Hvilken er bedre menneskelig væksthormon eller IGF-1 LR3?

august 7, 2020 Off By admin

Humant væksthormon spiller en vigtig rolle i pubertetsperioden. Human Growth Hormone er ansvarlig for naturlig muskelvækst i puberteten, såvel som for en række andre funktioner, såsom proteinsyntese, RNA-syntese, transport af aminosyrer og glukose osv. Ikke desto mindre er der forskellige former for Human Growth Hormone, såsom IGF-1 og IGF-1 LR3, som har forskellige funktioner og fordele.

IGF-1 (insulinlignende vækstfaktor 1) er et protein med en insulinlignende struktur. Den vigtigste funktion af IGF-1 er at stimulere kroppens vækst ved at regulere cellevækst og celledød. Syntetisk IGF-1 kan bruges som et alternativ til humant væksthormon produceret af hypofysen. Human væksthormonsekretion aftager med alderen, men det kan stimuleres af insulinlignende vækstfaktor 1, da IGF-1 har den samme effekt som human væksthormon.

Hvad angår IGF-1 Long R3 eller IGF-1 LR3, er dette en anden form for human insulin-lignende vækstfaktor med nogle ændringer i aminosyresammensætninger. Den består af 83 aminosyrer, hvor glutamin erstattes af arginin i den tredje position.

I henhold til nylige studier er IGF-1 LR3 en mere potent analog end IGF-1 (den biologiske aktivitet er højere). Generelt har IGF-1 LR3 en anden funktionel aktivitet i forskellige vævstyper. For eksempel gør det musklerne mere følsomme over for insulin og fører samtidig til et fald i akkumulering af fedt i muskelvæv. Det vil sige, når du bruger IGF-1 Long R3, får du rent muskelvæv.

Begge typer stoffer hjælper dig med at få muskelmasse. Kroppsbyggere eller mennesker, der ønsker at gøre deres krop stærkere, bruger både menneskelig væksthormon og IGF-1 LR3 til at opbygge kvalitetsmasse.

Hvad skal jeg vide om IGF-1 LR3?

IGF-1 LR3 er en analog af IGF-1, der primært påvirker kulhydratmetabolismen. Det aktive stof blokerer for strømmen af glukose ind i cellerne og hjælper vores krop med at brænde fedtvæv for at få mere energi. Der er således et mærkbart fald i fedtlaget efter et par uger. En anden interessant effekt er hyperplasi (antallet af muskelceller stiger). IGF-1 LR3 stimulerer absorptionen af aminosyrer og syntesen af proteiner i muskler og andre væv.

Hvem kan bruge IGF-1 LR3?

IGF-1 LR3 er ideel til dem, der ønsker at opbygge muskelmasse hurtigere. Dette peptid fungerer utroligt hurtigt, så du vil se resultatet med det samme.

IGF-1 LR3 har et højt anabole indeks. Hovedeffekten udtrykkes i muskelhyperplasi. Som studier har vist, fungerer dette stof perfekt selv i veteranatleter.

IGF-1 Long R3 blokerer glukose i kroppen og fremmer fedtforbrændende effekt under træning. Effekten ligner virkningen af væksthormon, selvom du får hurtigere og bedre resultater med IGF-1 LR3.

Hvad er den største forskel mellem Human Growth Hormone og IGF-1 LR3?

På nuværende tidspunkt bruges den menneskelige væksthormon og dens modificerede versioner både i medicinsk praksis og i elsport (for eksempel for at øge styrke og udholdenhed i bodybuilding). Humant væksthormon påvirker proteinsyntesen og stimulerer væksten af muskelfibre (såvel som brusk og knoglevæv) ved hjælp af IGF-1, der syntetiseres i leveren. Samtidig har IGF-1 LR3 en større helingseffekt.

Mængden af muskelgevinst forbundet med IGF-1 LR3 er dramatisk forskellige – fra helt ubetydelig til fremragende. Med hensyn til menneskelig væksthormon bruges den ofte sammen med andre hormoner til effektivt arbejde. På den anden side er vækstraterne for muskelgevinst forbundet med kombinationen af androgener og væksthormon meget mere stabile. Og en ting til: din krop reagerer muligvis ikke på IGF-1 LR3. Derfor kan mange atleter kun bruge human væksthormon.

Derudover skal du være opmærksom på væksthormon som en del af anti-aging terapi. Hvis injektioner med human væksthormon er egnede til dig, skal du bruge dette lægemiddel for at opnå en synlig foryngelseseffekt.

Både menneskelig væksthormon og IGF-1 LR3 er effektive for bodybuildere, der ønsker at få muskelmasse og slippe af med subkutant fedt. Det er dog især fordelagtigt at bruge IGF-1 Long R3 under intens fysisk aktivitet og inden konkurrencen. IGF-1 LR3 bruges i sportsgrene, når samtidig fedtforbrænding og muskelbygningseffekter er længe ventet.

Dette stof er populært blandt dem, der er i desperat behov for at reducere fedtforekomster. På trods af at prisen for IGF-1 LR3 er høj, forstår mange atleter, at dette lægemiddel også er meget vigtigt. Tab af resultater på måneder eller endda års træning er en alvorlig grund til at tænke forskellige sportstilskud, herunder IGF-1 LR3. Disse injektioner kan øge styrke og udholdenhed markant. Derudover styrker terapien knoglerne og reducerer risikoen for kvæstelser.

IGF-1LR3-terapi er helt sikker. På grund af dets naturlige oprindelse forårsager dette lægemiddel ingen bivirkninger og kan fungere som et naturligt præstationsfremmende stof for menneskekroppen. Uden overdrivelse er dette et af de mest lovende stoffer på denne liste. Sammen med langvarig effekt har det en højere effektivitet på atletens krop. I praksis såvel som under de kliniske og laboratorieundersøgelser blev det konstateret, at IGF-1LR3 er mindst 2 gange mere kraftfuld end den oprindelige version. Det er også bemærkelsesværdigt, at den umiddelbare fordel er mere håndgribelig. Injektioner af IGF-1 LR3 kan således føre til betydelig muskelvækst i løbet af et kort løb på højst 4-6 uger.

Hurtig muskelvækst er en umulig aftale for dem, der prøver på simpel træning eller kun bruger Human injektioner med væksthormon . Naturligvis vil human væksthormon helt sikkert hjælpe dig med at øge størrelsen på muskelceller, men i et afslappet tempo. Ikke desto mindre skal det bemærkes, at ikke alle humane væksthormonanaloger er i stand til at demonstrere sammenlignelige virkninger.
Ifølge kunder er det også bemærkelsesværdigt, at nogle bivirkninger kun kan opstå, når doserne ved et uheld eller med vilje overvurderes. Alligevel forstyrrer sådanne “mangler”, der undertiden opstår i løbet af kurset, ikke en sund livsstil.

Generelt har erfaringer vist, at IGF-1 LR3 er et fremragende valg til både muskelvækst og skærefase af høj kvalitet (på grund af hypertrofi og hyperplasi). Lægemidlet er relevant for forskellige aldersgrupper såvel som for forskellige færdighedsniveauer. Med andre ord er det relativt sikkert til sportsformål for mænd, kvinder, amatører og sportsfolk.

Hvad angår virkningerne, er IGF-1 LR3 et biologisk aktivt peptid, der har en anabol effekt. De forbedringer, dette lægemiddel giver, er stort set sammenlignelige med human væksthormon. For øvrigt er væksthormon ikke helt uafhængigt: dets virkninger (fedtforbrænding, muskelvækst osv.) Afhænger af IGF-1. IGF-1 LR3 fungerer på samme måde. Begge stoffer har en lignende farmakologisk virkning: de adskiller sig kun med hensyn til påvirkning.

Referencer

  1. http://www.chicken.org.au/media-releases/
  2. https://science.sciencemag.org/content/125/3253/884
  3. https://www.law.cornell.edu/uscode/text/21/333