WINSTROL

Uden tvivl Winstrol (Stanozolol) er en af de mest populære og uden tvivl en af de mest kendte anabolske androgene steroider gennem tidene. Af alle de anabolske steroider er det ofte dem, der ikke ved meget om dem, hvis de kender til nogen faktisk steroid. Oprindeligt udviklet af Sterling-Winthrop Laboratories, dette er en anabol steroid, der har lavet nyhedsoverskrifter flere gange i næsten tredive år; ofte når højprofilerede atleter er bustede, vil dette være den nævnte anabolske steroid. Der har aldrig været noget tilfælde så højt som de olympiske lege i sommeren 1988, da den canadiske sprinter Ben Johnson testede positivt for steroidet. Mange peger på denne begivenhed som den katalysator, der ville føre til, at den amerikanske regering klassificerer anabole steroider som kontrollerede stoffer; vi er tilbøjelige til at blive enige.

En dihydrotestosteron (DHT) baseret anabole steroider, Winstrol er en af de få anabolske steroider, som vi med sikkerhed kan sige, er praktisk talt ubrugelig som et massefremmende middel; når det kommer til Winstrol, er det at klippe og styrke dets spil. Dette gør Winstrol til en langvarig favorit blandt mange gymnastikrotter, der ønsker at skære op til stranden, såvel som en favorit for mange konkurrencedygtige bodybuildere, der leder efter en hård fysik, når de står på scenen. Selvfølgelig er det, der har gjort det berømt, dets styrkeegenskaber, og det er netop derfor, at så mange atleter bruger det. Med Stanozolol , det aktive steroide hormon, der er Winstrol, kan atleten blive hurtigere og stærkere uden ekstra masse, og for mange atleter er dette uvurderlig.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • halotestin-bivirkninger-2

 

Fås som oral Winstrol, injicerbar Winstrol eller Winstrol Piller, til alle intense formål ud over administrationens art er der ingen forskel. Begge giver de samme træk og fordele, begge er C17-alfaalkylerede (C17-aa) anabole steroider, og begge har de samme mulige bivirkninger. Ud over administration er den eneste forskel, der er værd at bemærke, i halveringstiden; injicerbar Winstrol har en aktiv halveringstid på ca. 24 timer, medens den orale tablet har en aktiv halveringstid på ca. 9 timer.

Ud over dens grundlæggende karakter er en ting, der gør Winstrol så speciel, at det er en af de få anabolske steroider, der kan bruges sikkert af mange kvinder. Kvinder har ofte en vanskelig tid med anabole steroider på grund af virilisering, men Winstrol (Stanozolol), som det ofte er kendt, har en meget lavere viriliseringsvurdering. Foretag ingen fejl, virilisering kan stadig forekomme, dens vurdering er større end Anavar; Imidlertid kan det med ansvarlig anvendelse normalt undgås.

Når det kommer til bivirkningerne af Winstrol, vil de være de samme som de fleste DHT-steroider; Winny er imidlertid kendt for at være lidt hård på kolesterol, hvilket gør en sund kost og nødvendigt med ansvarlig brug. Som en C17-aa anabole steroid er dette endvidere en af de mere leversteroider på markedet, og dette gælder for de orale og injicerbare former. injicerbar Winstrol (stanozolol) er en af de få injicerbare steroider, der bærer en hepatotoksiske naturen, og derfor skal brug nødvendigvis være kortvarigt, hvis vi skal forblive i sikkerhed.

Mens det er en fantastisk steroid til forbedring af atletisk præstation, vil langt de fleste, der supplerer, gøre det til fysikrelaterede formål, og for at nyde sådanne fordele er det normalt bedst at allerede være lidt mager. De hærdende og fysiske forbedringsegenskaber skinner ikke gennem et lag kropsfedt, og det betyder, at brug normalt vil være bedst mod den sidste halvdel af en diæt. Naturligvis, Winstrol vil faktisk hjælpe dig med at miste noget af det fedt, du holder fast på; faktisk er det undertiden ordineret til dem, der lider af fedme på grund af hormonel ubalance. Ud over fedme bruges Winstrol også til behandling af anæmi, angioødem og tilstande, hvor alvorligt styrketab kan have fundet sted; virkelig en fantastisk steroid.

Med alt dette i tankerne ønsker vi at tage et kig på Stanozolol-hormonet; vi vil se på alt, hvad Winstrol har at tilbyde, hvordan det kan bruges, hvad det gør, og selvfølgelig, hvordan det kan bruges sikkert for at nå de ønskede mål. Vi gennemgår Winstrol-cyklusplanlægning og de forskellige former; vi vil endda se specifikt på kvindelig winstrol-brug såvel som de bedste mærker på jorden. Når det kommer til Winstrol (Stanozolol), kan alt hvad du behøver at vide findes lige her.

 

Se Også :

Winstrol Kur