Trenbolone Enanthate

Trenbolone Enanthate ramte først markedet som svar på det ophørte Parabolan (Trend-hex) og har været en favorit blandt mange performanceforstærkere lige siden. Som et Trenbolone-baseret hormon vil Trenbolone Enanthate give de samme kvalitetstræk som dets mere populære fætter Trenbolone-Acetate.

Mens der er et par mindre forskelle mellem de to, drejer det sig mest om esteren, og hvordan det påvirker administration og total aktiv varighed. Ligesom med den korte esterversion kan Trenbolone Enanthate bruges i enhver cyklus; de fleste vil imidlertid bruge denne form i bulkingperioder på grund af generelt brug af andre lange esterbase-steroider; det holder simpelthen tingene enkle. Lad os tage et kig på denne populære forbindelse og bestemme, om det er rigtigt for dig.

Trenbolone Enanthate vs. Trenbolone-Acetate

Som alle Trenbolone-former er Trenbolone Enanthate medlem af 19-nor klassen af anabole steroider og har også en anabolske bedømmelse på 500 og en androgen rating på 500. Dens direkte natur, som den fungerer, er ikke anderledes end med nogen anden form med undtagelse af at esteren skaber et par bemærkelsesværdige ændringer. En lang esterbase-steroid Trenbolone Enanthate har en aktiv halveringstid på ca. 10,5 dage. Jo mere populært Trenbolonacetat-acetat har en halveringstid på cirka kun 3 dage, og som du kan se er dette en enorm forskel.

Ved den ester, der er knyttet, skal Trenbolone Enanthate ikke injiceres så ofte som acetatformen. Med Acetat-form udføres injektioner normalt hver anden dag med nogle forstærkere, der når hyppige administrationsniveauer hver eneste dag. Dette er ikke tilfældet med den lange esterbase Enanthate-version, blot på grund af den forlængede halveringstid.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • anavar-bivirkninger-kob-steroider-45

 

Mest Trenbolone Enanthate brugere vil finde to gange om ugen injektioner for at være alt, hvad de har brug for, mens nogle vælger at injicere kun en gang om ugen. Hvis der nogensinde var en fordel, at Trenbolone Enanthate overførte sin sammenlignelige Acetatform, er det i injektionsfrekvens. Ingen kan lide at være en pindepude, og med Trenbolone Enanthate behøver du ikke være det.

En anden forskel er i den samlede milligram styrke. Trenbolone-acetat er mere potent på milligram til milligram-basis; dog kan man modtage den samme mængde aktivt hormon ved blot at justere dosis. For eksempel vil 100 mg Trenbolone-Acetate give brugeren 87 mg af det faktiske Trenbolone hormon, mens 100 mg Trenbolone Enanthate vil give brugeren 72 mg af det faktiske Trenbolone hormon. For at nå det samme niveau af styrke ved hjælp af Trenbolone Enanthate kunne man simpelthen tage lidt mere for at udgøre den forskel, som optages af massen af Enanthate-esteren.

Ved denne måde at tænke og bruge lidt simpel matematik kan vi nemt sige, at der ikke er nogen forskel i de to forbindelser; det, der dukker op på papir, oversættes dog ikke altid direkte til det virkelige liv. Mange præstationsforbedrere viser simpelthen bedre fremskridt med Acetat-formen, selv når doseringen matches med Enanthate-versionen, og uanset hvilket papir der måske siger, kan du ikke argumentere for det, der er lige foran dit ansigt. For at starte den kortere ester rammer du hurtigere, men vigtigere er det meget lettere at opretholde stabile blodniveauer med en kortere ester, når injektionsfrekvensen er op til pari.

Til sidst

Slutspil er simpelt; Trenbolone-Acetate er den mere overlegne Trenbolone-form, men hvis Trenbolone Enanthate er, hvad du har til rådighed, vil det være tilstrækkeligt; når alt kommer til alt, er Tren bedre end ingen Tren uanset form. Under alle omstændigheder kan de samme generelle resultater opnås med begge former. Du kan blive større og blive stærkere ; Du kan nå nye niveauer af suveræn konditionering med begge former.

Hvis du har læst dette indtil videre, er du måske under indtryk af, at vi antyder, at Trenbolone Enanthate ikke er en god steroid, og hvis det er det, du tænker, skal du læse dette igen. Til alle intense formål er Tren simpelthen Tren lige som testosteron er testosteron; Imidlertid ser esteren, der er knyttet til Tren, ud til at gøre lidt mere forskel i tilfælde af Trenbolone, og hvis du kan forstå det, så kan du forstå, hvordan du bedst supplerer dine behov.

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Enanthate

Referencer

  1. https://books.google.com.tr/books?id=7eVVK3vfAc0C&pg=PA69&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  2. https://en.wikipedia.org/wiki/Toxicological_Sciences

 

Se Også :

Trenbolone Kur