Er væksthormon lovlig? Hvor kan man købe væksthormon lovligt

august 7, 2020 Off By admin

Væksthormon (Væksthormon) er blevet bredt kendt inden for bodybuilding i slutningen af 80’erne. Mange atleter var i stand til at øge deres samlede muskelmasse med dette stof. Væksthormon er et naturligt stof, der produceres i vores krop for at stimulere fysisk vækst.

Væksthormon bruges ofte til patienter med skader, da det hjælper med at forbedre vores knoglestruktur og bindevæv. Med hensyn til forskellige sportsgrene har en række undersøgelser vist, at væksthormon fremmer udholdenhed og produktivitet. Derfor kan det bruges i bodybuilding.

De bodybuildere, der bruger væksthormon, prøver at forbedre deres fysiske helbred. Væksthormoninjektioner har en række fordele: lav procentdel af bivirkninger, ingen ændringer i reproduktive organer, ingen efter cyklusbehandling. De mest almindelige ulemper inkluderer høj pris og risikoen for at købe falske produkter.

Væksthormon bruges i næsten alle sfærer. Mange kendte mennesker køber det for at se yngre ud. Det hjælper med at forynge, selv om prisen er ret høj.

Mange mennesker tror måske, at det er bedre at købe en anden type medicin eller generisk, som er billigere end naturligt væksthormon. Ikke desto mindre bekræfter adskillige fakta, at væksthormon er mere effektiv og ikke farlig. Dette stof imødekommer perfekt udfordringen.

Er væksthormon lovlig?

Væksthormon bruges hovedsageligt i farmakologi. Det er inkluderet på listen over produkter, der er underlagt obligatorisk certificering. Det vil sige, væksthormon er ret lovligt. Alle ved, at moderne bodybuilding ikke kan undvære væksthormon og andre stoffer. Med hensyn til væksthormon er det kun lovligt, når det er ordineret af læger.

Lave omkostninger ved væksthormoninjektioner bør få din opmærksomhed. Det globale sportsnæringsmarked er fuld af forfalskninger, så de kan skade dit helbred. Hvis du ser usædvanligt små priser, er det bedre at spørge din læge og undersøge pakken og typen af lægemiddel omhyggeligt.

I øvrigt er væksthormon lovlig i USA og de fleste europæiske lande. Det sælges selv uden recept. Dette stof har vist sig at være en meget stærk stimulator af anabolske processer i kroppen. Dette er strengt taget hovedfaktoren for væksthormon popularitet i verden af professionel sport. Først blev væksthormon ekstraheret fra forskellige dyr. Det blev ledsaget af en høj risiko for alvorlige infektionssygdomme med et dødeligt resultat i løbet af få uger. Derfor blev det kaldet ulovligt i henhold til klassificeringen af Verdensanti-dopingagenturet (WADA). I dag syntetiseres væksthormon kunstigt. Det vil sige, at kun syntetiseret form af væksthormon er lovlig inden for sportsmedicin.

For eksempel bestemmes begrebet legal / ulovligt i USA af koncentrationen af et bestemt stof. Derfor opløses væksthormon simpelthen til en “lovlig” koncentration.

Ja, det er helt sandt. Dette stof hører ikke til listen over forbudte medicin. Det er absolut lovligt. I øvrigt er dette et stort plus i sammenligning med anabole steroider med hensyn til sikkerheden ved brug.

Positive effekter af lovlig væksthormon

Væksthormon er ekstremt populær inden for bodybuilding: dette stof bruges til at forbrænde fedtaflejringer og øge den samlede muskelmasse. Desuden har det milde og midlertidige eller næsten ingen bivirkninger overhovedet. Væksthormon har en udtalt anabolske og antikataboliske virkning. Det hjælper med at slippe af med uønskede subkutane fedtforekomster og øge muskelmassen. Generelt er væksthormoninjektioner simpelthen uundværlige for de atleter, der ønsker at have en perfekt krop, såvel som for dem, der forbereder sig til konkurrencer. Juridiske væksthormoninjektioner inkluderer en række fordelagtige funktioner:

 • Væksthormon får mængden af blodsukker til at vokse;
 • Det stimulerer væksten af muskelfibre;
 • Det fremmer fedtab;
 • Det hjælper dig med at se yngre ud;
 • Det hjælper med at styrke knoglestrukturen hos atleter;
 • Det styrker immunforsvaret;
 • Det fremmer sårheling;
 • Det forhindrer visse aldersrelaterede ændringer.

Juridisk væksthormon i bodybuilding

Væksthormon er vidt brugt i bodybuilding sammen med forskellige anabolske steroider, der giver god muskelvækst og reducerer mængden af fedtforekomster.

Somatotropin eller væksthormon blev ekstraheret først fra humane lig. Væksthormon-syntetisk analog kom på markedet i 1985. Den blev produceret for at forhindre visse helbredsproblemer og helbrede børn med svære patologier. I 1990 var væksthormonadministration strengt begrænset. På trods af adskillige begrænsninger bruger moderne bodybuildere det til at forbrænde fedt og øge muskelmassen.

Væksthormon og dens analoger (generiske stoffer) er ikke inkluderet på listen over giftige stoffer. Alligevel er væksthormon en medicin. Det vil sige, du kan injicere væksthormon i henhold til lægens recept.

Konklusion

Hvad kan man endelig sige om væksthormon? Dette er det mest rentable produkt, der bruges i bodybuilding. Man kan ofte imødekomme tilbud til køb væksthormon online . Desværre er de fleste af disse forslag falske og ulovlige. En stor del af kemiske pulvere, der kræves til produktion af forbudte stoffer over hele verden, kommer fra Asien.

Mexico, Indien, Pakistan, Kina, Thailand producerer væksthormon til forskellige priser. Kina, Indien og Thailand – disse lande har en stærk farmaceutisk industri på grund af billigt arbejdsmarked. Derudover er det meget lettere at omgå loven i Indien eller Kina end i USA. Derfor er det ulovligt at købe væksthormoninjektion uden recept, i de fleste lande. Derudover kan du møde negative bivirkninger, der er forbundet med falsk væksthormon. Disse bivirkninger kan omfatte: diabetes, hjertesvigt, højt blodtryk, vandopbevaring osv.

I dag er væksthormon et syntetisk hormon, der er bredt udbredt inden for sportslige resultater på grund af dets fremragende egenskaber forbundet med fedtab, muskelvækst og regenerering, hurtig bedring efter træning osv. Syntetisk væksthormon er således et fremragende middel for at nå høje mål blandt bodybuildere.

Det skal siges endnu en gang, at væksthormon (og generisk væksthormon) ikke er med på listen over giftige stoffer. På samme tid kan lav kvalitet, forfalskede og uregistrerede væksthormoninjektioner stadig findes på markedet. Ingen straffes således, hvis du køber certificerede produkter (for eksempel væksthormon eller generika ordineret af din læge). Væksthormon er ikke særlig effektiv til at opbygge muskelmasse (hvis den bruges uden testosteron). Ikke desto mindre er det effektivt og helt sikkert for dit helbred (hvis det bruges under lægeligt tilsyn).

Referencer

 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/gene/2689
 2. https://web.archive.org/web/20080111163402/
 3. https://medicalxpress.com/news/2007-01-proof-growth-hormone-therapy-longer.html
 4. https://quackwatch.org/related/hgh/