Trenbolone Finaplix

Det er et almindeligt spørgsmål, du læser på anabolske steroid-opslagstavler, og hvis du lytter nøje, vil du høre det i mange fitnesscentre, og det drejer sig om Trenbolone Finaplix. Trenbolone Finaplix er en af de mest populære steroider gennem tidene, simpelthen fordi det er en af de mest magtfulde og efter vores mening og efter mange andres mening den største største anabolske steroid nogensinde.

Så hvad er Trenbolone Finaplix? Kort sagt er udtrykket lidt unøjagtigt, da Finaplix simpelthen er Trenbolone eller rettere en bestemt form for Trenbolone-Acetate og er defineret af dens tilstand for administreret levering. Mens en meget populær steroid Trenbolone Finaplix ikke længere er tilgængelig, er dens fætter Finaject ikke, men selvfølgelig er Trenbolone selv stadig tilgængelig. Lad os se på forbindelsen og give nogle specifik forståelse.

Hvad er Trenbolone Finaplix?

Finaplix er simpelthen en veterinær subkutan kvægimplantatpellet, der består af det aktive hormon Trenbolone-Acetate; -en 19-anabol steroid af enorm anabolske og androgene kræfter. Dette er den reneste form af Trenbolone, der nogensinde har ramt markedet, og i mange årtier har mange atleter især i bodybuilding-kredse taget de samme pellets og omdannet dem til en injicerbar løsning.

Selvfølgelig var en gang en injicerbar modstykke til Trenbolone Finaplix tilgængelig i form af Finaject, men den er ikke længere fremstillet. Alligevel kan du stadig finde Fina-pellets, som du kan konvertere til din egen injicerbare løsning, men den rene Trenbolone Finaplix såvel som Finaject er en ting fra fortiden, og enhver leverandør, der hævder at levere en af dem, er en leverandør, du skal være meget leery af.

Fordele ved brug

Fordelene ved Trenbolone Finaplix er de samme som enhver Trenbolone-form. Trenbolone Finaplix kan være perfekt til en bulkingcyklus og perfekt til en skærecyklus med skæring, der modtager den ultimative fordel. Fordelene ved denne meget potente og rene anabolske steroid inkluderer, men er ikke begrænset til:

Trenbolone Finaplix

Trenbolone Finaplix

 • Øget Muskelmasse
 • Øget Styrke
 • Nedsat kropsfedt
 • Højeste betingelse
  • Hårdhed
  • Forøget vaskularitet
  • Generelt mere muskuløs udseende
 • Forøget genopretningsgrad (heling)
 • Øget produktion af naturlig IGF-1
 • Øget frekvens af næringseffektivitet (fodereffektivitet)

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

 • væksthormon-1

 

Som du nemt kan se, er der nogle temmelig fantastiske fordele, og for det meste indeholder den lille liste næsten enhver fordel, enhver præstationsforbedrer nogensinde kunne ønske sig. Selvfølgelig ved vi allerede, hvad du tænker; hvad nyttigt er denne liste, hvis Trenbolone Finaplix ikke længere er tilgængelig? Godt spørgsmål, men husk, selvom Finaplix er afbrudt Trenbolonacetat-acetat er stadig bredt tilgængelig, og da Finaplix simpelthen er Tren-a går de to stort set hånd i hånd.

Referencer

 1. https://www.drugs.com/international/trenbolone.html
 2. https://books.google.com.tr/books?id=szFYAAAAYAAJ&redir_esc=y

 

Se Også :

Trenbolone Kur