Er menneskelig væksthormonmuskel gevinst permanent?

august 7, 2020 Off By admin

Hormoner er de vigtigste regulatorer for vores vitale funktioner, herunder vækstprocesser, cellefornyelse, regenerering af beskadiget væv osv. Væksthormon eller somatotropin er et af de vigtigste hormoner. Det hjælper med at bevare muskeltonen hos voksne. Det antages, at somatotropin fører til stimulering af muskelvækst. Det øger effekten af træning og giver dig mulighed for at opnå en ideel krop gennem aktiv vævsmasse. Dette hormon hjælper kvinder i kampen for vægttab. I modsætning til mange andre hormoner, der bruges i sport, fører human væksthormonbehandling heller ikke til krænkelser af seksuelle funktioner eller virilisering (maskulinisering).

Indflydelsen af væksthormon på bodybuilderens krop er virkelig fantastisk. Den største fordel ved human væksthormonbehandling er forbedret syntese af proteiner. Det resulterer i hypertrofi og muskelhyperplasi. Det vil sige, det hjælper med at øge antallet af muskelfibre. En af de åbenlyse fordele ved human væksthormon er, at det hjælper med at styrke eller sener, brusk, knogler og bindevæv. Faktisk hævder bodybuildere og styrkeløftere, at væksthormon hjælper med at beskytte dem mod kvæstelser.

Det er også almindeligt kendt, at høje niveauer af væksthormon og anabole steroider kan føre til en stabil fremgang hos atleter med forskellige kvalifikationsniveauer. Syntetisk somatropin er et medikament, der med succes hjælper med at få masse (selvfølgelig, hvis din diæt indeholder vitaminer og andre kosttilskud, der er nødvendige for at øge den samlede styrke).

Menneskelig væksthormon mirakler

 • Hyperplasi (stigning i antallet af muskelceller) – det vil sige, din masse forbliver den samme efter afslutningen af Human Growth Hormone Course. Din styrke kan vokse efter afslutningen af kurset.
 • Muskelgevinst og effektiv fedtforbrændingsproces. Et sådant fantastisk fænomen kan opnås med dette hormon.
 • Terapi med minimale bivirkninger. Human Growth Hormone påvirker ikke syntesen af kønshormoner. Det betyder, at menneskelig væksthormon-kursus ikke ender i PCT.

Dette er nogle faktorer, der stimulerer produktionen af væksthormon:

 • Træning, fysisk aktivitet;
 • Søvn;
 • Diæt med højt proteinindhold;
 • Lavt niveau af sukker;
 • Ghrelin øger koncentrationen af somatotropin.

Hvad sker der efter menneskelig væksthormon-kursus?

Hvis du konstant forsyner din krop med tilstrækkelig træning, prøver din krop at tilpasse sig, og muskelvævet vokser. Men husk, at din krop ikke behøver at opretholde store mængder muskler, når du holder op med at træne. Når alt kommer til alt er dette et ekstra spild af næringsstoffer og energi. Således vil din krop forsøge at slippe af med unødvendige komponenter.

Så nu bliver det klart, at dette er en normal reaktion i kroppen (uanset metoden til opbygning af muskelmasse). Derudover er hver organisme en unik biologisk maskine. Derfor, som alle ved, er reaktionerne altid forskellige: nogen vil vinde op til 10 kg, og nogen – op til 15 kg. Således forsvinder vores muskelgevinster på forskellige måder.
Hver atlet vil forsøge at opretholde muskelmasse og undgå bivirkninger efter kurset. Dette er de mest basale og vigtigste opgaver, der er forbundet med muskelgevinster i væksthormon.

Sådan forhindres muskeltab efter terapi med human væksthormon

Mange atleter bemærker, at muskelvækst er imponerende i løbet af anabole steroider. Når kurset er afsluttet, forsvinder en vis masse. Desværre er det umuligt at undgå denne effekt fuldstændigt, men der er en chance for at bremse processen.

Human Growth Hormone Course fører til en hurtigere bedring efter træning. Naturlige kirtler, der er ansvarlige for produktion af væksthormon, har imidlertid en tendens til at reducere deres hastighed. Som et resultat kan atleter opleve noget muskeltab ved afslutningen af kurset.

Den erhvervede muskelmasse går uundgåeligt tabt uanset om man opretholder den samme træningsplan. Derfor skal du efter afslutningen af kurset overveje at gendanne det normale niveau af hormoner og reducere den destruktive effekt af visse faktorer.

De mest almindelige fejl efter kurset inkluderer: mangel på søvn, mangel på ernæring (atleten kræver mere kulhydrater, fedt og proteiner), overdreven fysisk aktivitet. Resultatet vil føre til tab af alle de opnåede resultater i løbet af kurset.

Hvordan gendannes den hormonelle balance og holder muskelgevinster? Processen er ret lang og besværlig. Jo flere doser human væksthormon eller anabole steroider du bruger i løbet af kurset, jo sværere vil det være at bevare muskelmasse og styrke efter kurset. Jo længere tid kursen er, desto sværere vil det være at gøre uden et rollback-fænomen. Og således, jo lavere doser du bruger i løbet af kurset, jo mindre vinder du og taber.

En enorm mængde cortisol forbliver i kroppen efter kurset. Det hæmmer muskelvækst, hvilket betyder, at vi på en eller anden måde skal ændre vores fitnessrutine for at undgå denne destruktive effekt. Reduktion af fysisk anstrengelse efter kursus med menneskelig væksthormon: det betyder, at vores krop mister evnen til at komme sig hurtigt, mens intensiv træning fører til muskelnedbrydning.

Det er meget vigtigt at reducere antallet af træninger om ugen. Tre eller endda to gange – her er hvor mange gange om ugen du skal træne. Du skal vælge træningsprogram med høj intensitet og kort varighed. Træningstiden bør ikke overstige 45-60 minutter: dette hjælper med at undgå muskelatrofi.

Du skal vælge basale øvelser og træne hver muskelgruppe kun en gang om ugen. Det er således muligt at opretholde muskelmasse efter kurset. Hvis du fortsætter med at træne, ligesom du gjorde før, kan du miste det, du har fået, men også brænde de muskler, der er opnået inden kurset. Der er ikke tale om stigende styrke eller muskelmasse, fordi dette ganske enkelt er umuligt. Hovedopgaven er at gemme det, du allerede har opnået maksimalt.

Hvad angår resten, skal du spise meget og sove i mindst otte timer. Det skal bemærkes, at grundlaget for permanent muskelgevinst inkluderer ordentlig og tilstrækkelig ernæring.

De metaboliske processer er så stærke under påvirkning af menneskelig væksthormon, at 3 måltider om dagen ikke vil være nok. 5-6 måltider med højt protein, kulhydrater og fedt vil give dig alt hvad du har brug for for at fremskynde muskelvækst under påvirkning af human væksthormon. Du skal spise mindst en gang hver 2-3 time. Den daglige ration bør omfatte frisk kød, æg, mejeriprodukter, korn, grøntsager.

Nogle atleter foretrækker at bruge madtilsætningsstoffer. I denne forstand kan du prøve arachidonsyre med kreatin. Begge disse lægemidler er meget effektive med hensyn til muskelgevinster. Faktum er, at nogle bodybuildere opnår fantastiske resultater efter at have taget disse to kosttilskud mellem kurserne. Disse additiver hjælper dig virkelig efter kurset.

Tænk ikke engang på andre kosttilskud, der sælges i sportsforretninger. Den eneste undtagelse bør omfatte multivitamin- og mineralkomplekser. Uden tvivl skal selv den mest afbalancerede diæt have yderligere vitaminer og mineraler.

Referencer

 1. https://www.uspoultry.org/faq/faq.cfm_from_farm_to_table/index.asp
 2. http://www.chicken.org.au/media-releases/
 3. https://science.sciencemag.org/content/125/3253/884