Dianabol Kur

Kur information

Der er ingen to måder ved det, hvis du er på udkig efter en stor cyklus, er en cyklus, der pakker en massiv, wallop af en stans end en dianabol kur, svaret. Hvis der er et spørgsmål om, hvad man skal gøre for hurtigt at øge størrelse og masse, vil aDianabol Kur være svaret hver gang.

Selvfølgelig, fordi du er et smart individ, ved du, at du aldrig vil gennemføre en dianabol kur, der består af Dianabol og intet andet; ikke kun ville dette være meningsløst, men det ville være usundt. For mange år siden, tilbage, da steroidet først ramte hylderne, var Dianabol kun cyklusser temmelig almindeligt sted, men vi ved lidt mere om hormoner nu, og vi ved, at dette er uklokt. Lad os i det mindste tage et kig på, hvordan du bedst planlægger din dianabol kur, så du kan få de enorme resultater, denne steroid kan give.

Hvornår skal man kur

Der er et par perioder med brug, som en dianabol kur kan være gavnlig for, og vi diskuterer hver enkelt såvel som en, vi absolut hader. Den mest almindelige brugsperiode vil være for det, der kaldes kickstart, men den mest undervurderede brugsperiode vil være for det, der kaldes plateaubusting. Begge perioder med brug vil forekomme i en lavsæson bulking kur, hvor vores tredje brugsperiode er i en skærefase; den tredje brugsperiode vil være noget sjælden. Der er selvfølgelig en fjerde brugsperiode, der er almindelig i nogle kredse, og det er den, vi slet ikke holder af; faktisk som nævnt hader vi det. Lad os se på alle fire dianabol kurplaner i detaljer:

 • Dianabol Kur 1 – Kick Start:
  Denne periode med anvendelse af dianabol vil være i begyndelsen af en ny cyklus af anabole steroider; i de fleste tilfælde vil denne kickstartperiode vare ca. 6 uger. Ideen er ret ligetil; for at give hurtige og betydelige gevinster tidligt, mens de langsommere fungerende injicerbare steroider bygger i dit system. Dette er en fantastisk måde at begynde enhver bulking kur på og en af de mest populære måder gennem tidene.

 • Dianabol Kur 2 – Plateau Busting:
  I enhver cyklus rammer du på et tidspunkt et væg; du kommer til et punkt, hvor fremskridtene stopper. På dette tidspunkt er der for de fleste mennesker noget, der skal ændres; måske har du brug for en pause, måske har du virkelig brug for at skifte din samlede anabolske steroidcyklusplan, eller måske har du bare brug for at tilføje en lille Dianabol. Ved at tilføje dianabol i denne periode, vil vi byde gennem et sådant plateau med kraft og autoritet, og fremskridt vil begynde igen. Dette kan faktisk være en af Dianabols bedste anvendelser af alle, men det er en, de fleste ikke har brug for. I de fleste tilfælde vil en sådan anvendelse kun være nødvendig i meget lange kurr af veteranbrugere af ekstrem art. Det skal endvidere bemærkes; Hvis du starter med Dianabol, skal du ikke køre en anden dianabol kur i mindst 4 uger, hvor 6 uger foretrækkes.

 • Dianabol Kur 3 – Skæring:
  dianabol betragtes sjældent som et skærende steroid, og vi vil ikke forsøge at mærke det som et, men det kan tjene et formål. I sin natur kan dianabol være et betydeligt vævskonserveringsmiddel og mere bestemt et styrkekonserveringsmiddel. Dette er vigtigt, da væv og styrke ofte går tabt ved slankekure, men Dianabol kan beskytte dem. Under alle omstændigheder kan dette være en anstændig steroid at bruge til at opretholde et fyldigere udseende tidligt i en diæt og simpelthen hjælpe med hele processen; det forbedrer din stofskifte. Alligevel er det ikke et steroid, du ønsker at bruge for tæt på en fysik-konkurrence på grund af de vandproblemer, der kan opstå.

 • Dianabol Kur 4 – Bridging:
  Broforbindelse er perioden med brug mellem kurr; du fuldfører en total cyklus, men i stedet for at gå af, kører du en lav dosis af anabole steroider, indtil du begynder din næste fuldblæst cyklus. Ideen er at beskytte dine gevinster og fremskridt, og der er intet galt med at bygge bro, når det sker på de rigtige tidspunkter og af de rigtige grunde, men det skal også gøres korrekt. Lad os komme lige til punktet; Dianabol undertrykker den naturlige produktion af testosteron; mens det ikke er så meget som nogle steroider, er det stadig vigtigt. Hvis du bruges alene, vil du finde dig selv med en lav testosterontilstand, og dette er simpelthen ikke sundt. Hvis du kun skal bro med en steroid og en steroid, skal det altid være testosteron; ja, der er undtagelser, men dette er en god tommelfingerregel.

Hvad man skal stakke

Vi ved, at vi er nødt til at supplere med en form for testosteron på grund af den undertrykkende karakter af dianabol, og vi ved, at formen er ubetydelig, men hvad ellers, hvad kan vi ellers tilføje til endianabol kur? Da bulksæson uden for sæsonen er den mest almindelige brugsperiode, kan intet på jorden slå den prøvede Testosteron, Deca-Durabolin og Dianabol cyklus og stak, hvis du prøver at tilføje masse.

Dianabol Kur

Dianabol Kur

Dette er en af de bedste planer på jorden og yderligere en, der fungerer godt, hver gang du bruger den. Ud over testosteron, og husk, enhver testosteronform fungerer andre steroider, der stabler godt inkluderer Equipoise, Trenbolone (enhver form) NPP og Primobolan Depot. Dette er vores top valg, og alle de steroider, du nogensinde har brug for med din Dianabol.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

 • trenbolone-dosering-kob-steroider-10

 

Samlet brug

For de fleste mænd vil en dianabol kur vare 6-8 uger, hvor 6 uger er den mest almindelige; 8 uger kan tolereres godt, men du skal huske hormonens hepatotoksiske karakter. Endvidere, efter 8 uger, er det meget usandsynligt, at steroiderne fortsat leverer den samme type gevinster, medmindre du hæver dosis, og det er ikke en ansvarlig plan; du har det bedre med at arbejde din Dianabol ind og ud gennem forskellige anvendelsesfaser.

Under alle omstændigheder finder de fleste mænd 20 mg pr. Dag for at være den minimale dosering til en ydelsesydelse, idet 30 mg pr. Dag er langt mere almindeligt. Hvis hormonet tolereres godt ved disse doser, vil de fleste mænd finde ud af, at de kan håndtere 50 mg pr.

Dag, men du vil være sikker på, at du kan håndtere en lavere dosis, når du går rundt. Meget få mænd vil nogensinde have et behov for at gå over 50 mg pr. Dag, og for at være ærlige, hvis du ikke kan vokse markant på 50 mg dianabol om dagen, er dine hormoner enten falske, eller noget er galt med den måde, du spiser og træner på, og vi mener forfærdeligt forkert.

Dianabol Kur Referencer

 1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19429460/
 2. https://www.nydailynews.com/sports/football/dianabol-widely-steroid-turns-50-year-article-1.292864
 3. https://books.google.com.tr/books?id=n1FqfT-jEagC&pg=PA642&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
 4. https://books.google.com.tr/books?id=dxNAxmL0SvkC&pg=PA2208&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false

 

Se Også :

Dianabol Køb