væksthormon køb-4

Peyton Manning Human Growth Hormone undersøgelse

august 7, 2020 Off By admin

Denne historie begyndte i slutningen af 2015, da Al Jazeera America sagde, at mange amerikanske atleter (inklusive NFL-quarterback Peyton Manning) tager forberedelser af somatropin (væksthormon) for at komme sig efter skader. Filmen udsætter nogle amerikanske farmaceuter og læger, der solgte stimulanter til atleter. Al Jazeera diskrediterer resultaterne for nogle berømte professionelle fodbold- og baseballspillere. Et antal amerikanske atleter vil indgive en retssag mod Al Jazeera, der beskyldte dem for at bruge human væksthormon. Payton Manning formåede at modbevise disse oplysninger og kaldte det for fuldstændig vrøvl.

National Football League annoncerede for nylig, at Peyton Manning ikke brugte væksthormon eller andre forbudte stimulanter. Der blev offentliggjort en særlig erklæring om, at NFL’s undersøgelse ikke fandt tilstrækkelig bevis for, at Mansings kone modtog leveringer af menneskelig væksthormon. Repræsentanter for NFL talte med Peyton Manning og hans kone Ashley, før den endelige erklæring blev offentliggjort.

NFL fik også adgang til al den nødvendige medicinske dokumentation. Alligevel konkluderede undersøgelserne generelt, at Peyton Manning ikke var skyldig. Ifølge resultaterne af efterforskningen ville Peyton Manning aldrig gøre noget, der kan skade spillerne eller begrænse deres rettigheder.

I december 2015 har kabelnyhedskanalen Al Jazeera America filmet en dokumentar om doping i USA, hvor flere berømte amerikanske atleter blev anklaget for at bruge forbudte stoffer. Liam Collins er en tidligere atlet, der ledede efterforskningen. Ifølge forfatterne er sportslandskabet i det amerikanske samfund et ægte dopingbad.

Ifølge legenden afsluttede Collins sin karriere i 2013 efter en Achilles-skade. Ikke desto mindre forsøgte han at gå tilbage i rækkerne som bobslæder. Med genstanden i tankerne besøger han forskellige amerikanske medicinske centre, der kan hjælpe ham med forbudte stoffer. Han tager til Bahamas og taler med en læge, der fortæller ham, at doping altid har været en del af det amerikanske olympiske hold.

Informanten navngiver dog ikke nogen kendt figur. Derefter skriver Collins et interview med en farmaceut i det nordlige Canada. Men den vigtigste figur er Charlie Sly – en medarbejder ved Guyer Institute of Molecular Medicine i Indianapolis. Charlie Sly hævder, at han i 2011, efter at Manning havde opereret i nakken, forsynede ham med menneskelig væksthormon. Imidlertid blev stoffet sendt pr.

Post til Mansings kone, så Payton ikke kunne være involveret på nogen måde. Ifølge pålidelig kilde blev injektioner med væksthormon til mennesker sendt gentagne gange. Derudover blev nogle andre navne nævnt i filmen: Mike Tyson, Ryan Howard og Ryan Zimmerman, samt James Harrison og Julius Peppers. Apotekeren fortæller, at forbudte lægemidler (inklusive væksthormon) blev brugt af berømte amerikanske atleter for at vinde sejre.

Både Mansings agent og Manning selv benægter alle beskyldninger. Hvad angår Mansings kone, kan det ikke understreges nok, at al brug af medicin er en privat sag for Ashley Manning og hendes læger. Medicinsk center i Indianapolis har ikke kommenteret situationen.

Det vigtigste vidne i filmen kaldet “The Dark Side” er farmaceut, Charlie Sly. Han arbejder på Guyer Institute of Molecular Medicine i Indianapolis. Sly hævder, at han solgte forbudte stoffer til atleter. På det tidspunkt var Peyton Manning på vej mod bedring efter at have lidt en nakkeskade. Da det sker, er menneskelig væksthormon forbudt af de store professionelle sportsligaer. Det ordineres kun til visse sygdomme og i usædvanlige tilfælde. Denver Broncos quarterback blev vred på grund af reportagen fra Al Jazeera, der beskyldte Manning for at have brugt stimulerende stoffer. Manning kommenterede beskyldningerne i en særlig samtale for ESPN. Han har kategorisk benægtet, at han nogensinde har brugt menneskelig væksthormon.

Charlie Sly gik snart tilbage på sit ord. Han sagde, at han aldrig arbejdede på Guyer Institute. Ikke desto mindre blev han ifølge ESPN opført som praktikant på Guyer Institute fra 2010 til 2013. Ifølge Sly advarede ingen ham om, at samtalen blev optaget uden hans viden.

Og for det andet nævnte Charlie alle disse navne bare for at finde ud af, hvad Liam Collins ønsker af ham nøjagtigt. Derudover sagde han generelt kort efter, at han havde til formål at imponere sin potentielle forretningspartner. Hvad angår Peyton Manning, sagde han, at rapporten var fuldstændig fremstillet. Manning sagde også, at han aldrig havde ledt efter lette måder at vende tilbage til spillet efter en skade.

Nu hvor Peyton Manning er fuldstændig fjernet for al mistanke, kan ligaen ikke sige det samme om de andre spillere. Repræsentanter for NFL planlægger at interviewe Julius Peppers og Clay Matthews, Mike Neal og James Harrison – dem, der blev nævnt af Al Jazeera America. Tidligere afgav alle disse spillere erklæringer og sendte rapporter til NFL hovedkontor. Nu planlægger embedsmændene i ligaen at mødes med alle disse spillere til et interview. Roger Goodell, NFL-kommissæren, lovede at få retfærdighed for Manning umiddelbart efter, at filmen var klar.

Packers hovedtræner Mike McCarthy sagde, at han ikke har noget mere at tilføje til denne diskussion. Han er også overbevist om, at alle mistanker skal fjernes helt til sidst.

Til gengæld erklærede Verdensdirektoratet for Antidoping (WADA) repræsenteret af David Howman, at filmen vil blive grundigt undersøgt af de relevante myndigheder. WADA arbejder side om side med NFL og Major League Baseball (MLB) om antidopingspørgsmål. Al Jazeera-domme er tvivlsomme, især er det uklart, hvordan de er relateret til testprogrammet for NFL- og MLB-atleter. Mens sagen ligger uden for WADAs kompetenceområde, er agenturet parat til at samarbejde med myndighederne.

Peyton Manning: hurtig info

Peyton Manning er en amerikansk spiller i National Football League (NFL). Manning er en af de mest populære atleter i Amerika, den mest berømte spiller i NFL og en af de største quarterbacks, der spillede i en af de bedste NFL sæsoner nogensinde.

Peyton er den eneste spiller, der har tjent fem MVP-priser og den eneste quarterback, der havde 200 sejre. Han er rekordholder for quarterback-sejre.

Manning blev vinderen af to Super Bowls (i 2007 og i 2016).

Referencer

  1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/gene/2688
  2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/gene/2689
  3. https://academic.oup.com/mbe/article/19/7/1083/1068585
  4. https://www.vanityfair.com/style/2012/03/human-grown-hormone-hollywood-201203