Køb steroider

Hvis du er en seriøs atlet, bodybuilder, vægtløfter eller bare ønsker at pakke på så mange pund mager muskelmasse så hurtigt som fysisk muligt, har du sandsynligvis gjort mindst en lille smule overfladeforskning i steroider og alt hvad de bringer til tabellen – men du har sandsynligvis ikke været i stand til at opdage nøjagtigt, hvordan du køber steroider og faktisk får dine hænder på.

Hundretusinder af atleter hvert år gennemgår den samme proces og prøver at finde ud af, hvordan man køber steroider lovligt uden at løbe ind i alvorlige problemer eller sætte dit langvarige helbred i fare. Og selvom vi bestemt ikke ville beskrive processen for at få dine hænder på lovlige steroider som ubesværet, kan det være meget lettere, end du måske tror, at det er lige nu!

Internettet har bestemt demokratiseret processen for at få dine hænder på anabolske steroider i disse dage, men du har altid mindst en lille risiko for der, da du aldrig rigtig kan være sikker på, hvad du får dine hænder på, eller hvem du køber steroiderne fra i første omgang.

Brug indvendige oplysninger i denne hurtige guide til bedre at informere din beslutning om at købe steroider, og du vil være i stand til at gøre processen meget enklere og sikrere, end den ville have været ellers.

Køb steroider med recept

I USA, hvor det næsten er umuligt at få hænderne på legitime anabolske steroider uden at dykke med det første på det sorte marked, er det stadig muligt at købe steroider med en legitim recept – alt sammen til vedtagelsen af Steroid Control Act i 1990 og bekræftelsen heraf i 2004.

Det er klart, at du bliver nødt til at tale med din læge om at drage fordel af steroider, og de fleste læger vil kun anbefale denne form for recept, hvis du er mindst 30 år gammel og har en levedygtig medicinsk grund til købet sammen. De fleste mennesker klager over lave testosteronniveauer, og læger anbefaler ofte anabole steroider som en rettelse.

Nogle læger er meget mindre omhyggelige end andre og meget mere venlige med deres anabolske steroidrecepter. Det kan være nødvendigt, at du spørger rundt for at finde en læge, der er villig til at ordinere anabole steroider, hvis du ikke er mindst 30 eller ikke lider af lavt testosteron, men dette er den bedste måde at gøre det på uden at bekymre dig om, at loven kommer ned på dig.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • anavar-anmeldelse-kob-steroider-42

 

Køb steroider på det sorte marked eller ulovligt

Naturligvis vil nogle mennesker undgå at bede deres læge helt om recept, da det giver dem anabole steroider lovligt og i stedet dykker hovedet ind i alt det, som det sorte marked har at tilbyde.

Priserne for anabole steroider på det sorte marked er relativt billige, simpelthen fordi der er stor efterspørgsel og stor tilgængelighed hos millioner af mennesker, der køber disse produkter regelmæssigt. På samme tid bliver du nødt til at blive bekendt med denne grimme underbukken i det normale samfund, du bliver nødt til at begynde at slå albuer med nogle mindre end velsmagende mennesker, og du risikerer altid at få en alvorlig nedbrud af lov, hvis du går i denne retning.

Køb lovlige steroider alternativer

Takket være en stor del af kraften i moderne medicin er der masser af legitime og 100% lovlige steroidalternativer, der giver mindst 80% af de samme resultater, som traditionelle anabolske steroider ville uden nogen af hovedpine og besvær, som at købe dem ulovligt medfører bordet.

Disse kosttilskud er tilgængelige over-the-counter, online, og nogle vil endda være tilgængelige i lokale ernærings- og fitnesstilskudsbutikker. Du vil tydeligvis gøre din research, før du køber steroider eller disse steroidalternativer, men dette kan være en retning, som du vil undersøge nærmere.

View:24/48/All/

Viser 1–24 af 292 resultater