Winstrol Tabletter

Hvad er Winstrol tabletter?

Winstrol tabletter er det langt mest populære Stanozolol produkt på markedet; når alt kommer til alt er det meget mere tiltalende at sluge en lille winstrol-fane end at injicere dig selv dagligt. Mens de er i en oral snarere end injicerbar form, er de grundlæggende træk og funktioner i Winstrol Tablets de samme som dens Depot-modstykke, og dette fører os til to vigtige spørgsmål; hvorfor har to former, og hvorfor skal du overveje den ene over den anden? Dette er spørgsmål og mere, vi vil svare på, men inden vi gør det, går vi foran og besvarer det vigtigste spørgsmål af alle; ja, du skal altid vælge Winstrol-tabletter, når det er muligt; bare rolig, det vil alle give mening, når vi går sammen.

Winstrol tabletter – Styrke svarer ikke til Superiority

Der er ingen måde at benægte det; Winstrol-tabletter er mindre potente pr. Milligram end dets injicerbare modstykke, men Winstrol-tabletter er stadig vejen at gå. Forskellen i styrke er ubetydelig, og vigtigere er Winstrol-tabletter normalt mere sikre baseret på den injicerbare formstilstand. Som du forstår, injiceres Winstrol Depot i vand, ikke olie som de fleste injicerbare steroider, og dette gør bakterier til en ægte bekymring. Med hensyn til Winstrol-tabletter er dette overhovedet ikke et problem; det er jo bare en winstrol-pille. Kort sagt kan du modtage de samme resultater fra begge sider, men baseret på brugervenlighed og det mulige bakterieproblem er Winstrol Tablets den eneste vej at gå.

Winstrol tabletter Hepatotoksicitet

Winstrol tabletter er en af de mest hepatotoksiske anabole steroider på jorden, og det anbefales forsigtighed. Årsagen til denne hepatotoksiske karakter skyldes en strukturel ændring af hormonet i den 17. kulstofposition, der gør det muligt at overleve den første passage gennem leveren; uden denne ændring ville hormonet stort set blive ødelagt, før der kunne opnås nogen fordele. Dette er en almindelig praksis med de fleste orale anabole steroider, hvilket giver dem etiketten C17-alfaalkyleret (C17-aa); imidlertid er C17-aa-naturen også meget almindelig med mange ikke-steroide medikamenter og endda mange medicin over disk. dette er ikke en slags fænomener, der kun er forbundet med anabole steroider.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • anavar-bivirkninger-kob-steroider-45

 

Som den hepatotoksiske karakter af Winstrol tabletter er stærke, på dette grundlag kan du vælge den injicerbare Depot-form; Imidlertid er injicerbar Winstrol også en C17-aa anabole steroid og en af de få injicerbare steroider, der bærer en sådan karakter. Naturligvis er dens hepatotoksicitet lidt mindre end winstrol-pilleform, men ikke meget, og baseret på de tidligere nævnte faktorer er det ikke en stor nok forskel til at gøre det til den overlegne form.

Administration af Winstrol tabletter

Administration af Winstrol-tabletter: Winstrol-tabletter er det samme Stanozolol-hormon som den injicerbare Depot-version; de samlede træk, handlingsmåde og alt derimellem forbliver de samme. Selv om det er sandt, har Winstrol tabletter en meget kortere halveringstid på grund af dens tilstand af hvile natur; injicerbar Winstrol har en aktiv halveringstid på cirka 24 timer, mens Winstrol Tablets har en aktiv halveringstid på ca. 9 timer. Af denne grund bliver mænd nødt til at administrere Winstorl-piller-versionen dagligt; hver anden dag kan være tilstrækkelig til atletisk forbedring, men til fysikrelaterede formål dagligt vil være bedst. Hvad angår kvinder, er hver anden dag alt, hvad der kan anbefales ved de nævnte lave doser, hvis virilisering skal undgås.

Winstrol Tabletter

Winstrol Tabletter

Kvinder og Winstrol tabletter

Når det gælder kvindelig Stanozolol-brug, er Winstrol-tabletter den eneste form, der giver mening. Injicerbar Winstrol kommer normalt doseret ved 50 mg / ml; nogle underjordiske laboratorier doserer den endnu højere. Dette kan gøre dosering meget vanskelig for kvinder; når alt kommer til alt er den normale kvindelige dosis 10 mg hver anden dag, hvor 12,5 mg hver anden dag er det maksimale. Af denne grund skal tabletter endnu en gang være valget; Winstrol-tabletter findes ofte i fanene 2,5 mg, 5 mg og 10 mg, og dette gør det til et perfekt valg for kvinder, der vælger at bruge denne steroid.

Winstrol Tabletter Referencer

  1. https://books.google.com.tr/books?id=w4ZUJAdleTsC&pg=PA358&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  2. https://www.biomedtracker.com/
  3. https://books.google.com.tr/books?id=_J2ti4EkYpkC&pg=PA3067&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false

 

Se Også :

Winstrol Kur