone Dosering

Trenbolone Dosering Referencer

  1. https://books.google.com.tr/books?id=szFYAAAAYAAJ&redir_esc=y
  2. https://books.google.com.tr/books?id=JM6oBwAAQBAJ&pg=PA171&redir_
  3. https://books.google.com.tr/books?id=BCw1OUlrT-QC&pg=PA88&redir_esc=y#v=onepage&q&f=falseesc=y#v=onepage&q&f=falsehttps://signon.publishing.service.gov.uk/users/sign_in

 

Se Også :

Trenbolone Kur