Dianabol Virkning

Hvad der sker

Når det kommer til virkningen af dianabol er der meget få steroider, der kan matche dens styrke. Raw power og enorm størrelse indpakket i en lille pille kan virkningen af dianabol omdanne enhver fysik på hurtig måde. Selvfølgelig er der en ulempe med denne steroid, der er mulige bivirkninger af dianabol, men de kan minimeres og i vid udstrækning undgås med ansvarlig anvendelse.

Alligevel vil det ikke være i fokus for vores diskussion; vi ønsker at fokusere på de positive effekter af dianabol. For information om bivirkningerne af dianabol se venligst de relaterede links. Gennem vores diskussion ønsker vi at se på sådanne effekter på en enkel måde, og vi ønsker at sætte dem i et realistisk perspektiv. Kort sagt, vi vil vise dig, hvad du kan forvente.

Effekten af dianabol på styrke:

På grund af sin hepatotoksiske natur kan Dianabol, som det ofte kaldes, ikke bruges i meget lang tid; det vil dog ikke tage lang tid at se din styrke overhovedet gå op. Med tilstrækkelige kalorier vil virkningerne af dianabol se din styrke mere end mærkbart stige på kun et par uger. Faktisk vil mange finde ud af, at deres styrke går op, selv når kalorier indtages på et vedligeholdelsesniveau. Meget af dette omgiver denne steroid evne til at forbedre glykogenolyse og som et resultat stilles mere energi til rådighed gennem vores kulhydratforbrug. Naturligvis spiller dens forbedring af proteinabsorption også en rolle, men i sidste ende koges det hele ned til øget råstyrke.

Effekten af dianabol på masse:

Når det kommer til at fremme masse i den korteste periode, slår intet på jorden virkningen af dianabol. Mange antager Anadrol er det stærkere middel på grund af misforståelse af doseringsprotokoller, men milligram til milligram Dianabol er langt mere potent. Gevinst af 20 £ på kun fire uger er det ganske almindeligt og i nogle tilfælde endnu mere. På grund af sin stærke aromatiserende natur kan naturligvis meget af denne vægtøgning faktisk være vandvægt, men dette kan kontrolleres med ansvarlig anvendelse.

 

10 citater fra Arnold Schwarzenegger

 

  • anavar-anmeldelse-kob-steroider-42

 

Hvis du får 20 kg på så kort tid, er en masse af det sandsynligvis vand; Men hvis du kontrollerer vandretentionen, får du stadig en enorm mængde magert væv. Hvor meget? Dette er umuligt at forudsige, men virkningerne af dianabol vil give en større gevinst med en hurtigere hastighed end nogen anden steroid på jorden.

Effekten af dianabol på atletik:

Dianabol betragtes ofte som primært et bodybuilding steroid, men sandheden er, at det faktisk kan være en stor steroid til atletisk forbedring. Er det det bedste valg? Nå, det afhænger af dine specifikke mål; dog forbedret atletik er netop derfor, at steroidet blev skabt.

Dianabol Virkning

Dianabol Virkning

Selvfølgelig er mange ofte bekymrede for den potentielle masseøkning, men dette kan let kontrolleres gennem diæt. Hvis det ikke fungerer, kan andre steroider med mindre massepotentiale lide Anavar og dianabol er gode muligheder, men for styrke slår intet virkningen af dianabol. Når det kommer til styrke, kan virkningerne af dianabol på atleten betyde øget styrke og hastighed, og når det kommer til forbedret atletik er dette slutningen alt sammen.

Dianabol Virkning Referencer

  1. https://archive.org/details/bub_gb_DXTysiS5ndQC/mode/2up
  2. http://www.alanaragonblog.com/wp-content/uploads/2014/11/Aug-2014-AARR-Eric-Helms-Article.pdf
  3. https://www.drugs.com/international/metandienone.html

 

Se Også :

Dianabol Kur

 

Dianabol Køb