Er væksthormon en steroid? Væksthormon og steroider Kur

august 7, 2020 Off By admin

De vigtigste systemer i den menneskelige krop studeres ikke særlig nøje. Ikke desto mindre er det indlysende for alle, at vi har brug for en tilstrækkelig mængde væksthormon til et normalt liv. Disse værdier er meget højere, når vi er unge. Med alderen begynder vores væksthormonniveau at falde langsomt (med 10% hvert tiende år i gennemsnit).

Hvad er væksthormon? Dette hormon, der produceres i hypofysen, er forbundet med et stort antal forskellige funktioner. Det påvirker absolut hver celle i vores krop, såvel som øger antallet af proteinsyntese og forbrænder subkutant fedt. Væksthormon har en stærk anabol effekt, hvilket udtrykkes i muskelhyperplasi og muskelhypertrofi (forresten, steroider giver ikke muskelhyperplasi). Dette er sandsynligvis årsagen til, at væksthormon kaldes det stærkeste anabolske hormon. Desuden forvandler væksthormon fedt til energi, hvilket hjælper atleten med at forbruge flere kalorier. Og en ting til: Væksthormon styrker vores knogler, brusk og sener, hvilket sandsynligvis er en af hovedårsagerne til den mirakuløse stigning i styrke, der ses hos nogle professionelle atleter.

Væksthormon og steroider: hvad er forskellen?

Mange mennesker tror stadig, at væksthormon og steroider er ens, men dette er ikke sandt. Ikke desto mindre bruges steroider kun i professionel sport, mens væksthormon også kan bruges til foryngelsesformål.

Hvad angår væksthormon, bruges det ofte til muskelgevinst. Det hjælper med at forbedre vores knogler naturligt. Væksthormon bruges også til patienter med alvorlige sygdomme, såsom AIDS. Det er ansvarligt for aldringsprocesserne i vores krop.

Steroider fungerer på en anden måde. De er ansvarlige for testosteronsekretion. I modsætning til væksthormon er steroider kunstige stoffer, der hjælper dig med at øge muskelmassen hurtigere. Faktisk er de ikke naturlige elementer, så de kan have en række negative bivirkninger.

Anabole steroider er langt de mest populære lægemidler blandt bodybuildere. De er overkommelige, billige og ekstremt effektive til at stimulere muskelvækst, selvom de kan have alvorlige bivirkninger.

For at opnå de ønskede resultater bruger bodybuildere et meget stort antal forskellige typer af anabole steroider samt 2 til 4 forskellige anabole steroider sammen.

Væksthormon og steroider cyklus

Spørgsmålet om det rigtige Dosis af væksthormon og administrationsvarigheden er meget vanskelig at besvare. Desværre er der ikke foretaget nogen videnskabelig undersøgelse af, hvordan man optimerer væksthormon optimalt. Topatleter tager 4-8 IE dagligt. Som regel foretrækkes i dette tilfælde ugentlige subkutane injektioner. Det er ikke overraskende, at mange atleter deler deres daglige dosis og vælger 2 til 3 små subkutane injektioner af 2 IE. Den mindste mængde af lægemidlet skal startes fra 1-5 IE pr. Dag for at bestemme din kropstolerance. Du kan gradvist øge den for at bestemme den individuelle dosering (højst 15-20 IE pr. Dag).

Uanset hvad synes regelmæssige små doser at være mere effektive. Som vi ved, stimulerer væksthormon vores lever til at producere somatomediner og insulinlignende faktorer, hvilket fører til de ønskede effekter i kroppen. Vores lever kan producere en begrænset mængde somatomediner og insulinlignende faktorer. Derfor reagerer vores lever sandsynligvis bedre på små daglige doseringer.

Den gennemsnitlige varighed på Væksthormoncyklus er ca. 3-6 måneder. Det bruges normalt ikke mere end 6 måneder i forbindelse med øgede bivirkninger.

Væksthormon og steroider bruges sammen til at øge muskelmassen. Derudover hjælper en sådan kombination med at forbedre hudens sundhed, øge muskelelasticiteten og forynge vores krop.

Anabole steroider bør føjes til væksthormoncyklus. Væksthormon injiceres normalt med følgende steroider: Testosteron eller Equipoise (en dosis på 250-300 mg pr. Uge). Man skal prøve anabole steroider inden for 7 uger. Før du begynder at bruge væksthormon og steroider, anbefales det at blive undersøgt på forhånd og konsultere en specialist for at udelukke kontraindikationer: overfølsomhed, godartede og ondartede formationer, graviditet og amning.

Steroider hjælper med at øge kropsvægten let. Disse stoffer fremmer muskelvækst fedtforbrændingsprocesser. Mange professionelle atleter anser dette kursus for at være ganske sikkert for helbredet. Ikke desto mindre er det kun muligt, når du bruger Væksthormon og steroider i moderate doser. Således holder du dit hormonmetabolisme under kontrol.

Hvis du er bange for steroid-associerede bivirkninger, skal du ikke glemme PCT (efter cyklusbehandling). Fra den anden uge skal man bruge Tamoxifen (Nolvadex) i en dosis på 10 mg dagligt. I løbet af denne tid er det nødvendigt at inkludere mere protein i din diæt for at give kroppen det nødvendige materiale til produktion af nye muskelfibre.

Referencer

  1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1463553/
  2. https://www.semanticscholar.org/paper/Arginine-stimulates-growth-hormone-secretion-by-Alba-Roth-M%C3%BCller/a1286bab4e83fd172d24186736b2d3f06fc3112b
  3. https://academic.oup.com/jcem/article-abstract/57/2/410/2675630?redirectedFrom=fulltext