Dianabol Bivirkninger

Hvad er bivirkningerne

Dianabol; det er den anden anabolske steroid, der nogensinde er skabt, og en af få syntetiseret til det eneste formål med præstationsforbedring. Vigtigere er det, siden dianabol siden starten har været en af de mest populære steroider gennem tidene; hvor andre anabolske steroider er kommet og gået, har dianabol altid været.

På mange måder er det ikke så overraskende; når alt kommer til alt fungerer det meget godt, giver bemærkelsesværdige resultater og er generelt en af de mere godt tolererede anabole steroider hos raske voksne mænd. Som det gamle ordsprog siger, hvorfor rod med en god ting? Naturligvis, da dette er en anabole steroid, ligesom alle anabolske steroider, og for den sags skyld er alle ikke-steroide medikamenter dianabol-bivirkninger.

Dianabol-bivirkninger, ligesom med bivirkningerne af de fleste anabolske steroider, er for det meste mærket som “mulige” og ikke garanteret. Dette er en meget grundlæggende sondring, fordi det betyder, at de fleste mænd med en ordentlig forståelse af hormonet vil være i stand til at undgå dianabol-bivirkninger. Selv med en sund videnbase vil der naturligvis være undtagelser, men dette er tilfældet med alle ting, vi lægger i vores krop fra steroider, til smertestillende medicin til endda mange former for vitaminer.

Alligevel vil nøglen til vellykket tilskud altid være uddannelse, for når vi forstår de mulige bivirkninger, og først da har vi en chance for at bekæmpe eller endda undgå dem helt. Med dette i tankerne, lad os se på de mulige dianabol-bivirkninger og se, hvad vi kan finde.

Primære Dianabol-bivirkninger:

De primære dianabol-bivirkninger drejer sig om steroider, der aromatiserer naturen; aromatisering under henvisning til omdannelse af testosteron til østrogen. Dianabol ser ikke ud til at aromatisere næsten lige så stærkt som testosteron, men variationen i østrogeninducerede bivirkninger ser ud til at påvirke de fleste mænd ganske forskelligt fra den ene til den næste mere end testosteron.

For eksempel, med en høj dosering af testosteron, f.eks. Over 1.000 mg pr. Uge, kan vi næsten altid garantere, at aromataseaktiviteten vil være ret høj; det vil stadig have afvigelser fra mand til mand, men det vil være højt. Med dianabol, selvom det ikke aromatiserer helt som testosteron, er det et hormon, som mange mænd kan tage med meget høje gør med lidt at kende alvorlig aromataseaktivitet, men lige så mange kan ikke.

Under alle omstændigheder skal du være opmærksom på de primære bivirkninger af dianabol på samme måde uanset dosering. De fleste af de primære bivirkninger af dianabol er nogle af de mest almindelige bivirkninger forbundet med anabolske steroider, men der er især en, som dianabol har et større potentiale end de fleste af dets modstykker.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • trenbolone-bivirkninger-arnold-swarzenegger

 

Vi taler selvfølgelig om højt blodtryk, og dianabol er berygtet for at øge det. Ud over for højt blodtryk er det på grund af dets aromatiserende natur en steroid, der kan føre til Gynecomastia (brystforstørrelse af mandlige) samt overskydende vandretention; overskydende vandopbevaring kan ofte være ganske betydelig. dianabol har også evnen til at påvirke dine kolesterolniveauer, både HDL og LDL; sænker førstnævnte og øger senere.

For at undgå de primære bivirkninger af dianabol, vil den første forretningsorden altid supplere med en ansvarlig dosis. De fleste mænd kan tolerere 20 mg om dagen meget godt, mens mange stadig tåler så meget som 50 mg om dagen. I sandhed handler 50 mg om dagen så meget som enhver mand nogensinde har brug for, men nogle vil vælge at gå højere.

Hvis du gør det, er du nødt til at forstå risikoen for uheldige bivirkninger bliver meget større ud over dette punkt; den øges med hver dosering stigende, men ser ud til at øge risikoen betydeligt i mange sidste 50 mg. Ud over dosering er den bedste ting, du kan gøre for at yde beskyttelse, supplering med en aromataseinhibitor (AI), da dette direkte vil hæmme aromataseprocessen samt reducere dine samlede østrogenniveauer. De fleste finder, at AI’er som Arimidex og Letrozole er de bedste valg. Rimelige doser og brug af AI vil gøre vidundere for enhver mand, men enkle livsstilsvaner er også vigtige. Forbrug af en diæt, der er kolesterol- og blodtrykvenlig, er meget vigtig; at sikre, at du har masser af Omega-fedtsyrer i din diæt, vil i høj grad tjene dig.

Da vi let kan bekæmpe lavt testosteron med testosteronbehandling, og da de primære dianabol-bivirkninger kan undgås med AI-brug og en ordentlig diæt, er vi hidtil stort set i det klare. Alligevel er der en bivirkning, der forbliver den mest omhandlede af alle, og den drejer sig om steroiderne som er hepatotoksisk. Som de fleste orale anabole steroider er dianabol en C17-aa steroid; C17-aa henviser til en strukturel ændring af hormonet i den 17. kulstofposition.

Denne strukturelle ændring er nødvendig for hormonernes overlevelse; Ellers ville den blive ødelagt af leveren og gjort ubrugelig for kroppen. Selvom denne ændring er vigtig, gør den også dianabol giftig for leveren, og som sådan skal der udvises forsigtighed. De fleste finder ud af, at de aldrig bør overstige 6-8 ugers brug, idet de fleste holder det på maksimalt 6 uger og aldrig bruger det igen, før der er gået mindst 6 uger mere. Vi kan gøre undtagelser, men dette er en god tommelfingerregel. Desuden vil du nødvendigvis undgå kraftigt alkoholforbrug, når du supplerer med dianabol, samt alle OTC-lægemidler, hvor det er muligt. Overskydende alkohol er langt mere skadelig for leveren end dianabol og vil kun tilføje mere stress på leveren, og mange OTC-medicin er så hepatotoksiske, at de blæser dianabol ud af vandet.

Vellykket brug:

Hvis du ønsker succesfuld brug, og vi antager, at du gør det, hvis du følger retningslinjerne ovenfra, er det, hvad du får næsten hver gang. Årsagen til, at vi ikke kan sige hver eneste gang, skyldes den unikke, individuelle natur, vi alle besidder; for eksempel kan de fleste af os tage Aspirin eller Tylenol; de fleste af os kan spise jordnødder og mejeriprodukter, men nogle af os kan ikke gøre disse ting. Nogle mænd vil være så følsomme over for dianabolsteroid-bivirkningerne vil forekomme uanset hvad de gør, men de vil være i mindretal. Under alle omstændigheder kan vi definere succesfuld brug ganske enkelt, da succesfuld brug er enhver brug, der ikke skader dig. Hvis der forårsages skade, er dette ikke succesfuld brug, men hvis du leder din brug med ovenstående, er succes det eneste, flertallet vil få.

Garanteret:

Som undgået, mens de fleste dianabol-bivirkninger er mulige og ikke garanteret, er der tre der forekommer, der er undtagelser fra reglen; testosteronundertrykkelse, testikulær atrofi og lever toksicitet. Som alle anabole steroider undertrykker dianabol den naturlige produktion af testosteron; i dette tilfælde ser dianabol ud til at undertrykke LH med ca. 80% såvel som at reducere det samlede FSH-output med 30-35%. Af denne grund, da testosteron fremstilles i testiklerne og sådan produktion nu undertrykkes, krymper testiklerne simpelthen; det er uundgåeligt og vil forekomme i enhver mand.

Dianabol Bivirkninger

Dianabol Bivirkninger

På grund af denne undertrykkelse, hvis du skal undgå en lav testosterontilstand, er det bydende nødvendigt, at du leverer en form for testosteronmiddel. Formen betyder ikke noget; alt det, der betyder noget, er, at du leverer tilstrækkelig eksogen testosteron til at bekæmpe en tilstand på et lavt niveau, da en sådan tilstand er meget usund. Der er selvfølgelig gode nyheder; når brugen er afbrudt, og alle anabole steroider har forladt dit system, begynder din naturlige testosteronproduktion igen, og dine testikler vender tilbage til deres normale størrelse.

DIANABOL Køb

Dianabol Bivirkninger Referencer

  1. https://books.google.com.tr/books?id=tsjrCAAAQBAJ&pg=PA177&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  2. https://www.drugs.com/international/metandienone.html
  3. https://books.google.com.tr/books?id=0vXTBwAAQBAJ&pg=PA781&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18500378/

 

Se Også :

Dianabol Kur

 

Dianabol Køb