Winstrol Vægttab

Når vi tænker på anabolske steroider, er det ikke almindeligt at forbinde dem med vægttab; når alt kommer til alt er pælning på pund massiv muskelmasse en af de første ting, du tænker på, når du hører ordet. Selvfølgelig forstår de, der forstår anabole steroider, det er simpelthen en grov misforståelse; der er faktisk mange grunde til, at folk supplerer med anabole steroider i en præstation og terapeutisk forstand. Mens steroider helt sikkert bruges til at fremme muskelmasse, bruges de ofte i det, der er kendt som skærecykler, og der er ingen massefremme i en skærecyklus. I en skærecyklus sænker du dine kropsfedtniveauer, mens du holder fast i alt det muskelvæv, du kan, så der kan vises en bedre fysik. Til dette formål kan Winstrol-vægttabsplaner være perfekte, og hvis du tvivler på denne tvivl ikke mere; når alt kommer til alt Winstrol vægttabsplaner er faktisk noget almindeligt sted i terapeutiske behandlinger af fedme.

 

Skæring af Winstrol-resultater

Mærkning af anabole steroider bulker eller klipper steroider er en almindelig praksis, men det er i de fleste tilfælde, det er meget unøjagtigt. For eksempel er testosteron ofte mærket som en bulkingsteroid, men det er bydende nødvendigt for de fleste mandlige skærecykler. Så er der Anadrol, og det er primært en fyldig steroid, men for konkurrerende bodybuildere kan det have et vigtigt og værdifuldt skæreformål. Derefter har vi steroider som Trenbolone, og ingen kan benægte det er en af de bedste skære steroider nogensinde; det er dog også et af de bedste bulkmidler. Så har vi Winstrol, og baseret på Winstrol-resultaterne kan vi passende mærke dette som en skærende steroid; det vil simpelthen ikke fremme masse.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • væksthormon-1

 

Kosten:

Winstrol-vægttabmål kan nås, men det gøres ikke med Stanozolol-hormonet alene; Vi beklager, du bliver stadig nødt til at gå i diæt. Som sådan skal du være i et kaloriunderskud for at miste kropsfedt; du skal forbrænde flere kalorier, end du spiser dagligt. Naturligvis, med Winstrol i dit system, vil dit stofskifte være stærkere, dine testosteronniveauer vil være højere igen, hvilket øger din stofskifte, men det bliver bedre. Winstrol er en fantastisk magert vævskonserver, og jo mere magert væv vi bærer, når vi bliver slankere, gør vores stofskifte kun hurtigere.

Hvad angår hvordan du spiser, for at din Winstrol-vægttabsplan skal være en succes, bør en diæt, der er lavt på kulhydrater og fuld af masser af omega-fedtsyrer, være dit første skridt; selvfølgelig skal det være fyldt med nok protein til at bevare dit eksisterende magre væv i videst muligt omfang. Når du diæter, er det første skridt at trække unødvendige kulhydrater ud for at reducere dine kalorier til det behov. du har kun brug for så mange kulhydrater om dagen for at komme igennem din aktivitet. Yderligere skal du ikke blive for båret med at sænke dit fedtindtag; kostfedt er faktisk ret anabolsk, og med sunde fedtstoffer forbedrer du kun den samlede plan. Som du husker fra bivirkningerne, kan din Winstrol-vægttabsplan naturligvis forårsage kolesterolproblemer, da Stanozolol er berygtet for at have denne effekt; det er grunden til, at omega-fedtsyrer er et must. Omega-fedtsyrer øger dine HDL-niveauer, og som et resultat vil dine LDL-niveauer blive reguleret.

Forbedr din Winstrol-vægttab

Der er mange måder at forbedre dit Winstrol-vægttab, og de mest kraftfulde måder inkluderer nogle af de mest kraftfulde hormoner gennem tidene. For den mandlige præstationsforbedrer er der ingen steroid, der kan være mere gavnlig i denne kapacitet end Trenbolone, og hvis du parrer denne brug med Human Growth Hormone (HGH), vil du se fedtet smelte fra din krop. Naturligvis er HGH ikke et anabolsk steroid, men andre steroider, der kan overvejes, inkluderer Masteron og Primobolan, og selvfølgelig enhver form for testosteron.

Winstrol kvindelige resultater

Så har vi yderligere muligheder af ikke-steroid og ikke-HGH art; vi taler om termogenik og skjoldbruskkirtelhormoner. Af disse varer er Clenbuterol og Cytomel dine to bedste indsatser, og for en kvinde er de de eneste ting, hun kan tilføje, der er blevet nævnt indtil videre med undtagelse af HGH til hendes Winstrol-vægttabsplan. Gør ingen fejl, alle de nævnte poster vil forbedre dine Winstrol-vægttabmål. Du har evnen til at forbrænde og miste en masse kropsfedt, men det vil ikke ske på egen hånd. Hvis du opbevarer overskydende kalorier hver dag, vil du ikke miste fedt; udvikle en plan, kontroller din diæt og se fedt smelte væk. Selvfølgelig forstår vi, at dette er et vanskeligt koncept for mange at forstå meget mindre acceptere; når alt kommer til alt ønsker vi at tro, at en Winstrol-vægttabsplan vil være den magiske løsning, men Winstrol er kun en steroid, et steroid baseret på hormoner, som din krop allerede producerer, men hvis du finder den magiske opløsning tillykke, vil du være meget rig.

 

Se Også :

Winstrol Kur