Clenbuterol Virkning

Clenbuterol, hvad gør det?

Virkningerne af Clenbuterol er kraftfulde handlinger, men som mange ting i livet er de ofte groft misforstået. Mange antager, at Clenbuterol kan gøre dette eller det, når det modsatte er sandt, men mere almindeligt vil de tage antagelser om virkningerne af Clenbuterol, som selvom de er baseret på sandheden overhovedet ikke er sande. Med dette i tankerne ønsker vi at fjerne myter og ukorrekt overbevisning og kun forlade dig med sandheden. Dermed forstår du endelig det fulde virkninger af Clenbuterol, og som et resultat vil du være i stand til at bruge denne bronchodilator med de rigtige forventninger. Det bør noteres; mens vi mærker alle falske antagelser som myter, vil nogle myter indeholde stærke elementer af sandhed, men vi vil have hele sandheden, og uden hele sandheden er det intet andet end en myte.

Fedtsvindende myter:

Clenbuterol Hydrochloride er et kraftfuldt termogent middel, og det vil helt sikkert hjælpe dig med at miste kropsfedt, men det er ikke så skåret og tørt, som mange mennesker har tendens til at tro. Der er et par myter, der drejer sig om virkningerne af Clenbuterol i denne henseende, og det er på tide at sætte dem i ro. Nogle af jer finder måske visse myter til at være latterlige. I dit tilfælde forstår du allerede Clenbuterol ret godt; det er dog vigtigt at huske, at der er masser af mennesker, der endnu ikke har nået dette niveau af forståelse.

– M Kære : Clenbuterol forbrænder og smelter fedt direkte. – Sandhed: Clenbuterol har ikke en direkte effekt på lipolyse på en måde at smelte fedt langt fra, men det vil stadig hjælpe i fedt-tabsprocessen. Sådan fungerer det er denne bronchodilator stimulerer Beta-2-receptorerne på sin side og stimulerer cellens mitokondrier til at frigive mere varme og derved øge vores stofskifte. Vi forbrænder nu kalorier og lagret energi med en højere hastighed; lagret energi, der repræsenterer lagret kropsfedt .

– Myte: Med Clenbuterol behøver du ikke diæt eller i det mindste ikke så hårdt. – Sandhed: Uanset hvem du er, skal du være i et kalorieunderskud, hvis du vil miste kropsfedt; specifikt skal du forbrænde flere kalorier, end du spiser. Hvis du bruger Clen, og du spiser flere kalorier, end du forbrænder på daglig basis, vil du ikke miste noget kropsfedt. Indrømmet, du får muligvis ikke noget mere fedt, dette vil afhænge af, hvor dit samlede kaloriindtag er, men du vil bestemt ikke miste noget. Virkningerne af Clenbuterol er faktisk kraftige, men for at miste lagret kropsfedt skal du diæt.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • halotestin-bivirkninger-2

 

– Myte: Clenbuterol vil medføre, at du mister muskelvæv og fedt, hvis det bruges uden anabole steroider. – Sandhed: Hvordan denne myte nogensinde er startet, er lidt forvirrende; ikke kun er det latterligt, Clenbuterol Hydrochloride bærer faktisk en anabolsk karakter, og anabolske (muskelopbygning) er det modsatte af katabolisk (muskelsvind). Alligevel når det kommer til virkninger af Clenbuterol i anabolisk forstand indgår vi endnu en gang en myteområde, og det vil være vores næste fokus.

Anabolske myter om Clenbuterol:

Clenbuterol Hydrochloride er helt sikkert anabolsk i naturen, og på papir kunne du forvente, at det er stærkt det; Virkeligheden er dog langt fra hvad der står på papiret. Den anabolske natur af Clenbuterol ser ikke ud til at have et stærkt magtniveau hos mennesker; i mange undersøgelser af rotter var denne oversættelsesmagt enorm, men mennesker er ikke rotter. Hvad myterne angår, er der virkelig kun en myte i dette tilfælde, og det er vævsbevaring under postcyklusterapi (PCT). Ideen er enkel; i løbet af din PCT, for dem, der ikke ved, at dette er en brugsperiode efter anabole steroidtilskud, vil du beskytte dine gevinster, der er opnået på cyklus på grund af denne bronchodilators kraftige anabolske egenskaber. Som vi sagde, er dette en myte, da sådanne egenskaber ikke vil oversætte til det virkelige livshandling for mennesker; den bedste ting du kan gøre for en PCT er at bruge en kvalitet selektiv østrogenreceptormodulator (SERM) og måske det potente peptid HCG sammen med en ordentlig diæt.

De negative virkninger Myten af Clenbuterol:

Virkningerne af Clenbuterol medfører nogle mulige bivirkninger, og stimulering er faktisk en reaktion, der kan være ret negativ og garanteret til en vis grad. Mens de fleste forstår dette, er Clenbuterol, det gode og det dårlige af alle virkningerne der er en på den negative side af hegnet, der ofte er sprængt ud af proportioner; hjertehypertrofi . Helt hypertrofi er en reel mulighed; Det er dog kun muligt, hvis du misbruger dette termogene eller har et underliggende eksisterende eksisterende problem. Hvad myten angår, siger myten, at dette er en risiko for enhver voksen, men sandheden er alt andet end. For den sunde voksne er den eneste måde, hjertehypertrofi er et problem på, hvis de bruger store doser i længere perioder eller moderate doser i længere perioder end anbefalet; se venligst Clenbuterol dosering og cyklusforbindelser.

Potensmyter fra Clenbuterol:

Som du forstår fra profilsiden og mange artikler på dette websted, virkninger af Clenbuterol er stærke, men det er dem, som kroppen let tilpasser sig sig. Som tilfældet antager mange, at kroppen tilpasser sig en enkelt dosering af Clenbuterol på kun få dage, og efter to uger eller deromkring vil den tilpasse sig til bronchodilatoren fuldstændigt. Som tilfældet er det derfor, mange stopper med at bruge, vente et par uger og derefter begynde igen; mens dette kan give de resultater, de leder efter, deres tanker er baseret på en myte. Ja, din krop tilpasser sig, men den samme Clenbuterol-dosis, uanset dosis, vil den holde stofskiftet forbedret i en god fem til endog seks uger. Ved udgangen af denne periode på fem eller seks uger er forbedringen muligvis ikke meget, men den er stadig forbedret.

Da dette er tilfældet, efterlader det et vigtigt spørgsmål; hvorfor tror så mange på denne myte? Som virkningerne af Clenbuterol inkluderer stærk stimulering, antager mange unøjagtigt, når virkningerne af stimuleringen under bronchodilatoren ikke længere fungerer. Forstå, selv om de stimulerende effekter vil falme hurtigt, har dette intet at gøre med den forbedrede metaboliske hastighed, og de bør ikke sættes i de samme kategorier.

Når det kommer til hvad det faktisk er, er flydende Clenbuterol og tabletformen begge de samme ting; begge er Clenbuterolhydrochlorid; den ene er simpelthen i flydende tilstand og den komprimeres til en tablet. Hvis produkterne begge er fremstillet korrekt, er der virkelig ingen forskel; handlingsmåden og de samlede resultater vil være den samme. Dette er naturligvis ikke altid tilfældet; når det kommer til væskeClenbuterolder er mere affald på markedet end ikke.

Research Liquid Clenbuterol:

Flydende Clenbuterol findes fra en ny linje med massive internetudbydere kendt som forskningskemiske virksomheder (RCC’er) eller forskningskemiske laboratorier (RCL’er). Disse RCL’er producerer ikke kun Clenbuterol, men en række andre produkter fra selektive østrogenreceptormodulatorer (SERM s) , Aromataseinhibitorer (AI’er) og endda forskellige peptider, erektil dysfunktionsmedicin og en række andre genstande. Det er under alle omstændigheder på grund af et smuthul i loven lovligt at foretage et sådant køb fra en RCL, hvis de vigtigste kriterier er opfyldt; det sælges til forskningsformål, og det købes til forskningsformål.

Dette betyder, at det ikke er beregnet til menneskelig brug; selvfølgelig, hvad man gør med deres forskning er nogens gæt. Betyder det, at sådanne RCL-produkter er farlige? Ingen, flydende Clenbuterol , SERM’er og ting af den art er sandsynligvis ikke så farlige som Aspirin eller hostesirup, men alligevel er der masser af mennesker, der ønsker, at disse laboratorier lukker ned. Ikke desto mindre kan du som det er i dag købe flydende Clenbuterol lovligt fra en RCL, men det er et smuthul, som helt sikkert en dag vil lukke.

Clenbuterol Virkning

Clenbuterol Virkning

Bundlinjen:

Som det er tilfældet, når du foretager et ydelsesbaseret køb, skal du undersøge din foreslåede leverandør grundigt, før du nogensinde foretager et køb. Du skal grave dybt ned i forskning og på ingen måde foretage et køb bare fordi nogen tilbyder. Mange af disse RCL’s fremstiller substandardprodukter; det er usandsynligt, at de vil skade dig, men der er en stor chance for, at du spilder dine penge. Søg længe og hårdt efter den rigtige RCL og overvej derefter et køb. Gør dette, og du skal ikke blive skuffet, og det er bunden.

CLENBUTEROL Køb

Clenbuterol Virkning Referencer

  1. https://www.nytimes.com/2010/09/30/sports/cycling/30cycling.html
  2. https://www.cyclingnews.com/news/cas-sanction-contador-with-two-year-ban-in-clenbuterol-case/
  3. https://www.theguardian.com/sport/2014/apr/23/michael-rogers-uci-contaminated-meat
  4. https://www.accessdata.fda.gov/scripts/animaldrugsatfda/details.cfm?dn=140-973
  5. https://www.steroidsandsarms.com/pct

 

Se Også :

Clenbuterol Kur

 

Clenbuterol Køb