Dianabol Dosering

Hvad er den korrekte dosis

Dianabol-doser bærer med sig et stort hul afhængigt af ønsker, og selvom erfaringer vil spille en rolle, vil ønsker gøre det mere end noget andet. Som med de fleste steroider, bør dianabol-doser holdes forholdsvis lave, hvis steroidet aldrig er blevet brugt til at bestemme dit svar. Naturligvis vil de for mange mænd altid holdes lave, da de finder lidt går langt.

Alligevel vil nogle mænd ønske sig mere og med ansvarlig brug kombineret med et positivt svar på lave dianabol-doser kan der fås mere. Der er og vil dog altid være et afskæringspunkt, hvis vi skal forblive i sikkerhed, og det skal tages højde for. Uden tvivl er der maksimale dianabol-doser at hvis overgået ødelægger sikkerhedsområdet og dette på ingen måde kan knyttes til vellykket anvendelse. Når alt kommer til alt, hvis dit helbred ikke er beskyttet, vil uanset fysisk fremgang, du har gjort, ikke være meget værd.

Grundlæggende dianabol-doser

For første gang bruger af denne steroid finder de fleste mænd dianabol-doser på 20 mg til 30 mg per dag for at være mere end nok. 10 mg pr. Dag er nok til at give et meget lille stød og betydelig androgenerstatning. dog er 20 mg vores minimum for ægte anabolske fordele.

Med sådanne doser kan størrelse og styrke både øges, og med korrekt kost og træning øges enormt. Yderligere, og dette er den vigtigste faktor, de fleste mænd finder, at sådanne dianabol-doser tolereres meget godt, hvis de fortsætter med at leve en sund livsstil og følge de oplysninger, der er beskrevet i afsnittet om profil og bivirkninger.

Forøgede dianabol doser

Hvis dianabol-doser fra 20 mg til 30 mg per dag tolereres godt, kan man forsøge en stigning i dosis til 40 mg eller 50 mg per dag. For mange mænd har de aldrig brug for sådanne doser, da basale dianabol-doser vil opfylde deres ønsker hver gang, men igen vil nogle altid have lidt mere lyst. Under alle omstændigheder falder sådanne doser stadig inden for sikkerhedsområdet for ansvarlig anvendelse; dog øges risikoen for uheldige bivirkninger, og der skal gøres en større indsats for at beskytte dem.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • anavar-anmeldelse-kob-steroider-42

 

Høje dianabol doser

dianabol-doser, der overgår 50 mg per dag-mærket, er ikke helt usædvanlige i nogle hardcore-cirkler, men de er ikke doser, vi kan anbefale. Sådanne doser vil give en enorm mængde østrogen aktivitet, og bivirkninger vil være meget vanskelige at bekæmpe. Spørgsmål med højt blodtryk kan være almindelige med sådanne doser, da vandretention bliver meget vanskelig at kontrollere, og på dette grundlag kan sådanne dianabol-doser alene ikke anbefales.

Dianabol Dosering

Dianabol Dosering

Varighed af dianabol-doser

Som en hepatotoksisk anabole steroid, uanset din dianabol doser, er seks ugers brug normalt alt, hvad der skal forsøges, idet otte uger er acceptabelt nu og da. Ved en sådan anvendelse, hvis alkohol undgås såvel som al OTC-medicin, bør leveren ikke beskadiges. Hvis dette ignoreres, og den samlede varighed overstiger dette mærke, vil leverskade blive risikert. Det skal bemærkes; uanset hvilke dianabol-doser du vælger eller nøjagtig samlet brugstid, bør der ikke anvendes andre hepatotoksiske steroider, når du bruger denne steroid.

DIANABOL Køb

Dianabol Dosering Referencer

  1. https://books.google.com.tr/books?id=5GpcTQD_L2oC&pg=PT660&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  2. https://books.google.com.tr/books?id=tsjrCAAAQBAJ&pg=PA177&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  3. https://www.drugs.com/international/metandienone.html

 

Se Også :

Dianabol Kur

 

Dianabol Køb