Trenbolone og Parabolan

Trenbolone og Parabolan er to af de mest populære steroider gennem tidene. I flere årtier har Trenbolone og Parabolan været populære inden for bodybuilding og gymnastikrotte cirkler på grund af de visuelle effekter, de kan give. Når det kommer til Trenbolone og Parabolan er der noget, som mange ikke kan forstå; Parabolan er simpelthen en form for Trenbolone, og den er defineret af den ester, der er knyttet.

Da Parabolan-formen var så populær blandt mange bodybuildere på elitniveau i så mange år, har det imidlertid udviklet sig en smule af en kult som at ligner den måde, hvorpå første . Som du forstår, der er flere Trenbolone-former, og selvom vi er overbevist om, at Acetate-versionen er den overlegne form, og vi ikke er alene i denne tankegang, så lad os se på Trenbolone og Parabolan og give dig de oplysninger, du har brug for.

Trenbolon og Parabolans historie

Parabolan er et anabolsk androgen steroid, der rammer hylderne i en ret kort periode. Da Parabolan er Trenbolone, går selvfølgelig Trenbolone og Parabolan hånd i hånd. Som ved dens eksistens, hvori det er defineret, er Parabolan Trenbolone-Hexahydrobenzylcarbonat, der ofte kaldes.

Som ved den tilsigtede fremstillede form blev den oprindelige Parabolan-form doseret til 76 mg / ml, hvorved brugeren tilvejebragte 50 mg ren Trenbolone-ren amp, der blev injiceret med den resterende mængde af opløsningen som Hexahydrobenzylcarbonatesteren.

Som du forstår, er Parabolan naturligvis ikke længere tilgængelig, da den originale fremstillet af Negma var meget kortvarig. Når de var ophørt, som forventet, ramte forfalskninger markedet, og kort efter blev Parabolan en af de mest forfalskede anabolske steroider gennem tidene. Siden den tid har der været adskillige underjordiske laboratorier, der er begyndt at fremstille deres egen Tren-Hex-form og af høj kvalitet.

Trenbolone og Parabolan – Det bedre valg

Når vi undersøger Trenbolone og Parabolan, mens Parabolan havde massiv popularitet på én gang, er vi af den faste overbevisning, at Trenbolone-Acetate er det overlegne valg, men på samme tid er der absolut intet galt med Parabolan. Se på det sådan; i Tren’s verden er Trenbolone-Acetate en filet, men Parabolan er stadig en solid New York Strip.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-bivirkninger-arnold-swarzenegger

 

Uanset hvilken form du vælger, hvis du antager, at det er et legitimt produkt, modtager du det samme Trenbolone-hormon, hvor de største forskelle er i den samlede masse af forbindelsen og halveringstiden, hvilket påvirker injektionsfrekvens og total aktivitet.

Hvis vi ser på de mest almindelige tre former, Trenbolon Acetate-acetat (Tren-a), Parabolan (Tren-Hex) og Trenbolon Acetate-Enanthate (Tren-e) vi finder, at Tren-a er den hurtigst fungerende og kortest levede med hensyn til varighed, Tren-e er den største esterbase og længst levede med Tren-Hex falder i midten. For at give forståelse skal Tren-a injiceres hver anden dag til endda dagligt i nogle tilfælde, mens Tren-Hex vil være egnet til 2 injektioner pr. Uge, hvor Tren-e kan holdes ved en enkelt injektion pr. Uge .

Bundlinjen

Uanset formen er det aktive hormon det samme, men i tilfælde af Trenbolone og Parabolan vil mange brugere finde stabiliteten med hensyn til de maksimale blodniveauer for at være overlegen med Tren-a; den mindre hyppige injektionsplan, som Parabolan sørger for, kan imidlertid være en meget velkommen egenskab. Under alle omstændigheder, når du vælger mellem enkel Trenbolone og Parabolan, betaler du meget mere for Parabolan, simpelthen på grund af den mystik, som den altid har haft.

Trenbolone og Parabolan

Trenbolone og Parabolan

Referencer

  1. https://books.google.com.tr/books?id=JM6oBwAAQBAJ&pg=PA171&redir_
  2. https://books.google.com.tr/books?id=BCw1OUlrT-QC&pg=PA88&redir_esc=y#v=onepage&q&f=falseesc=y#v=onepage&q&f=falsehttps://books.google.com.tr/books?id=5GpcTQD_L2oC&pg=PA1636&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  3. https://books.google.com.tr/books?id=tsjrCAAAQBAJ&pg=PA279&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false

 

Se Også :

Trenbolone Kur