Sænker menneskelig væksthormon aldringsprocessen

august 7, 2020 Off By admin

Humant væksthormon (somatropin) er et stof, der har mange forskellige funktioner. Det kan bruges både af almindelige mennesker og professionelle atleter. Men tiden ser ud til at gå hurtigere, når vi bliver ældre. Derfor begynder vi at tænke på, hvordan vi kan forblive unge mere og mere ofte. Selv i dette tilfælde kan injektioner med human væksthormon hjælpe os.

Det er ingen hemmelighed, at det maksimale niveau af væksthormon kan opnås i puberteten. Humant væksthormonniveau falder med 10% ca. hvert 10. år. Det er, som forskerne har fundet, at utilstrækkelig produktion af væksthormon er den vigtigste årsag til tidlig aldring. Derfor, hvis du virkelig ønsker at bremse aldringsprocessen, anbefales det at bruge Human injektioner med væksthormon . Sådan kan du vinde 10, 15 og endda 20 leveår.

Fordele ved menneskelig væksthormon

Humant væksthormon kaldes et reelt mirakel ved anti-aging terapi. Det er blevet ekstremt populært i foryngelsesprogrammer. Human væksthormonterapi blokerer de destruktive processer i vores krop. Dette stof hjælper med at omdanne vores fedtholdige aflejringer til muskelmasse. Derudover styrker det vores immunsystem og knogler, forbedrer mentale evner, reducerer kolesterol, øger seksuel aktivitet osv.


Nogle tegn på aldring hos mænd:

 • Problemer med erektion, tab af seksuel lyst;
 • Overdreven ophobning af fedt i kroppen;
 • Reduktion af muskelmasse;
 • Nedsat knogletæthed;
 • Lav fysisk arbejdsevne.

Nogle tegn på aldring hos kvinder:

 • Humørsvingninger;
 • Kløe, tørhed i huden, rynker, cellulite;
 • Dysfunktion i urinvejene;
 • Søvnforstyrrelser;
 • Træthed;
 • Hårtab;
 • Osteoporose.

Det er muligt at gendanne beskadigede celler med injektioner med human væksthormon. Væksthormon hjælper med at gendanne vores seksuelle aktivitet, styrke knoglerne og reparere beskadigede væv. Desuden hjælper dette medikament med at gendanne beskadigede hjerneceller og forhindre hukommelsesnedsættelse.
Human væksthormonbehandling er af stor betydning for kvinder. Rynker, tab af vitalitet og energi, overvægt – disse effekter kan undgås, når injektioner med human væksthormon kommer til undsætning.

Terapien forhindrer for tidlig aldring, reducerer pigmentering, normaliserer søvn, forbedrer hukommelsen osv. Ifølge nogle undersøgelser vil væksthormon hjælpe dig med at slippe af med cellulite og forbedre libido, hvilket er meget vigtigt i alle aldre.
Fast somatropin-injektioner kan føre til utrolige resultater. Human væksthormonbehandling for voksne har en virkelig magisk effekt: det kan bremse aldringsprocessen og forbedre dit liv.

Hvordan dine menneskelige væksthormonniveauer ændres, når du bliver ældre

Somatropin er et af de vigtigste hormoner, der regulerer vores vækst og foryngelse. Dette hormon påvirker mest aktivt vores knogler og bruskvæv, fremmer syntesen af muskelvæv og hjælper med at slippe af med fedt. Ikke desto mindre begynder vores cellefornyelse at aftage med alderen. Derfor kan det være nyttigt at tilføje alternative kilder til human væksthormon.
Hvad angår foryngelse anbefales det at starte human væksthormonbehandling efter du er 30 år.

Forskellige aldringsprocesser har tendens til at væve sig store i den alder. Og du behøver totalt ikke at bruge væksthormon som professionelle bodybuildere (det vil sige 15-20 IE om dagen). Du har muligvis ikke brug for et så stort beløb, hvis dit mål er at forhindre aldersrelaterede ændringer. Derfor kan en mand eller kvinde, der vejer 70-90 kg, kun bruge 2 IE væksthormon pr. Dag. Det bedste tidspunkt til injektion er straks om morgenen (efter opvækning). Det laveste niveau af væksthormon observeres på dette tidspunkt. Kurset til foryngelse skal vare i mindst 6 måneder.

Derefter anbefales det at tage en 2-3 måneders pause.
Så lad os opsummere. Human væksthormonbehandling til foryngelse er en meget effektiv ting. Du kan forhindre aldersrelaterede ændringer og se 10-15 år yngre ud. Du får pludselig energi. Derudover mister du subkutant fedt (især i maven) og endda forbedrer dit syn.

To sider af human væksthormonterapi

De fleste læger, der passer på yderligere indtægter, kan ikke lide at tale om ulemperne ved denne teknik. Ikke desto mindre er der nogle ulemper.
– Det er muligt kun at bruge somatropin i form af injektioner. Dette hormon er et protein. Derfor opløses den simpelthen i tarmen (som det store flertal af forbindelser i denne klasse).
– Somatropin er ikke et elixir af evig ungdom. Det er effektivt hos ca. 1/3 af patienterne: kun hos ældre såvel som hos dem med signifikant reduceret produktion af humant væksthormon.

– I dag er næsten den eneste medicinske indikation for human væksthormonbehandling væksthormonmangel hos børn. Det bruges ulovligt som den mest kraftfulde og effektive doping. Human væksthormonbehandling er ikke en udbredt praksis inden for medicin (høj risiko for uønskede bivirkninger). Mange læger er generelt meget skeptiske: De mener, at menneskelig væksthormon som en anti-aldringsterapi er en kontroversiel ting.

Hvordan man forbliver ung med menneskelig væksthormon

Hvordan kan vi få vores krop til at producere somatropin så længe som muligt? Lad os liste over de faktorer, der kan hjælpe dig med at øge niveauet for menneskelig væksthormon i alle aldre.
Fysisk træning er det mest effektive princip, der kan hjælpe dig med at opnå vægttab. Det menes, at dette er mest forbundet med bodypump og sprinting.
Spis mad såsom ost, kylling, æg, bønner, ærter, græskarfrø, valnødder. Glem ikke lysin og arginin. Det største indhold af arginin findes i græskarfrø, kød og mælk.

Generelt er vores human væksthormonsekretion højere under søvn. Hvor meget skal du derfor sove? Det viste sig, at de, der sover 6 til 8 timer om dagen, lever længere og ser yngre ud. Kvaliteten af søvnen er også vigtig.
Således skal du gøre disse ting for at forhindre tilbagegang af menneskelig væksthormon med alderen:

 1. Regelmæssig fysisk aktivitet i løbet af dagen. Intensive træning øger niveauet for endogent somatropin op til 10 gange.
 2. Slip af mavefedt (mavefedt undertrykker syntese af somatropin). Vælg mad, der indeholder komplekse kulhydrater: havreflak, pasta, brun ris, ærter, bønner, frisk frugtsaft uden sukker, mejeriprodukter.
 3. Reducer antallet af forbrugte slik. Spis dem ikke mindst om aftenen (overskydende glukose i blodet undertrykker produktionen af somatropin). Overforbrug af mad og hyperglykæmi reducerer niveauet af somatotropisk hormon.
 4. Forsøg at få mindst seks timers søvn (somatropin produceres under søvn). En god nats søvn stimulerer også produktionen af endogen somatropin. Gå ikke i søvn på en fuld mave.
  Bemærk, at væksthormoninjektioner aldrig bruges alene. Det anbefales omhyggelig evaluering af den hormonelle status for at bruge dette lægemiddel (skjoldbruskkirtelhormoner, kønshormoner, insulin). Kun i dette tilfælde vil human væksthormonbehandling ikke føre til bivirkninger. Ordningen vælges individuelt (afhængigt af alder og livsstil).

Referencer

 1. https://www.fda.gov/ICECI/EnforcementActions/WarningLetters/ucm215918.htm
 2. https://www.vanityfair.com/style/2012/03/human-grown-hormone-hollywood-201203
 3. https://www.deadiversion.usdoj.gov/drug_chem_info/hgh.pdf
 4. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2904392/