Dianabol Anmeldelser

Hvad folk tænker

Hvis du er som de fleste præstationsforbedrere, når du planlægger en fremtidig cyklus, kommer du med hundrede eller flere ideer til, hvad du gerne vil gøre. Der er så mange anabole steroider, så mange variationer og hormoner over alle mulighederne er uendelige. Når din plan begynder at udvikle sig uundgåeligt, finder du selvfølgelig efterforskning af produkter, og det er her ting kan blive rodet. Der er så meget information derude, og det er en god ting, men når så meget af det er i konflikt, kan det skabe en enorm mængde forvirring. Dette kan ses gang på gang i overflod af dianabol-anmeldelser, og da det er en af de mest populære anabolske steroider gennem tidene, vil dianabol-anmeldelser være vores fokus i dag.

Der er tusinder af fulde og endda delvise dianabol-anmeldelser, som du kan finde online; profiler af selve hormonet, og selvfølgelig anmeldelser af visse mærker og leverandører. På mange måder taler produktanmeldelser for sig selv; hvis det er et kvalitetsmærke, der leveres af en kvalitetsleverandør, betyder det ikke noget andet.

Alligevel når du finder detdianabol anmeldelseraf denne art skal du være ekstremt omhyggelig, da de ofte er skrevet af producenten eller leverandørerne selv, og selvfølgelig vil de sige, at deres produkt er fantastisk. Med dette for øje, når som helst du finder dianabol-anmeldelser af en direkte produktanmeldelsesart, skal du altid søge dem af en uafhængig karakter af dem, der ikke har noget at opnå.

Så har vi de mest almindelige anmeldelser af dianabol af alle; faktiske indhold eller emnebedømmelser af dette anabolske hormon. Det er her ting kan blive virkelig mærkeligt og ofte så skandaløst, at sandheden går tabt for vinden. Du finder dianabol-anmeldelser leveret af begge sider af hegnet, dem med en pro og anti-steroid karakter, og deres følelsesmæssige bias vil ofte skinne igennem. Naturligvis er dette en mere almindelig forekomst med anti-steroidprojekterne, men det sker på begge sider af hegnet, og ofte, mens vildledende de fleste af disse anmeldelser er velmenende.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

 • anavar-anmeldelse-kob-steroider-42

 

Dette fører os til et vigtigt spørgsmål; faktisk er det det eneste spørgsmål, vi muligvis kunne stille. Hvordan ved du, hvilke anmeldelser af dianabol du skal stole på; hvordan ved du, hvilke der er værd at bruge din tid på, og hvilke der hører til i papirkurven? Heldigvis er dette et spørgsmål, som det ikke er svært at besvare; vi har allerede konstateret, at det er bedst at holde sig væk fra anmeldelser leveret af leverandører og producenter, du vil have uafhængig analyse, men der er mere.

Der er nogle grundlæggende, grundlæggende principper for denne steroid, der ikke kan ændres; grundlæggende kendsgerninger, der altid stemmer. Når du kender og forstår disse kendsgerninger, vil du være i stand til at vade gennem dianabolvandet med mere selvtillid. Når disse kendsgerninger er på plads, kan en korrekturlæser derfra sige en række ting, og de er frie til at tale deres sind, som de vil, men enhver anmeldelse, som du finder ud af, at det bryder grundlæggende principper, er dette et rødt flag. Det kan være en gennemgang af en pro eller anti karakter; det betyder ikke noget; alt, hvad der betyder noget, er kendsgerningerne holdes fast i og ikke forvrænget, så de imødekommer en personlig bias, man måtte have

Bundlinjen

Ovenstående information repræsenterer grundlaget for alle kvalitetsdianabol-anmeldelser, og eventuelle dianabol-anmeldelser, du finder, at skæve fra disse oplysninger ikke er værd at bruge din tid. Ikke kun er sådanne anmeldelser ikke værd at bruge din tid, de fortjener ikke at eksistere i første omgang, da uvidenhed kun avler mere uvidenhed. Forstå sandheden om de hormoner, du supplerer med, forstå deres grundlæggende funktioner og egenskaber, og start derfra med at bekymre dig om mærker og leverandører. Hvis du kan gøre dette, vil din supplement være en succes, og det er bundlinjen.

Det grundlæggende

Alle dianabol-anmeldelser, uanset deres hensigt om at svæve dig på en eller anden måde, bør bygges på og holdes under de grundlæggende principper for den hormonelle forbindelse. Selvfølgelig, hvis du vil være i stand til at få øje på disse principper, bliver du nødt til at vide, hvad de er, og ikke kun de positive, men de negative. Det er meget vigtigt, at en gennemgang ikke understreger en positiv eller negativ egenskab ved hormonet, hvor dette ikke er berettiget, og det bør heller ikke tilføje det.

For eksempel vil anti-steroide anmeldelser ofte liste over bivirkningerne af et hormon, og de antyder ofte, at hver især er garanteret. Derfra tilføjer de ofte til listen over bivirkninger, og det gør det simpelthen ikke. Med alt dette i tankerne har vi givet dig de grundlæggende principper, du har brug for at kende, såvel som et par, der simpelthen er interessante noter, der vil forbedre din steroidundervisning.

 • Dianabol er det mest almindeligt tilknyttede handelsnavn til den populære anabole steroid Methandrostenolone; ofte kaldes det simpelthen Dianabol.
 • Dianabol findes normalt som en oral steroid med en halveringstid på cirka 5 timer og en anabolske bedømmelse på 210 og en androgen rating på 60.
 • Skønt noget sjældent findes Dianabol i en injicerbar steroidform under handelsnavnet Reforvit-B.
 • Ved sin virkningsmåde binder Dianabol sig ikke stærkt til androgenreceptorerne, men giver overflod af dets egenskaber gennem følgende:
  – Forøgelse af nitrogenopbevaring i musklerne
  – Forøgelse af proteinets syntese
  – Forbedring af glycogenolyse (dette er vigtigt for dens funktion og evner)
 • Gennem de ovennævnte primære træk ved hormonet er dianabol primært en massebygger og styrkeforøgende.
 • Som alle anabole steroider bærer dianabol mulige bivirkninger, der inkluderer:
  – Gynecomastia
  – Overskydende vandopbevaring
  – Højt blodtryk
  – Høj LDL og lav HDL-kolesterol
 • I det store og hele bringes de mulige bivirkninger videre af steroidens aromatiserende natur, som kan kontrolleres ved hjælp af en Aromataseinhibitor, der ofte benævnes “AI”.
 • dianabol er en af de mest uvenlige steroider til alt for blodtryk, men det kan kontrolleres hos raske voksne mænd. Man skal udøve ekstrem disciplin, når man supplerer, og leve en livsstil, der er både blodtryk og kolesterolvenlig.
 • Der er 3 bivirkninger på grund af Dianabol-brug, som ikke er mulige, men i stedet er de garanteret. Vi har listet alle tre nedenfor samt noter, hvor de gælder:

 1. Testosteronundertrykkelse: Dianabol undertrykker din naturlige testosteronproduktion, og for at undgå en lav testosterontilstand har du brug for en form for exogen testosteronbehandling.
 2. Testikulær atrofi: da testosteronproduktion er blevet undertrykt og testosteron fremstilles i testiklerne, da denne produktion har bremset testiklerne skrumpet. Når brugen er afbrudt, og alle anabole steroider har fjernet systemet, vil den naturlige produktion af testosteron begynde igen, og testiklerne vender tilbage til deres normale størrelse.
 3. Levertoksicitet: dianabol er et C17-alfaalkyleret (C17-aa) steroid, og som alle C17-aa-steroider har en stærk hepatotoksisk karakter. Uden denne art ville hormonet blive ødelagt af leveren og gjort ubrugelig for kroppen, og selvom dette forhindrer dets ødelæggelse, gør det det også giftigt for leveren. Overdreven alkohol bør undgås, når der suppleres med Dianabol, samt alle OTC-lægemidler, hvor det er muligt; mange OTC-lægemidler er langt mere hepatotoksiske end dianabol, og overdreven alkoholforbrug giver simpelthen en enorm mængde stress til leveren. I mange tilfælde får du overdreven eller ikke bedst, så du undgår alkohol helt.

 • dianabol var den anden anabolske steroid, der nogensinde er syntetiseret; testosteron er først.
 • dianabol er en af de få anabolske steroider, der er skabt til det eneste formål med præstationsforbedring; i dette tilfælde blev det udviklet til at hjælpe USA med at besejre Sovjetunionen i de olympiske lege, og det var en succes.
 • Der er et par myter om Dianabol, og vi rydder dem herop:
  – Myte 1: Dianabol kan gøre dig fed
  – Sandhed 1: Dianabol fremmer ikke fedtgevinst; ingen anabolske steroider gør dette; selve ideen går imod “anabolske.”

  – Myte 2: gevinster ved dianabol går tabt, så snart du stopper.
  – Sandhed 2: Disse gevinster kan være lette at miste, men hvis den samlede cyklus fortsætter forbi brug og du foder og træner din krop ordentligt, hænger du på en stor del af fremskridt.

  – Myte 3: dianabol er ikke så stærk som Anadrol.
  – Sandhed 3: Milligram til milligram dianabol er langt mere potent end Anadrol; folk tager simpelthen mere Anadrol i de fleste tilfælde og sammenligner ikke de to nøjagtigt.

DIANABOL Køb

Referencer

 1. https://books.google.com.tr/books?id=w4ZUJAdleTsC&pg=PA358&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
 2. https://books.google.com.tr/books?id=5GpcTQD_L2oC&pg=PT660&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
 3. https://books.google.com.tr/books?id=tsjrCAAAQBAJ&pg=PA177&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
 4. https://www.drugs.com/international/metandienone.html
 5. https://www.nydailynews.com/sports/football/dianabol-widely-steroid-turns-50-year-article-1.292864

 

Se Også :

Dianabol Kur

 

Dianabol Køb