Clenbuterol til kvinder

Hvor god er det?

I verden af præstationsfremmende medicin (PED’er) er der adskillige ting, vi skal vælge fra. Når de fleste tænker på PED’er, tænker de næsten altid straks på anabolske steroider; en klasse af PED’er, der faktisk er meget dyb; anabole steroider repræsenterer en klassificering af et massivt udvalg af PED’er. Alligevel er der adskillige PED’er, der ikke er anabole steroider, mange af dem er overhovedet ikke anabolske, men når det kommer til PED’er, mens der er mange, er det, som kvinder med sikkerhed kan bruge, få. Af alle tilgængelige anabole steroider, og der er hundreder af former, er der kun en håndfuld kvinder, der kan bruge sikkert uden risiko for virilisering. Da dette er tilfældet, har mange kvindelige atleter og motionsrotter behov for andet alternativ, og i dette lys er Clenbuterol for kvinder altid et øverste valg.

I verden af præstationsfremmende medicin (PED’er) er der adskillige ting, vi skal vælge fra. Når de fleste tænker på PED’er, tænker de næsten altid straks på anabolske steroider; en klasse af PED’er, der faktisk er meget dyb; anabole steroider repræsenterer en klassificering af et massivt udvalg af PED’er.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-dosering-kob-steroider-10

 

Alligevel er der adskillige PED’er, der ikke er anabole steroider, mange af dem er overhovedet ikke anabolske, men når det kommer til PED’er, mens der er mange, er det, som kvinder med sikkerhed kan bruge, få. Af alle tilgængelige anabole steroider, og der er hundreder af former, er der kun en håndfuld kvinder, der kan bruge sikkert uden risiko for virilisering. Da dette er tilfældet, har mange kvindelige atleter og motionsrotter behov for andet alternativ, og i dette lys er Clenbuterol for kvinder altid et øverste valg.

Clenbuterol til kvinder er lige så sikker og effektiv som for mænd; faktisk kan vi gå så langt som at sige, at det er mere effektivt. Som en kraftfuld termogen har kvinder ofte sværere med at miste kropsfedt end mænd; ofte er deres stædige områder meget sværere at slippe af med, og Clenbuterol kan være svaret. Selvom det er sandt, mens Clenbuterol til kvinder kan give dem den kant, de leder efter, ligesom mænd, de stadig skal kost, men dette uheld i metabolisk aktivitet kan være netop det, de havde brug for.

Samlet brug:

Som en relativt sikker og kraftfuld termogen, skal Clenbuterol til kvinder stadig respekteres, hvis brugen skal forblive i sikkerhedsområdet. For de fleste kvinder finder de en startdosis på 20 mg per dag for at være alt, hvad de har brug for, og de kan holde på den samme dosis i en solid tre uger. På dette tidspunkt skal de øge doseringen 20 mg per dag, og de bliver nødt til at gøre det ca. hver tredje uge, så kroppen ikke tilpasser sig. Sådan anvendelse kan fortsætte på denne måde, indtil en dosering på 120 mg er opnået; nogle har muligvis ikke brug for at tage det så langt, men ingen bør nogensinde overgå det på grund af den mulige risiko for sådan langvarig brug såvel som de risici, der er forbundet med høje doser; se link, cyklus, dosering og bivirkninger.

 

Mærke navnFabrikantLand
AnabolBritish DispensaryThailand
methandrostenoloneAkrihinRusland
NaposimterapiRumænien

 

Clenbuterol til kvinder og ultimativ forbedring:

Hvis du er en kvinde, der prøver at miste lidt kropsfedt, kan Clenbuterol være svaret; Hvis du virkelig ønsker at tone op, kan du overveje at tilføje Human Growth Hormone (HGH), men hvis du vil tage det til et nyt niveau, vil planen løbe meget dybere. Det ultimative fitness-look, som mange er begyndt at nyde og stræbe efter, du satser på, at Clenbuterol for kvinder spiller en massiv rolle, men det er ofte langt fra det eneste. Sådanne kvinder bruger ofte den meget milde anabole steroid Oxandrolone, almindeligvis kendt under dets mest populære handelsnavn Anavar.

Med en Anavar og Clenbuterol-kombination vil det, der kan opnås med en fysik, overstige det, de fleste kunne håbe på; tilføj HGH og måske en lav dosering af et skjoldbruskkirtelhormon, og din fysik vil gå ind i det fantastiske område. Det bør noteres; alt dette under forudsætning af, at du ved, hvordan man korrekt koster og træner. Når Clenbuterol til kvinder møder et så sammenhængende forhold til andre PED’er, er mulighederne uendelige; for at give dig en lille forståelse, her er en prøveplan for, hvordan Clenbuterol til kvinder kunne implementeres i en diæt sammen med andre sådanne genstande. Dette er kun en prøve, du vælger muligvis ikke at bruge alle de anførte poster, men dette vil give dig en god idé.

Clenbuterol til kvinder og fejl:

Den største fejl, de fleste kvinder vil begå, er at tænke Clenbuterol vil gøre arbejdet for dem. Hvis du tager et par minutter at gå igennem dette sted, vil du hurtigt opdage, at Clenbuterol er en hjælp; det er ikke det samlede svar. Naturligvis vil mange kvinder, og det er langt mere almindeligt, tage det i den modsatte retning og faktisk sulte deres krop. Husk, at Clenbuterol har til formål at forbedre stofskiftet, og når du sulter dig selv, sænker du kun det; når du gør begge ting, er du bankede hoveder.

Clenbuterol til kvinder

Clenbuterol til kvinder

En anden fejl, mange kvinder begår, er at forsøge at bruge Clenbuterol som en mand; deres kæreste eller mand bruger det allerede, og de vil simpelthen efterligne ham. Mens det er massivt politisk ukorrekt at sige, er det stadig sandt; den kvindelige krop er på mange måder langt mere skrøbelig end en mands, og Clenbuterol for kvinder skal behandles som sådan. Der er virkelig ikke nogen stor forskel, men start- og slutdoserne er ikke så høje, og stigninger kan normalt forekomme lidt mindre ofte, hvis hun skal forblive sikker.

CLENBUTEROL Køb

Referencer

  1. https://www.ringtv.com/
  2. https://www.bbc.com/sport/athletics/42972647
  3. https://en.wikipedia.org/wiki/Food_Safety_and_Inspection_Service
  4. http://www.news.cn/
  5. https://en.wikipedia.org/wiki/Wayback_Machine

 

Se Også :

Clenbuterol Kur

 

Clenbuterol Køb