Winstrol Dosering

Hvis du vil supplere Stanozolol-hormonet, hvis du har succes og forbliver sikker, har du brug for de rigtige Winstrol-doser. Heldigvis er Winstrol-doser for det meste ret ligetil; vi vil ikke finde et så stort spaltelement sammenlignet med testosteron og mange andre anabolske steroider.

En af grundene til denne ligetil natur er fordi kun så meget Stanozolol kan bruges, hvis vi skal forblive sikre på grund af dens stærke hepatotoksiske natur. Naturligvis igen er vi mødt med formue på vores side, da det ikke vil tage usædvanlige store Winstrol-doser for at give de ønskede resultater; faktisk kan lidt gå langt. Med dette i tankerne vil vi dykke ned i de rigtige doseringsplaner, du har brug for, baseret på formålet med brug, der starter med mandlig klipning og atletisk præstation, og derefter kvindelige Winstrol-doser.

Skæring af Winstrol-doser:

Da skæring er det mest almindelige formål med anvendelse, vil Winstrol-doser af denne art være de vigtigste, vi diskuterer. Til dette formål finder de fleste mænd en dosering på 50 mg for at være perfekt hver anden dag til daglig basis. De fleste mænd vælger at gå med den daglige rutine; Hvis du imidlertid har et produkt af høj kvalitet i hånden, kan du blive overrasket over at se, hvor gavnlig en sådan lille mængde kan være.

Med dette i tankerne er 50 mg hver anden dag vores minimum, og 50 mg hver dag er vores generelle maksimale dosis, men vi kan gøre en undtagelse. For de virkelig avancerede, såsom en hardcore-konkurrencedygtig bodybuilder, kan Winstrol-doser på 100 mg per dag i cirka to uger være acceptabelt og ganske gavnligt.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • anavar-bivirkninger-kob-steroider-45

 

Hvis der bruges sådanne doser, er det bydende nødvendigt, at du ikke overgår to samlede uger til dette beløb, og bør kun gøre det i dine sidste to uger; hvis der er behov for mere, er det sandsynligvis fordi du simpelthen ikke er i form.

Da dette er doserne, skal du også huske på den samlede brugstid. De fleste mænd finder, at seks til otte uger Stanozolol-brug er mere end nok, og sådanne brugsvarigheder bør aldrig overgås, hvis leveren skal forblive sund. Husk, at dette er en ekstremt hepatotoksisk anabole steroid, og dette gælder for den orale og injicerbare form, og som sådan er ansvarlig brug et must. Da dette er tilfældet, er det eneste tidspunkt at bruge Winstrol til dette formål i slutningen af din skærecyklus.

Atletisk forbedring af Winstrol-doser:

Når det drejer sig om atletisk forbedring af Winstrol-doser, skal de samme regler som ovenfor med hensyn til den samlede brugsvarighed gælde, men doserne i sig selv vil have en lille variation. For at få et løft i styrke vil 25 mg hver anden dag få jobbet gjort; naturligvis kan mere bruges. 50 mg hver anden dag er meget almindeligt sted, og normalt skal alle de Stanozolol du har brug for for at se de ønskede resultater. Alligevel kan 50 mg hver dag bruges, men med et produkt af høj kvalitet er det usandsynligt, at du vil se en stor forskel med hensyn til styrke mellem hver anden dag og daglige doser af dette beløb. Af denne grund er 50 mg hver anden dag en solid standard at gå efter; vil du modtage den styrkeforøgelse, du leder efter, og samtidig belastning kun leveren med halvdelen af den stress, der er almindelig ved brug af skæring.

Winstrol doser til kvinder:

Da Stanozolol-hormonet er en af de få anabolske steroider, der kan bruges af kvinder, er dette et vigtigt emne; dog bliver de rigtige Winstrol-doser endnu vigtigere her, da den mindste fejlinformation vil føre til viriliseringssymptomer. For de fleste kvinder bør Winstrol-doser på 10 mg hver anden dag være så høje som de går, og al den Stanozolol, de nogensinde har brug for; dette gælder for skæring og atletisk forbedring.

Winstrol Dosering

Winstrol Dosering

Hvis der nydes 10 mg hver anden dag med et positivt svar, og der ønskes mere, kan 12,5 mg hver anden dag overvejes; en sådan dosering bør dog aldrig overgås. Doser over dette mærke øger din risiko for viriliseringssymptomer meget, og der er næppe en kvinde i live, der vil nyde sådanne virkninger. Endvidere bør brug i de fleste tilfælde begrænses til fire ugers total brug for at bekæmpe virilisering; seks uger kan tolereres af nogle, men meget få kvinder finder behov for at gå ud over fire uger med total brug. Under alle omstændigheder, hvis viriliseringssymptomer af en eller anden grund begynder at vise, skal du straks afbryde brugen, og de vil forsvinde; ignorere dem, og de kan meget vel blive permanente.

Winstrol Dosering Referencer

  1. https://books.google.com.tr/books?id=vjFzBwAAQBAJ&pg=PT262&redir_esc=y
  2. https://books.google.com.tr/books?id=w4ZUJAdleTsC&pg=PA358&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  3. https://www.accessdata.fda.gov/scripts/cder/daf/
  4. https://www.federalregister.gov/documents/2014/05/20/2014-10415/oral-dosage-form-new-animal-drugs-change-of-sponsor

 

Se Også :

Winstrol Kur