Dianabol

Dianabol er en hurtig hurtigtvirkende anabole androgen steroid, der bærer enorm kraft og evner, og af alt det anabolske steroider er en af de vigtigste gennem tidene. En favorit blandt konkurrerende bodybuildere, styrkeatleter, motionsrotter og alt derimellem har dianabol virkelig en særlig plads i mange hjerter. Milligram til milligram en af de mest potente anabolske steroider på jorden, mens dens værdi ikke kan stilles spørgsmålstegn ved, hvad der virkelig gør det specielt er dets plads i anabolske androgene steroideres historie.

Dianabol var ikke det første anabolske steroid, der nogensinde er skabt, men dets begyndelse var tidligt på, og på mange måder er det, der fødte det anabolske løb inden for præstationens arena. I modsætning til mange anabole steroider var dianabol det oprettet til det strenge formål med præstationsforbedring , og det ønskede formål er opfyldt med succes, og det kan vi forsikre dig om at sætte det ganske mildt.

Historien om Dianabol

Året var 1931, hvor den tyske kemiker Adolf Butenandt først udviklede midlerne til at isolere og ekstrahere hormoner, som han gjorde ved at udvinde androstenon fra urin. Kort derefter udviklede den tyske kemiker Leopold Ruzicka midlerne til at syntetisere sådanne hormoner, og fra deres arbejde blev de første portioner syntetisk testosteron i 1935 gjort tilgængelige. Det var sådan en markant bedrift, at Butenandt og Ruzicka i 1939 blev tildelt Nobelprisen for deres arbejde; verden havde bemærket, og sådan var meget tydeligt i Sovjetunionen.

Gennem 1940’erne og 50’erne begyndte USSR-atleter at dominere de olympiske lege og knuste alle, der stod foran dem, inklusive størstedelen af amerikanske atleter. Naturligvis var dette ekstremt frustrerende for USA, især fornuft Sovjetunionen, dens dødelige fjende var den, der dominerede spilene, og som sådan blev handlinger fundet nødvendige.

I midten af 1950’erne begyndte en sådan handling at få fat i Ciba Pharmaceuticals-eksperimentering på methandrostenolone hormon, og i 1960 blev dette hormon fuldt ud frigivet og administreret til US Olympic Team atleter under vejledning af teamlæge John Ziegler. Markedsført under handelsnavnet dianabol, der er givet det af Ciba, det er her tingene begynder at blive lidt grumset.

Historien fortæller, at Dr. Ziegler var den, der blev opkrævet af Ciba for at designe Methandrostenolone-hormonet, og under hans vejledning ville Ciba fremstille og distribuere hormonet. Siden dengang er Ziegler blevet krediteret med skabelsen, men når man ser på det amerikanske patent, viser det, at steroidskaberne er Wettstein, Hunger, Basel, Maystre, Arlesheim og Ehmann; ingen omtale af Ziegler.

Hvad kan man forvente

Som supplement til dianabol, som de fleste vil supplere i vækstperioder, er det nøjagtigt, hvad du kan forvente; vækst. Det er ikke ualmindeligt, at de, der supplerer erfaringer med at få 20 £ eller mere med en ren 4-6 uger brug, og det er intet at forhindre. Selvfølgelig skal du fodre kroppen, hvis du ønsker at vokse; Dianabol er ikke en magisk bønne.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

 • væksthormon-1

 

Husk, at som omtalt ovenfor er dianabol-steroiden stort set afhængig af protein- og kulhydratforbrug, og uden tilstrækkelige mængder fodervækst, vil der ikke forekomme nogen vækst. Selvfølgelig skal det anføres, da dette er et anabole steroider, der kan forårsage en rimelig mængde vandopbevaring på grund af dens aromatiserende karakter, en del af den opnåede vægt vil være vandets vægt. Yderligere, hvis det er en steroid, der bruges alene, er det meget usandsynligt, at du beholder nogen af gevinsterne, når brugen er afbrudt, og af denne grund er det nødvendigt for den samlede cyklus at forlænge forbi dianabol-brug.

Selvfølgelig er gevinster i masse eller magert væv ikke alt, hvad Dianabol er egnet til; Dette er mildest muligt en stærk styrke, der øger det anabolske hormon. Enkeltpersoner, der ikke ønsker masser af masse, men som ønsker at øge deres styrke markant, kan trække en sådan bedrift ud. Hvis du prøver at få masse, vil din styrke stige betydeligt, men selv på et vedligeholdelsesniveau af kaloriforbrug vil styrke i de fleste tilfælde stige enormt; faktisk kan det gå op lidt, selv under et let kaloriunderskud. Vandvægt vil naturligvis stadig være en bekymring, men med en ordentlig diæt, der ikke er for rigeligt i kulhydrater og ved at kontrollere aromatase gennem Aromataseinhibitorer (AI’er) en sådan vandvægt kan undgås.

Derefter har vi fordele for slankekure-atleten, men i de fleste tilfælde, når det er tid til at skære dette vil dette ikke være et steroid, vi kan forvente at give meget i de fleste tilfælde. Der er mange steroider, som vi skal vælge, og flertallet finder andre muligheder for at imødekomme deres skærebehov med større effektivitet; men som altid er der undtagelser. dianabol som sådan en enorm styrkeforøger kan bruges som en fremragende styrkebeskytter og endda en vævsbeskytter til en vis grad. Nogle atleter kan muligvis finde en anvendelse af denne steroid i skærefasen, især dem af en konkurrencedygtig bodybuilding-art tidligt i en diæt.

Fordelene ved Dianabol

Fordelene ved Dianabol er forholdsvis lette at se blot ved at forstå dens grundlæggende træk. Gennem brug, når kalorier er over vedligeholdelse, kan der bygges store mængder muskelmasse på rekordtid.

Det er ikke ualmindeligt, at der er opnået 20 kg på så lidt som 4 uger, og mens nogle kan have vandvægt, kan dette kontrolleres med AI’er og en ordentlig diæt. Så er der den store, og det drejer sig om styrke, netop grunden til, at steroidet blev skabt. Selv uden overskydende kalorier har Dianabol evnen til at fremme styrke hurtigt og markant. Nej, vi kan ikke give dig et specifikt nummer som eksempel, men hvis dit produkt er reelt, vil resultaterne blive synlige inden for en uge eller to.

Som de fleste steroider, der har atletiske forbedringsevner, vil Dianabol naturligvis i høj grad beskytte din styrke under stressende aktivitet, øge muskeludholdenheden og endda forbedre bedringshastigheden. Med disse træk er det ikke underligt, at USA ville ødelægge Sovjetunionen, når steroidet blev stillet til rådighed og til alle intense formål fødte alderen for præstationsforbedring.

Faktisk supplement

Da dianabol har en så stærk hepatotoksisk karakter, skal den samlede anvendelse begrænses. De fleste finder 4-6 ugers burst at være optimal, idet 8 ugers kontinuerlig brug er så vidt vi nogensinde vil tage det; dog vil det stærke flertal aldrig have behov for at overgå 6-ugers mærket. Hvad angår dosering, vil blot 10 mg pr.

Dag give en mærkbar stigning i styrke, idet 20 mg pr. Dag er en solid minimal dosis til ægte anabolske handlinger. Naturligvis kan doser stige forbi 20 mg-mærket, men hvis du aldrig har suppleret før det ikke er en dosis, vil du overgå; Det er vigtigt at holde tingene meget enkle, når du går rundt for at sikre, at du reagerer positivt på hormonet.

Når du først har haft et positivt svar, kan du overveje højere doser; mange vil dog have det godt med kun 20-25 mg hver dag. For dem, der gerne vil have mere, kan doser på 50 mg pr. Dag give virkelig forbløffende resultater og vil i de fleste alle tilfælde være så meget dianabol, som vi nogensinde bruger. Der er dem, der vil krybe tæt på 100 mg og måske endda lidt over i nogle tilfælde, men du er nødt til at forstå, at dette åbner døren til bivirkninger voldsomt.

Doser omkring 100 mg pr. Dag øger blodtrykket markant og vil være meget vanskelige at kontrollere. Endvidere vil doser af dette interval ikke give en væsentlig fordel over 50 mg pr. Dag, som er væsentlig nok til at retfærdiggøre de bivirkninger, du mere end sandsynligt vil have. Under alle omstændigheder, uanset din dosis, da Dianabol bærer en aktiv halvt liv 5 timer, daglig til to gange daglig administration af hormonet er nødvendigt. Mange finder en gang dagligt for at være fint, mens andre vælger at opdele deres dosis i to i to lige store doser indgivet på to separate tidspunkter hver dag.

Derefter skal vi selvfølgelig overveje, hvornår vi faktisk skal supplere med dianabol; på hvilket tidspunkt vil vi tilføje det til en cyklus, og hvad ellers vil være en del af den samlede plan? Næsten alle finder Dianabol-tilskud til at være enormt gavnlig i forkant af en lavsæsoncyklus ; siger de første 4-6 uger.

Dianabol

Dianabol

Dette vil starte cyklussen og give dig tidlige gevinster, mens de langsommere virkende anabole steroider bygger i dit system. Selvom dette vil være det mest populære brugspunkt, er der en anden periode midt i cyklus, der kan være ganske gavnlig.

På et tidspunkt i enhver cyklus, lige som der er, når der ikke bruges anabolske steroider, skal du ramme en væg; du når et plateau. Ved at tilføje dianabol på dette tidspunkt, kan vi sprænge gennem dette plateau og se vores vækst og styrke fortsætte med at stige; dette kaldes ofte plateaubusting. Mens plateaubusting er ekstremt fordelagtig, er det normalt kun nødvendigt af avancerede bodybuildere; for flertallet, hvis du suppleret med Dianabol som en kickstart, vil du ikke tilføje det som en plateau-buster; for flertallet ønsker du at vælge en periode med brug.

Under alle omstændigheder, hvis du tilfældigvis supplerer med Dianabol i to perioder i løbet af en cyklus skal du sikre dig, at der er mindst 4 uger mellem hver brugsperiode; dette er vigtigt på grund af leveren toksicitet denne steroid giver.

Så har vi den samlede stak, og den gode nyhed er dianabol stabler godt med de fleste alle anabolske androgene steroider tilgængelige. Næsten enhver mand vil finde en simpel testosteron- og Dianabol-stabel til at gøre vidundere; så har vi selvfølgelig den mest populære bulkingstack gennem alle tider, Testosteron (enhver form) Deca-Durabolin og Dianabol. Andre steroider, der stabler godt, inkluderer Equipoise, NPP og alle former for Trenbolone med Trenbolone-Acetate som den foretrukne Tren efter valget. I de fleste tilfælde vil dette være vores primære tilføjelser, og af sundhedsmæssige årsager omkring leveren vil du være bedst tjent med at undgå alle andre orale steroider, når dianabol er i spil; Anadrol , Anavar , Halotestin , Turinabol og Dianabol (oral eller injicerbar) bør alle undgås, når der suppleres med Dianabol.

Bundlinjen

Sandheden er ligetil; dianabol er en af de største anabolske steroider hele tiden. En anabol steroid, der frygter af mange præstationsforbedrere på grund af dens aromatiserende karakter og evne til at forårsage betydelig vandopbevaring, er sådan vandretention fuldstændig undgåelig ved brug af AI og ved at indtage en ordentlig diæt.

Det er ikke ualmindeligt, at en atlet uden for sæsonen oppustes voldsomt og skylder på dianabol, når problemet i sandhed stort set skyldes hans manglende evne eller afvisning af at kontrollere hans diæt. Hvis du spiser mere kulhydrater, end du kan behandle ordentligt, vil du holde meget vand, men hvis du kan kontrollere det og supplere med AI’er, når det er nødvendigt, vil et sådant problem ikke være et problem.

For denne person vil ægte anabolske handlinger forekomme, og hans fysik bliver transformeret. Hvis du ønsker muskler, er Dianabol svaret; hvis du ønsker massive opbygning i styrke, igen, er svaret dianabol. Hvis du leder efter en ægte blå anabole steroid med enorm kraft og evner, kan du ikke gå galt med dianabol, og det er bundlinjen.

Dianabol vs. Anadrol

Anadrol er en stærk, umådelig kraftig dihydrotestosteron (DHT) afledt anabole steroider, der i mange tilfælde bruges til off-season gevinster i masse i styrke. I mange præstationskredse betragtes Anadrol som det overlegne valg, da det betragtes som en stærkere anabolske steroider i mange øjne; sådanne mennesker ville have forkert.

På basis af pr. Milligram er dianabol det stærkere steroid, og forskellen i råmagt pr. Milligram er ganske markant. Årsagen til at så mange mener Anadrol er stærkere, er fordi så mange tager en hel del mere Anadrol end title = “ dianabol bivirkninger “, men hvis doseringsniveauer er ens på en basis pr. milligram vil dianabol give mere vækst. Dette er ikke til at antyde, at dianabol er en direkte bedre steroid end Anadrol; begge har anvendelser, og selvom begge giver lignende træk, til sidst koger det hele ned til din egen individuelle reaktion på et hormon og hvad du er mest tilpas med. Alt, hvad vi har gjort, var at rydde op i en populær myte og efterlade dig sandheden.

Hvad er Dianabol?

Med fremkomsten af syntetisk testosteron i slutningen af 1930’erne ville snart efter USSR begynde at administrere forbindelsen til dets atleter. Som et resultat ville de tilbringe de næste 20 år på at dominere sport inklusive amerikanske atleter, men det ville være Dianabol, der ville niveauer banen.

Da Sovjetunionen ødelagde De Forenede Stater ved OL igen og igen, var der behov for et svar, og svaret skulle vise sig at være dianabol eller Dianabol som det er almindeligt kendt. Til dels tak til den amerikanske teamlæge Dr. John Ziegler og Ciba Pharmaceuticals Dianabol blev født, og med testosteron gav den USA forresten over sin sovjetiske fjende.

Da Dianabol ramte markedet i slutningen af 1950’erne var det kun den anden steroid, der nogensinde gjorde det; på forhånd var der kun syntetisk testosteron. En bemærkelsesværdig steroid for at sige mildt, en ting, der gør Dianabol så speciel var dets oprindelige hensigt.

Dianabol er en af de eneste anabolske steroider i historien skabt udelukkende med det formål at forbedre ydelsen. Mens de fleste anabolske steroider ender som præstationsfremmende midler, starter de fleste til andre formål, og mens der er fundet medicinsk anvendelse til Dianabol, er det stadig en præstationsfremmende konge.

Hvornår skal du bruge Dianabol

Dianabol er oftest brugt som en kickstarter i en ny lavsæsonfase. Gennem en sådan anvendelse i begyndelsen af en ny cyklus gøres der hurtigt fremskridt lige fra starten, mens de langsommere fungerende injicerbare steroider bygger i dit system.

En anden fremragende tid for Dianabol er brug af midtcyklussen for at bryde igennem et klæbepunkt; en praksis, der ofte kaldes plateaubusting. Bortset fra disse perioder med brug kan Dianabol bruges til enhver tid atletisk forbedring ønskes, og så længe din træning og spisning ordentligt er det nøjagtigt, hvad du har.

Fraværet af Zieglar fra det originale patent rejser spørgsmål; det er meget sjældent, hvis ikke uhørt, for et større farmaceutisk firma at opkræve en uafhængig læge med at komme med en ny forbindelse. Alligevel ved vi uden tvivl, at det var Dr. Ziegler, der overvågede administrationen af hormonet til USA Olympiske atleter og som pressede på for skabelsen mere end nogen anden; hvis han ikke opfandt det på egen hånd, ved vi, at han spillede en iboende rolle og mere end nogen anden. Hvis det ikke var for Dr. John Ziegler, ville der ikke have været nogen dianabol, og som sådan siden 1960’erne er de uformelt blevet omtalt som “Dr. John’s små piller.”

Under alle omstændigheder, uanset hvem der fortjener kredit for dianabolsteroiden, har Dr. Ziegler en stærk påstand på en stor del i hvad der skulle være den anden anabolske steroid, der nogensinde er skabt. Dette bringer os tilbage til USSR-olympiske atleter, som på tidspunktet for deres herredømme supplerede med eksogene testosteron kraftigt, men med USA, der nu besidder dianabolsteroidet, ville tidevandet begynde at ændre sig.

Det var Dr. Ziegler, der først opdagede, at de sovjetiske atleter supplerede med testosteron, og ved at give de amerikanske atleter det samme kombineret med det nyeDianabolsteroid USA igen ville være ustoppeligt. Med indgangen tilDianabolpå scenen med sin ubestridelige succes løbet om at skabe nye og forbedrede anabole steroider var godt i gang.

Gennem 1960’erne og 70’erne ville adskillige former og variationer ramme hylderne, hvilket til alle intense formål gjorde 60’erne og 70’erne til guldalderen for anabole steroider. Naturligvis er mange anabolske steroider siden den tid gået væk, men gennem det hele er dianabol tilbageholdt, da det er en af de mest effektive og generelt godt tolererede anabole steroider blandt raske voksne mænd.

Forståelse af Dianabol

dianabol er det mest populære og velkendte handelsnavn, der er forbundet med den anabolske steroid Methandrostenolone, et steroid, der har usædvanligt stærke anabolske egenskaber med en mild androgen vurdering. Selvom dens androgene bedømmelse er noget lav, er dens androgene karakter lidt stærkere, end dens bedømmelse antyder; Dianabol , da det er meget almindeligt kendt, har en anabolske bedømmelse på 210 og en androgen bedømmelse på 60. Ratingen af ethvert anabolsk steroid måles mod ren testosteron, som har en bedømmelse på 100 i begge kategorier.

En af de bedste lavsæsoner bulking steroider hele tiden er dianabol en fantastisk massebygger og en ekstraordinær kraftfuld styrkeforøger. Dianabol fungerer i sin natur hurtig på en samarbejdsmæssig måde med androgenreceptorerne og forbedrer gennem denne handling dramatisk glycogenolyse og proteinsyntese; andre steroider bærer også disse evner; Dianabol gør det ganske enkelt med en hurtigere og mere effektiv hastighed end de fleste.

Selvom dette er de to primære egenskaber ved hormonet, øger dianabol også markant kvælstofretention i musklerne, men dens rå kraft stammer stadig stort set fra dets forhold omkring glycogenolyse og proteinsyntese, så proteiner og kulhydrater kan bruges mere effektivt.

Dianabol kan findes i en oral flydende eller injicerbar form, men mest alt Dianabol er i form af en oral tablet, hvor de to andre muligheder er noget sjældne i moderne tid. Som de fleste orale anabole steroider hører dianabol til C17-alfaalkyleret (C17-aa) -familien, og er som sådan ganske giftig. Steroidens C17-aa-art henviser til, at steroidet ændres i den 17. kulstofposition, hvorved det tillader det at overleve den første passage gennem leveren.

Uden C17-aa strukturel ændring, ville størstedelen af hormonet blive ødelagt af lever gør det nytteløst for kroppen. Desværre lægger denne strukturelle ændring samtidig med, at hormonet kan være gavnlig for kroppen, også en vis unødig stress på leveren; hvor meget stress kan være afhængig af nogle få faktorer. Dianabol er en af de mere tilgængelige hepatotoksiske steroider, men bestemt ikke den mest giftige og ikke næsten så giftige som tungt eller overdreven alkoholforbrug.

På basis af hver pille er dianabol langt mindre toksisk end mange receptfrie medikamenter (OTC), men i tilfælde af Dianabol, når du supplerer, tager du det hver eneste dag; noget, der ikke forekommer med mange OTC-lægemidler. Under alle omstændigheder vil brugen af dine leverenzymniveauer stige og i de fleste tilfælde ret betydeligt.

Selv om niveauerne vil stige, hvis du antager, at du har været ansvarlig for din tilskud og ikke har medtaget andre aktiviteter, der vil være skadelige for leveren, vil din lever forynge meget hurtigt, når brugen er afbrudt. Hvor hurtigt denne foryngelsesproces finder sted vil være afhængig af dine leveres oprindelige sundhedstilstand, og den aktivitet, du leverer post-dianabol-brug, men for den sunde voksne mand, der lever en sund og ansvarlig livsstil, enzymniveauer vender hurtigt tilbage til det normale.

Ulempen med Dianabol

Som det er med alle anabolske androgene steroider, og for den sags skyld alle ting i livet, er dianabol ikke uden mangler. Som diskuteret tidligt er dianabol ret hepatotoksisk og skal af denne grund bruges på en ansvarlig måde, hvis leveren skal beskyttes. Leveren er naturligvis ikke den eneste bekymring; som undgået Dianabol aromatiserer og ganske markant, og dette kan føre til nogle af de mest hyppigt associerede anabolske steroide bivirkninger, som man kender. Selvom dette er sandt, skal vi, inden vi går videre, genkende et par nøglepunkter vedrørende denne steroid og anabolske steroider generelt som anført nedenfor:

 • Som alle anabole steroider bærer dianabol mulige bivirkninger, hvor nøgleordet er “muligt”. Ordet “muligt” indebærer på ingen måde garanteret.
 • Som med alle anabole steroider, bør Dianabol ikke bruges af unge. Børn kan ikke håndtere anabolske steroider ; deres skrøbelige kroppe kan ikke håndtere den store tilstrømning af hormoner, og en sådan anvendelse kan give irreversibel skade.
 • Når vi diskuterer bivirkningerne af et hvilket som helst steroid, mens vi anerkender, at de er mulige, skal vi også erkende deres sandsynlighed. Hvis noget har en 1% sandsynlighed, er dens odds i forekomst lave, ligesom hvis det bærer en 90% sandsynlighed, er de ekstraordinært høje. Pointen, vi kan ikke antyde, at en potentiel bivirkning har en stor sandsynlighed, bare fordi den bærer et hvilket som helst niveau af sandsynlighed.
 • dianabol bør kun overvejes af raske voksne mænd. Mænd, der har forhøjet blodtryk eller kolesterol, bør ikke supplere denne steroid, da resultaterne kan være skadelige for deres helbred.

Hvad angår bivirkningerne, er dianabol berygtet for at påvirke blodtrykket på en negativ måde, og det er af denne grund, at de med eksisterende højt blodtryk ikke bør røre ved denne steroid.

De, der tager for høje doser, øger deres risiko, ligesom dem, der lever en livsstil, der ikke er blodtrykvenlige; det samme kan siges om kolesterol, skønt ikke til samme niveau af overvejelse. Andre mulige bivirkninger inkluderer Gynækomasti (mandlig brystforstørrelse) og selvfølgelig som nævnt flere gange overskydende vandretention. Den gode nyhed er hver eneste nævnte bivirkning kan undgås 100%, hvis tilskud udføres af en sund voksen mand.

By-and-large, dianabol bivirkninger bringes videre ved dets evne til at aromatisere; dette henviser til en konverteringsproces, der forekommer via det aromataseenzym, der konverteres testosteron ind i østrogen . Når dette sker, når østrogenniveauer stiger, kan de låne til de problematiske forekomster, der er diskuteret ovenfor, og selvfølgelig, jo mere du tager, desto mere er der at aromatisere.

Under alle omstændigheder, hvis aromatisering er et problem, har vi brug for noget for at bekæmpe det, og vi har netop det i form af AI’er. AI’ere gør nøjagtigt, som deres navn indebærer; de inhiberer aromatase-processen og forhindrer derved østrogenkonvertering. Ved at forhindre konvertering og endda reducere den samlede mængde østrogen i din krop, kan AI’er som Arimidex og Letrozole tilbyde enorm beskyttelse og se dig gennem positiv tilskud.

De tidligere diskuterede repræsenterer brosten af dianabol-bivirkninger, dets aromatizing og hepatotoksisk natur , men der er to mere, der skal diskuteres, og de er garanteret. Dianabol, som de fleste anabole steroider, undertrykker din naturlige testosteronproduktion, og som sådan vil dine testikler forringes ved brug.

Af denne grund skal der implementeres et vist mål for terapi, hvis du skal forblive sund; når alt kommer til alt har du brug for testosteron, da det er et af de mest essentielle hormoner, som din krop producerer. Den nøjagtige type testosteron, du vælger, er uden betydning; alt hvad der betyder noget er, at du forsyner din krop med nok af dette primære androgen til korrekt funktion.

Nej, dette forhindrer ikke dine testikler fra at nedbrydes, men du har det testosteron, du har brug for, for at fungere korrekt. Da testosteronproduktion vil blive undertrykt, hvilket får dine testikler til atrofi, er der gode nyheder om denne forekomst. Når al brug af alle anabole steroider er ophørt, og alle har ryddet dit system, begynder din naturlige testosteronproduktion igen, og dine testikler vender tilbage til deres normale tilstand.

Grundlæggende om Dianabol

dianabol eller Dianabol er et testosteronafledt anabole steroid, der består af det aktive steroide hormon Methandrostenolone. Fås som en injicerbar steroid Dianabol findes normalt i sin orale form. Dobbelt så anabolske som testosteron Dianabol er kun halvdelen så androgen. Som oral eller injicerbar hører Dianabol til C17-alfaalkyleret (C17-aa) -familien af anabole steroider, der henviser til en strukturel ændring af hormonet i den 17. kulstofposition.

Det er denne ændring, der giver forbindelsen mulighed for at overleve den første passage gennem leveren; men det gør det også giftigt for leveren. En nødvendig onde for at sikre hormonernes overlevelse. Dianabols hepatotoksiske natur er stærk, men ikke næsten lige så stærk som mange andre C17-aa-steroider.

Kraftig og hurtigvirkende fungerer Dianabol i vid udstrækning af dens evne til at fremme proteinsyntese, glycogenolyse og kvælstofretention. Ved at fremme proteinsyntese forbedres den hastighed, hvormed celler bygger proteiner, og dette er vigtigt, da proteiner er byggestenene i muskler. Så har vi glycogenolyse, og der er ingen steroid, der fremmer denne handling bedre end Dianabol. Ved at forbedre glycogenolyse forbedres forbruget af kulhydrater; kort sagt, vores krop er i stand til bedre at udnytte alle kulhydrater, vi spiser. Dette er en enorm fordel, da kulhydrater repræsenterer en af de primære energikilder og som et resultat fordelagtigt for enhver atlet. Derfra har vi kvælstofretention, en vigtig anabolsk katalysator, der stort set beskytter vores kroppe mod en katabolisk tilstand.

Med en aktiv halveringstid på ca. 8 timer skal Dianabol tages dagligt under brug for at opretholde stabile og højeste niveauer af hormonet. De fleste atleter finder to gange dagligt administration af lige store doser for at være den mest effektive. Milligram til milligram væsentligt stærkere end Anadrol, en anden populær oral steroid, det ofte sammenlignes med, Dianabol kan normalt kun bruges i cirka seks uger. På grund af dens hurtigt fungerende natur kan der opnås enorme fordele i denne korte periode; brug skal dog være kortvarig, hvis leveren skal beskyttes på grund af dens hepatotoksiske karakter.

Bivirkningerne af Dianabol

Generelt godt tolereret af de fleste sunde voksne mænd, bærer Dianabol mulige bivirkninger. Af sådanne virkninger inkluderer de mest almindelige bivirkninger af Dianabol sådanne af østrogen karakter. Som en testosteronafledt anabole steroid aromatiserer Dianabol, hvilket henviser til omdannelse af testosteron til østrogen, og når østrogenniveauer stiger, kan dette være problematisk.

Når dette sker, er det mest almindelige problem vandopbevaring, hvilket igen kan føre til højt blodtryk, hvis det ignoreres. For at bekæmpe dette problem er den mest effektive metode brugen af en aromataseinhibitor (AI), da AI’er ikke kun reducerer kroppens østrogenniveauer, men også direkte hæmmer aromatase-processen.

Et andet område, som AI vil vise sig at være nyttigt, er i bekæmpelse af gynecomastia (brystforstørrelse af mænd). Når østrogenniveauer stiger, kan hormonet binde sig til receptorerne i brystet, hvilket forårsager brystvækst, en effekt, som ingen mand ønsker. Mens AI’er vil give den største beskyttelse, er en anden mulighed brugen af selektive østrogenreceptormodulatorer (SERM’er). SERM’s funktion ved at binde til receptorerne i brystet og derved forhindre østrogen i at binde; de er dog ikke altid stærke nok.

Alligevel, hvis en SERM er nok til at beskytte dig mod bivirkningerne af Dianabol, er de dit bedste valg, da AI’er kan have en negativ indvirkning på blodlipider. Desuden kan Dianabol selv have en negativ indflydelse på kolesterol i nogenlunde betydelig grad. Hvis dette skal undgås, er en kolesterolvenlig diæt vigtig såvel som masser af kardiovaskulær aktivitet. Desuden kan denne negative indvirkning eller kardiovaskulære stamme af Dianabol have en negativ indvirkning på blodtrykket, hvilket gør en sund livsstil endnu mere afgørende. Det skal være en selvfølge; du bør ikke supplere Dianabol, hvis du allerede lider af forhøjet blodtryk eller kolesterol.

Bivirkningerne af Dianabol falder stort set i den østrogenrelaterede kategori, men de af en androgen karakter er mulige. Acne- og kropshårvækst kan forekomme; emner som hårtab og prostataforstørrelse er imidlertid næsten uhørt. Dianabol deler en konverteringsfrekvens, der ligner testosteron med 5-alfa-reduktase, det enzym, der er ansvarlig for dihydrotestosteron (DHT) -konvertering. Alligevel er dette forhold af mindre karakter, og brugen af 5-alfa-reduktaseinhibitorer, såsom Finasteride, viser sig at være unødvendig.

Ud over disse effekter skal de, der bruger Dianabol, overveje dets hepatotoksiske karakter. Af denne grund, hvis leveren skal beskyttes, er ansvarlige doser og brugsvarighed meget vigtig. Dianabol bør aldrig bruges i mere end 6 uger, og doserne bør ikke overstige 50 mg pr. Dag. De fleste mænd har kun brug for 20 mg til 30 mg per dag, men 50 mg kan tolereres, hvis ansvarlig praksis følges. Naturligvis er alt dette under forudsætning af, at du har en sund lever til at begynde med.

Under brug, mens leverenzymværdierne vil stige, hvis personen undgår overskydende alkoholforbrug, vil alle OTC-medicin, hvor det er muligt og ansvarlig brug af leveren, i de fleste tilfælde være fine. Det bør noteres; at undgå al alkohol er normalt bedst, og hvad angår OTC-medicin, er mange ligesom ikke mere hepatotoksiske end mange anabole steroider.

En sidste note om bivirkningerne af Dianabol, i modsætning til nogle steroid-opslagstavle myte Dianabol vil undertrykke din naturlige testosteron produktion. Undersøgelser har vist, at kun 15 mg pr. Dag alene er nok til at sænke det gennemsnitlige plasmatestosteronniveau med næsten 70%, og dette overvejer ikke brugen af andre anabole steroider. Af denne grund er brugen af eksogen testosteron vigtig, når der suppleres med Dianabol.

Referencer

 1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16804957/
 2. https://books.google.com.tr/books?id=YvS3AAAAIAAJ&redir_esc=y
 3. https://books.google.com.tr/books?id=n1FqfT-jEagC&pg=PA642&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
 4. https://books.google.com.tr/books?id=dxNAxmL0SvkC&pg=PA2208&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
 5. https://books.google.com.tr/books?id=Mu4jAQAAMAAJ&redir_esc=y
 6. https://books.google.com.tr/books?id=uizgBAAAQBAJ&pg=PA70&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
 7. https://archive.org/details/bub_gb_DXTysiS5ndQC/mode/2up

 

Se Også :

Dianabol Kur

 

Dianabol Køb